Joulu, tule jo!

Täällä yksi jouluhullu laskee jo melkein tunteja jouluun. Niitä on kuitenkin vielä liikaa, mutta onneksi maanantaina jouluun on enää tasan kaksi kuukautta. Lokakuu on tässä taloudessa jo loistava aika aloittaa jouluun varautuminen ja varsinainen valmistautuminen alkaakin sitten marraskuussa. Ihan vielä en sentään ole joulukuusta kaivamassa esiin, sillä kröhöm, meille tulee tänä vuonna uutena valkoinen joulukuusi ja niitä ei vieläkään ole mahdollista tilata. 

Tänä jouluna minulla on siinä mielessä onnellinen tilanne, että olen jo ostanut kaikki lahjat paitsi yhden. Osaa täydennän ehkä vielä, mutta muutoin alkaa olla valmista. Tällä hetkelläkin kun kaupoissa on Mid-season salet, kannattaa se mahdollisuus hyödyntää. Hulluilta päiviltä löysin lahjan mm. Samille sekä jotain pientä itsellenikin.

Joulukalentereita olen haalinut itselleni jo kaksin kappalein ja toivon saavani niitä vielä kolme lisää. Yankee Candlen joulukalenterit tilasimme Minnan kanssa Britanniasta ja sillä oli hintaa n. 21 euroa posteineen. Kalenterissa on jokaiselle päivälle oma kynttilänsä, mutta pienoinen pettymys oli se, että kalenterissa on vain 6 eri tuoksua mukana. Olen silti varma, että tästä tulee olemaan paljon iloa. 

Glitterin joulukalenteri oli viime vuonna kauniista ulkonäöstään huolimatta pettymys. Tänä vuonna myyntiin oli kuitenkin tullut kolme erilaista kalenteria, joista Beauty pääsi kokeiluun. Ovh. kalenterilla oli 29,90 €, mutta Cityshopparin alennuksella sain tämän puoleen hintaan. Annetaan siis vielä toinen mahdollisuus.

Toivon saavani lisäksi vielä Babylipsin kalenterin, Veikkauksen raaputuskalenterin (mummi varmasti hoitaa tämän tänäkin vuonna) sekä pitäähän sitä yksi suklaakalenterikin olla. Teukalle ja Samille tulee myös omat namikalenterit.

Joulumakeiset olivat myös jo saapuneet kauppoihin ja myönnetään, vielä pari vuotta sitten tämä ärsytti minua. Inhosin kyllä itse asiassa koko joulua, mutta siitä voidaan syyttää täysin asiakkaita sekä asiakaspalvelutyötä, joka oli suoraan sanottuna aivan jostain juurikin joulun alla. Asiaa ei parantanut aaton työvuoro, joka esti itseä rauhoittumasta joulun viettoon, sillä pakkohan sen kaupan on olla auki 7-12 vielä aattonakin, jotta viimeisetkin kitisijät pääsevät valittamaan pakastekinkuista ja koristepotkista. 

Nyt kuitenkin kun joulusta saa nauttia aivan rauhassa, aion todellakin tehdä sen. Ensimmäiset joulutortut on jo leivottu ja söinkin niitä itse asiassa tänään aamupalaksi Kauppaan oli jouluksi tullut joulukindereitä sekä täytettyjä töhnäkäpyjä (kopio suoraan pääsiäisen töhnämunista) ja pakkohan oli varmistaa, että saan nämä täksi jouluksi. Pääsiäisenähän vastaavat pääsiäismunat loppuivat saman tien kaupoista. Kumma kyllä, että Itävallassa niitä oli jäänyt lavoittain kauppoihin.

Joko teidän jouluvalmistelut ovat lähteneet käyntiin ja löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta lisää jouluhulluja?
 1. Ihana, että siellä ollaan joulusta innoissaan jo näin aikaisin! Täällä ei uskalleta alkaa valmistautua kun vasta joulukuun alussa, muuten menee kaikki yli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se menee tällain huomaamattomasti yli :D Pikkuhiljaa kun totuttaa miestäkin tähän hommaan niin hyvä tulee, heh :D Ihanaa vaan kun saa innostua!

   Poista
 2. Sullahan noita kalentereita piisaa :D Itse en taida tänä vuonna hommata lainkaan, ei mulla oo muutamana edellisenäkään vuonna ollut kuin ilmaiseksi saatu kuvakalenteri :D Ihanaa joulunodotusta sulle ♥

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no jouluhullulla pitää olla hullut jutut ;) Ihanaa joulunodotusta sinnekin! ♥

   Poista
 3. Hah ihana innokas siellä! Mullakim ostettu jo syysaleista pari joululahjaa :) totuus on kuitenkin, se että joulu kuin tuleekin ihan pian! :)

  Kaiken kaikkiaan ihana blogi - osaat kirjoittaa ja kuvata kauniisti. Ihanaa joulunodotusta,
  Wautsi! Mikä onni että eksyin blogiisi. Kaunis tarina ja kaunis blogi sinulla! Olet taitava kirjoittamaan ja ottamaan valokuvia! <3

  http://saaralindb.blogspot.se/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun saa olla innoissaan jo :D Onneksi tosiaan joulu tulee ihan kohta ja sitten ei tarviikaan enää stressailla toivottavasti mistään :)

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi ja ihanaa joulunodotusta! ♥

   Poista
 4. Todella edullinen toi yankee candle kalenteri! suomessa yksi keskikokonenkin maksaa 12 euroa, pitää ehkä alkaa itekkin ettii jotain aikusten kalenteria :) Nyt on paljon erilaisia koru- ja kosmetiikka joulukalentereita aikuisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulin kans sellasesta Yankeen kalenterista, joka maksaa Suomessa about 50 euroa niin tää ei todellakaan ollut kallis! :) Mua vielä houkuttais tosiaan toi Babylipsin kalenteri ja toivon et saan sen x)

   Poista

Designed by FlexyCreatives