Tammikuun...

... kohokohta
Kohokohtia olivat varmasti meidän kaksi leffailtaa, jolloin saimme viettää aikaa ihan kahdestaan. Pääsimme katsomaan The Greatest Showmanin kutsuvierasensi-illassa ja tiedättekö sen hyvän fiiliksen hyvän elokuvan jälkeen? Tämä leffa jätti sellaisen fiiliksen pidemmäksikin aikaa!

... moka
Vaikka tällä hetkellä ei tule mieleen mitään mokaa, olen varma että jotain tuli mokattua. Eikun nyt muistankin, se kun Teukka töni MacBookini patterin väliin ja säikähdin, että nyt läppärikin hajosi. Tästä selvittiin onneksi pelkällä säikähdyksellä. Opinpahan olemaan jättämättä läppäreitä vaarallisiin paikkoihin, kuten esim. nojatuolin selkänojalle...

... kirja
Kirjoja ei tullut luettua tammikuussa, joten tämä kohta jää tyhjäksi. Äiti jos luet tätä niin pidä vauhtia sen Lehtolaisen kanssa!

... sarja
Greyn anatomiaa on tullut töllättyä edelleen ahkerasti ja tällä hetkellä on menossa 10. tuotantokausi. Uusin kausi jatkuu jo, mutta katsotaan nämä nyt ensin alta pois. Toinen suosikkisarjani tammikuussa on ollut Silta, jonka 4. tuotantokausi alkoi Ylellä jälleen. 

... elokuva
The Greatest Showman, ehdottomasti. Vaikka en musikaalien ystävä olekaan yleensä, tämä musikaali oli toteutettu monista laulukohtauksista huolimattaan kivasti, sillä yleensä laulukohtaukset kestävät "ikuisuuksia" ja joka kohdassa lallatetaan. Lauluja oli toki paljon tässäkin, mutta tarina eteni laulujen aikana reippaasti ja yhdenkin laulun kohdalla tarina hyppäsi vuosia eteenpäin. Jos et ole vielä nähnyt leffaa niin äkkiä katsomaan!

... lempi tuote
Meidän uusi HP:n Envy-tulostin. Sain vihdoin tulostettua kotiimmekin yhden meidän hääkuvista.

... lempi vaate
Uudet Zaran farkut, niin mukavat päällä! 

... herkku
Suklaarus... eikun vanukkaat, ja nimenomaan proteiinivanukkaat. Viime kuussa aloitin pitkästä aikaa FitFarmin Bikini Challengen, joten suklaarusinat ovat olleet pannassa, mutta tätä sallittua herkkua eli Ehrmannin proteiinisuklaavanukkaita on tullut syötyä senkin edestä.

... biisi
The Greatest Showmanin tunnusbiisi This is me. SIinä vasta voimaannuttava biisi! Sopii hyvin elokuvan teemaan ja ajattelin lisätä tämän salilistalleni. Oli pakko myös laittaa tämä biisi taustalle soimaan repeatilla tätä postausta kirjoittaessani.

"When the sharpest words wanna cut me down
I'm gonna send a flood, gonna drown them out
I am brave, I am bruised
I am who I'm meant to be, this is me
Look out 'cause here I come
And I'm marching on to the beat I drum
I'm not scared to be seen
I make no apologies, this is me"


... hetki
Kun mielestäni Eveliina sanoi ensimmäisen kerran äiti. Koko tilanne oli niin nopeasti ohi ja hämmennyksen sekä yllätyksen määrä oli niin suuri, etten heti ollut varma mitä oikein oli tapahtunut. Eve kuitenkin toisti myöhemmin sanansa, joten se taisi olla ensimmäinen sana.

... ostos
Omaan vaatekaappiin tulleet uudet vaatteet ja asusteet, joita esittelin tässä postauksessa. Vaikka en yleensä shoppailekaan paljon vaatteita, myönnän että oli kiva kuluttaa hieman rahaa uusiin vaatteisiin. 

... toive tulevalle kuukaudelle
Että meidän rakennustyömaalla kaikki sujuu edelleen aikataulun mukaan ja pääsemme muuttamaan vappuna suunnitellun aikataulun mukaisesti. Toivon myös, ettei meidän perheeseen eksy enempää flunssaa, sillä olemme olleet tämän viikon kipeänä kotona Eveliinan kanssa.
  1. Proteiinisuklaavanukkaat on kyllä herkkua! Kannattaa kokeilla ProPudinkin vanukkaita, ne maistuvat aivan oikeilta suklaavanukkailta, niitä syödessä ei tajuaisi syövänsä jotain terveellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kokeillu niitä monesti ja ne oli aiemmin mun lemppareita, mutta kyllä toi Ehrmann on vaan mun mielestä parasta :) Testasin just kans sitä Valion uutta vanukasta, mutta se ei kyllä ollut lähellekään edes ProPudin veroista. Täytyy myös tässä lähiaikoina testata Lohiloita!

      Poista

Designed by FlexyCreatives