OOTD 5/2/2018

Lupasin teille blogiin enemmän asukuvia töihin palattuani, joten tässä tulee niistä nyt ensimmäiset! Ihana työkaverini Katri on hovikuvaajani töissä ja hyppäsimme tänään aina niin monipuolisessa kuvausympäristössä töissä Times Squaren sykkeeseen ainakin hetkellisesti, sillä oikeastaan tämä on ainoa edes jotenkin esteettinen kuvauspaikka meidän muuten niin ankeassa toimistorakennuksessa. Ulkona oli toki kaunis ilma, mutta ajatus ulkona oleilusta ilman takkia sai meidän pysymään visusti sisällä. Ainakin pääosaan pääsee nyt asu ja hei, eihän blogielämän kuulukaan olla aina täydellistä ja kuvienkaan kuin muotilehdestä!

Neulejakku Gina Tricot / Farkut Zara / Kengät H&M / kaulakoru Guess
Asukokonaisuuden hinta on muuten tässä asussa kohdillaan, sillä tämä asu on koottu alle 30 eurolla. Kyllä, koko asu alle 30 eurolla! Neulejakku on ostettu Mankkaan akseli-kirpparilta pari viikkoa sitten 5 euron hintaan, farkut Zaran alesta 10 eurolla, nilkkurit H&M:n alesta 10 eurolla sekä kaulakoru on ostettu työkaverilta muistaakseni 5 eurolla. Suosin paljon kirppareita sekä kavereiden kanssa tulee vaihdeltua usein, joten vaatteisiin itselläni menee vuodessa todella vähän rahaa. Erittäin harvoin maksan mistään vaatteesta täyttä hintaa, vaikka tosin kröhöm, myönnetään että Ted Bakerin tuotteisiin sitä kyllä meneekin sitten kerralla enemmän jos päätän sieltä jotain ostaa, nimimerkillä himoitsin viimeksi tänään Bakerilta ihanaa kevättakkia, laukkua sekä urheiluvaatteita. 
Töissä suosin itse yleensä juuri tämänkaltaista tyyliä eli siistiä, mutta kuitenkin rentoa tyyliä. Hyvin harvoin käytän jakkua, mutta silloinkin rennompaan tyyliin. Pyrin pitämään tyylini sellaisena, että eri vaatteita voi vaivattomasti yhdistellä keskenään ja voin aamuisin napata nopeasti vain jotain kaapista mukaani jos en ole muistanut valita vaatteita valmiiksi jo illalla.

Jos ette muuten tienneet niin olen äärimmäisen kova suunnittelemaan juttuja jo etukäteen sekä tykkään tehdä erilaisia listoja suunnittelun tueksi. Olen kova laskemaan rahajuttuja sekä pohtimaan sitä, missä kaikessa voisin säästää sekä miten ylipäänsä asiat voisi tehdä helposti ja mahdollisimman stressittömästi. Yleensä tämä piirre kyllä tuntuu aiheuttavan etenkin itselleni enemmän stressiä melkeimpä, mutta minkäs sitä luonteelleen mahtaa! Onneksi pääsen suunnittelemaan Eveliinan 1-vuotissynttäreitä, joita juhlitaan ensi kuussa. Koristeet on jo tilattu ja suunnittelemme nyt äitini kanssa tarjoiluja. Yllätyittekö, että neidille on tulossa kunnon prinsessasynttärit? :)
 1. Ihana business asu! Mäkin ostin jakkuja vuosi sitten kun aloitin (no kuusi kk ennen) työt toimistossa. En kuitenkaan ole käyttänyt näitä kovin paljoa. Pitäs yrittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo mullakin on noita jakkuja, mutta ei oo tullu käytettyä kovinkaan paljon. Uskosin, että keväällä tää tilanne korjaantuu kun sitten ne menee melkein takistakin :)

   Poista
 2. Ihana asu! :) Simppeli, mutta tyylikäs!

  VastaaPoista
 3. Mä oon myöskin sellanen, etten tuhlaile meikkeihin paljoa rahaa, kun se on mun mielestä todella typerää. En usko siihen ollenkaan, että esim. 40 euron ripsari vois olla niin paljon parempi, että sellasia kannattas ostaa. Jos kaikki meikit ostas tossa hintaluokassa niin siihenhän menis tosi paljon rahaa vuodessa. Toki kai siihenkin saa rahansa kuluttaa jos haluaa ja on siihen varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee ja oon samoilla linjoilla kyllä siinä, etten laittais esim. kuukausittain 40 euroa ripsariin kun sillä summalla maksaa kuitenkin esim. mun kuukauden salitreenit :) Jostain se raha useimmiten on jostain muusta pois! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
  2. Tuli näemmä väärään postaukseen tämä kun oli monia välilehtiä auki, mutta tajusitkin varmaan! :) Ja homma on just näin, että menee ne rahat sitten vaikka parempaan käyttöön.

   Poista
 4. Ihana asu ja tykkään tosta neulejakusta! <3 Näytät kauniilta <3 Miekin oon nyt ihastunut noihin neulejakkuihin tai miksikä niitä sitten sanotaankaan, jos ne ei oo jakkuja eikä neulekangasta olevia jakkuja, mut kumminkin :D Näyttää heti siistimmältä, mut silti suhteellisen rennolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon <3 Nää on kyllä kivoja ja tykkään kun nää on vähän jämäkämpiä kuin yleensä Ginan/Cubuksen rytkyt ja kestää käyttöäkin :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives