Keväisiä uutuuksia Ted Bakerilta - täydennystä kokoelmaan

Lähestyvä kevät, alennusmyynnit ja Ted Baker - siinä jälleen itselleni kohtalokas yhdistelmä. Olen tunnetusti hulluna kaikkiin Ted Bakerin tuotteisiin ja omistankin merkiltä mm. pipon, kaksi takkia, lakanat, pari hametta, parit kengät sekä korttikotelon. Kokoelmani ei kuitenkaan ole läheskään täydellinen, joten se sai pari päivää sitten hieman täydennystä. Kiitos vain Bakerin uutiskirje ja final sale, olen uhrinne jälleen kerran.

Selailen säännöllisesti Bakerin sivuja ja viime päivinä olen ihaillut uutta Tie the knot- häämallistoa, jossa ihastuin erityisesti erääseen kauniin vaaleanpunaiseen mekkoon. "Harmillisesti" olen omat hääni jo viettänyt, joten syytä hankkia uutta hääpukua ei juuri nyt löydy. Muuten olisin varmasti jotain tästäkin kokoelmasta hankkinut. Toki hääbileemme ovat vielä tuloillaan, joten ehkäpä sitten kuitenkin...

Tällä kertaa tilaukseni Ted Bakerille sisälsi pelkästään asusteita ja erityisesti lompakoita. Meillä on keväällä tulossa ystäväpariskunnan häät, joten jo niitä juhlia silmillä pitäen hankin itselleni uuden wristletin, jonka voin yhdistää hääasuuni. Tänne mahtuu mukaan kaikki tarvittava, vaikka tämä ei mikään iso olekaan. Lisäksi kauniin ruusukultainen väri on kuin minulle tehty ja tämä tulee varmasti kulkemaan mukanani muutenkin. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen 43 euroa ja normaalihinta oli muistaakseni noin 90 euroa.
Kunnollinen lompakko on myös pitkään ollut hankintalistallani ja olen jo ainakin vuoden päivät etsinyt Bakerilta sitä täydellistä yksilöä. Tämä vaaleanpunainen lompakko on juuri minun näköiseni ja tämän väri, ah niin täydellinen! Ruusukultaiset yksityiskohdat kruunaavat tämän kokonaisuuden. Olen pitkään ollut vannoutunut korttikotelon käyttäjä, mutta eiköhän tämä motivoi minua kantamaan hieman isompaakin lompakkoa mukanani. Tänne ainakin mahtuu pelkkien pankkikorttien lisäksi mukaan kelakortit, kaikkien liikkeiden bonuskortit sekä käteistä rahaakin mikäli sellaista sattuu jostain syystä olemaan. Lompakko maksoi alennuksen jälkeen 54 euroa ja normaalihinta oli 105 euron paikkeilla.Edellinen nuden värinen korttikoteloni alkaa olla tullut tiensä päähän, joten päätin samalla tilauksella uusia senkin. Lisäksi se ei koskaan ollut kuitenkaan niin täydellinen, sillä kotelon koristeet olivat hieman liian simppelit. Tätä koteloa koristaa tuttu rusetti, mutta väri on toki mustana hieman väärä, sillä ruusukultaiset olivat päässeet jo loppumaan. Mustasta väristä huolimatta tämä on aivan ihana ja tulee myös varmasti kovaan käyttöön, sillä korttikotelo kulkee mukanani aina. Tämän hinta oli alennuksen jälkeen 24 euroa ja normaalihinta oli kaiketi noin 50 euroa.

Kevääksi hankintalistallani on vielä uudet tennarit ja toistaiseksi olen kovasti pohtinut valintaa eräiden vaaleanpunaisten sekä ruusukultaisten välillä. Tennareiden jälkeen kokoelmani on melkein täydellinen, vaikka enköhän minä jatkossakin jotain keksi. On nämä Bakerin jutut vaan niin minulle tehtyjä!

Mitä te tykkäsitte näistä? :)
 1. Niin ihania ja ihan on sun värisiä juttuja! Oot onnekas, kun oot löytänyt oman tyylillisen juttusi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! <3 En tiedä onko mun rahat niin samaa mieltä tosta onnekkuudesta ;D

   Poista
 2. Uu, ihania tuotteita! <3 Ted Baker! <3

  VastaaPoista
 3. Zalando Loungess (en tiedä, onko tätä merkkituotteiden alennusmyyntipalvelua siellä Suomessa) oli taannoin Ted Baer alennuksessa, ja ostin parillakympillä hopeisen nahkalompsan.

  VastaaPoista
 4. Nää on niin ihania, luin puhelimella tän mutta unohin laittaa viestiä :) Mä myös usein ostan merkkituotteita alesta - saanhan ne halvemmalla eikä ne ole mitään käytettyjä vaikka on edullisempia :)

  VastaaPoista
 5. Ihania nää Bakerin tuotteet <3 Minkälaista kokemusta sulla on Bakerin lakanoista? Onko laadukkaita? Voiko pestä 60 asteessa vaikka ohjeessa lukee 40?

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives