FitFarm Bikini Challenge: Tulokset kolmen viikon jälkeen

FitFarmin Bikini Challengea on nyt takana 3 viikkoa ja on jälleen aika kurkata tuloksia. Täytyy nyt heti alkuun todeta, että dieetti on edennyt paljon paremmin kuin odotin ja niitä tuloksia on todellakin jo tullut. 3 viikkoa on niin lyhyt aika, että välttämättä näin ei olisi, mutta tuloksien näkyminen jo nyt kyllä tsemppaa jatkamaan. Toistaiseksi homma on mennyt ilman suurempia vaikeuksia ja houkutuksia.

Kävin maanantaina aamulla puntarilla ennen töihin lähtöä ja puntari näytti 71,7 kiloa, joka tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä paino on laskenut yhteensä 3,3 kiloa kolmessa viikossa. Suurin osa on toki nesteitä, mutta eiköhän sieltä ala pikku hiljaa tippumaan muutakin. Vaatteista huomaa selkeästi, että kaventumista on tapahtunut ja mm. toppahousut ovat selkeästi väljemmät kuin aiemmin. Olo on myös kaikin puolin kevyempi ja mielestäni olo on hoikempi.

Tavoitteeni oli valmennuksen aikana päästä eroon ylipainosta ja tuo tavoite on nyt tullut täyteen. Iloitsin jo viime viikon puolella painon ollessa 72,2 kiloa, että painoindeksi oli tippunut normaalipainon puolelle. Valmennusta on vielä jäljellä 7 viikkoa, joten nyt lähdetään sitten katsomaan itselle uutta tavoitetta. En varsinaisesti tykkää asettaa itselleni enää mitään painotavotteita, sillä puntarin lukema ei todellakaan kerro koko totuutta. Toki 70 kilon alitus olisi suotavaa, mutta sen tarkempia painotavotteita en aseta. Paino tippuu minkä tippuu, kunhan keho kiinteytyy ja kaventuu sekä itsellä on hyvä olla.
Ensimmäisen BC:ni aikana kesällä 2014 loppupainoni oli valmennuksen jälkeen 60,2 kiloa, joka oli selkeästi itselleni aivan liian vähän. Palelin ulkona vaikka oli kesä ja muistan pitäneeni pipoa päässä vaikka ulkona oli melkein 20 astetta lämmintä. Tällä hetkellä näen peilistä, että "ylimääräistä" on vielä ja töitä kuitenkin riittää. Mitään kireätä fitnesskuntoa en lähde tavoittelemaan vaan ainoastaan saada nämä silmämääräiset ylimääräiset pois, se riittää itselleni ainakin toistaiseksi.

Valitettavasti varsinaisia muutoskuvia minulla ei ole jakaa, sillä lähtötilanteen kuvat jäivät ottamatta jostain syystä. Pitäisi varmaan ottaa edes tässä vaiheessa jotkut kuvat, että pystyisi näkemään kunnon kehitystä sitten jos puntarilla ei enää tapahdu muutoksia. Alkumittoja minulla ei myöskään ole, sillä epäilen hyvin vahvasti, että Teukka on syönyt mittanauhani lopullisesti.
  1. Miulla toppahousut on ainoot, mitkä ei väljene, vaikka miten laihtuisin :D Viime BC:n jälkeenkin tuntu ihan yhtä kireiltä, kun aina ennen.. Mutta työhousut on jo löysät!! Eli edistystä tapahtuu, josko sitä huomenna taas ehtis vaa'alle, kun meen vasta kasiin :D

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives