Kosmetiikkakorneri: Testissä Essencen meikkiuutuudet

Olen jo pitkään ollut vannoutunut Essencen meikkien käyttäjä ja vaikka meikit ovat edullisia, ne ovat myös mielestäni hyviä edullisesta hinnastaan huolimatta. Etenkin näissä kuvissa näkyvä Volume stylist-ripsiväri juuri tuossa vaaleanpunaisessa värissä (näitä on muitakin "malleja") on ehdottomasti paras ripsiväri, jota olen koskaan käyttänyt. Yleensä kun lähden hakemaan ripsaritäydennystä, otan näitä kerralla aina vähintään kaksi, sillä Essencen myyntipisteillä valikoimaa on aina hyvin vaihtelevasti ja tätä hyväksi todettua ripsaria voin huoletta ottaa useamman kerralla, silloin kun niitä on. Hintaahan tällä ripsarilla on 3,69 euroa, joten hinnalla tätä ei todellakaan ole pilattu. Tiedän monia kalliimpia ripsivärejä, jotka ovat omasta mielestäni huonompia kuin tämä.

Tällä kerralla Tokmannilta lähti mukaan vähän muutakin kuin vain pari ripsaria, joten esitelläämpä näitä hieman tarkemmin.
Ostin Tokmannilta löytyvästä Essencen myyntipisteestä itselleni mm. uuden ripsivärin (2kpl), meikkivoiteen, peitepuikon, concealeria niin nestemäisessä- kuin puuterimaisessa muodossakin, hehkupuuterin sekä luomivärin. Ihan kaikkia en ole vielä ehtinyt testata kunnolla, mutta meikkivoiteesta tuli saman tien jo uusi suosikkini. 

Olen käyttänyt Essencen meikkivoidetta aikaisemminkin ja olen ollut tyytyväinen. Tämä Stay all day 16h-meikkivoide vakuutti minut samantien, sillä voi apua miten vähän tätä tarvitsi kasvoille laittaa hyvän lopputuloksen aikaan saamiseksi! Olen tottunut "läträämään" vanhalla Lumenen meikkivoiteellani ja tätä täytyy laittaa kasvoille yli puolet vähemmän kuin edellistä. Lopputuloksesta tuli ihanan tasainen ja ihon pienet virheet peittyivät kivasti ilman pakkelimaista vaikutelmaa eli meikkivoide ei näytä kasvoilla järkyttävältä naamiolta. Suosittelen kokeilemaan tätä! Myös Coverstick pääsi heti käyttöön, sillä vanhat viholliseni eli pienet finnit leuan alueella ovat tehneet paluun. Tällä ne kuitenkin menivät piiloon.
Puuterimaista concealeria ehdin kokeilla tummille silmänalusille sekä nenän pään punaisuuden peittoon. Keltainen on tarkoitettu tummin silmänalusten peittämiseen hieman tummemmalla iholla ja persikan värinen taas hieman vaaleammalla iholla. Vihreä on tarkoitettu punaisuuden häivyttämiseen iholta. Nestemäinen keltainen peittää myös tummat silmänaluset ja vaaleanpunainen heleyttää ihoa lupauksen mukaan. Näitä en ole ehtinyt testailla vielä kunnolla.
Essenceä on usein parjattu meikkien huonosta pigmenttisyydestä, mutta ainakin tässä luomivärissä pigmentit ovat kohdillaan. Kokeilin kaikista oikeammanpuoleista persikan väristä luomiväriä ja ainakin sen pigmenttisyys oli todella hyvä. Luomiväriä ei tarvinnut levittää montaa kerrosta (yksi riitti) ja väri pysyi luomella hyvin paikoillaan.

Hintaa näillä ostoksilla oli yhteensä n. 31 euroa, joten melko paljon tuotteita saa pienellä rahalla. Monet käyttävät jo yhteen ripsariin 30 euroa, joten Essence on hyvä vaihtoehto heille, ketkä eivät halua käyttää omasta mielestäni järjettömiä summia kosmetiikkaan. Monet väittävät silloin tinkivänsä laadusta, kun kosmetiikka maksaa vähemmän, mutta itse olen eri mieltä asiasta. 

Mitä te tykkäätte Essencen tuotteista ja paljonko te käytätte kosmetiikkaan rahaa? :)
 1. Samaa mieltä tuosta meikkivoiteesta. Aivan järjettömän hyvä hinta/laatusuhde.
  Ripsari myös yksi suosikeistani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät! Harvemmin kyllä törmää näin hyvään hinta/laatusuhteeseen missään tuotteessa ja oon kyllä aivan samaa mieltä siitä :) Onneksi löysin tän ripsarin, sillä tää on niin paras!

   Poista

Designed by FlexyCreatives