FitFarm Bikinichallenge: Tulokset 4 viikon jälkeen

FitFarmin Bikinichallengea on nyt takana 4 viikkoa ja on aika kurkata jälleen niitä tuloksia. Nesteet ovat selkeästi poistuneet kehosta ja painon putoaminen on alun jälkeen oikeastaan loppunut. Viime viikolla paino pysyi tiukasti pitkään 71,7 kilossa, kunnes laski eräänä aamuna 71,3 kiloon. Yhteensä painoa on nyt pudonnut -3,7 kiloa neljän viikon aikana, joka on jo kuitenkin melko huomattava määrä.
Salitreenit astuivat mukaan kuvioihin lauantaina, kun Elixian jäädytykseni loppui ja pääsin vihdoin takaisin salille. Salitreenihän saattaa nostaa painoa, joka itselläni nousi myös  hetkellisesti takaisin 72 kiloon. Vaikka vaaka näyttää enemmän, en nyt maagisesti ole alkanut lihomaan samalla ruokavaliolla, jota olen nyt 4 viikkoa noudattanut. Nyt kun taas treenaan salilla, painon sijaan olisi ensisijaisen tärkeätä seurata edistystä peilistä sekä mittanauhan avulla. Puntari kun tosiaan ei kerro sitä koko totuutta tässä projektissa.

Kuluva viikko olisi tässä valmennuksessa lepoviikko, mutta koska olen ollut tähän asti tekemättä treenejä, en ota tätä viikkoa levon kannalta vaan aion käydä uimassa sekä salilla. Tälle viikolle kuuluu myös tankkauspäivä, jonka aion pitää lauantaina samalla kun olemme juhlimassa appiukkoni 50v-synttäreitä. Suunnitelmissa on syödä kaikkea hyvää ja ostaa megalomaaninen irtokarkkipussi Makuunista, nam! Päivän aikana haluaisin syödä myös croissantteja, oikeaa vanukasta sekä ehkä käydä myös pizzalla. Kaikki on otettava irti vapaasta syöntipäivästä!
Tankkauspäivän on tarkoitus buustata aineenvaihduntaa ja samalla täyttää hiilarivarastoja tulevia viikkoja varten. Valmennuksella syödään verrattain vähän hiilaria, joten tankkauspäivänä tankataan nimenomaan hiilaria ja vältellään rasvaa mahdollisuuksien mukaan. Tankkauksen saa toteuttaa joko ohjeiden mukaan tai täysin vapaasti. Itse aion toteuttaa päivän vapaasti (kuitenkin alkoholittomasti) ja suurista suunnitelmista huolimatta tuskin pystyn syömään sitä kaikkea, mitä olen suunnitellut. Tankkauspäivällä on myös suuri psykologinen merkitys, sillä tiukan ruokavalion noudattaminen on kuitenkin oma haasteensa ja osalle herkkupäivästä takaisin ruotuun palaaminen on vaikea juttu. Veikkaan, että oma olo on tankkauspäivän jäljiltä lähinnä pahoinvoiva, sillä yleensä pitkän sokerittoman jakson jälkeen karkit aiheuttavat voimakasta pahoinvointia itselläni ja helposti tulee syötyä liikaa.

Hyvillä fiiliksillä jatketaan taas uuteen viikkoon! :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives