OOTD 7/2/2018

Ihanaa torstaita sinne ruudun toiselle puolelle! Tänään meillä on pienoinen juhlapäivä, sillä Eveliina täyttää tänään 11 kuukautta. Ensi kuussa juhlitaankin sitten neidin 1v-synttäreitä prinsessateemalla ja juhlien järjestely on jo kovassa vauhdissa. Koristeita on tilattu iso kasa ja tarjoilut on suunniteltu yhdessä äitini kanssa. Vieraita on tulossa niin isoja kuin pieniäkin, joten leikin riemua päästään varmasti näkemään juhlissa.

Tällä viikolla töissä on ehditty kuvailemaan asuja pariin otteeseen ja tämä asu on kuvattu eilen keskiviikkona. Jotenkin nyt tämä neulejakku-tyyli korostuu näissä tämän viikon asuissa ja kolmena päivänä yllä onkin ollut erivärinen neulejakku. Tämän valkoisen neulejakun ostin vähän aikaa sitten Cubuksesta ja se on ollutkin ahkerasti käytössä. Tällä kertaa yhdistin valkoisen jakun roosan väriseen asukokonaisuuteen ja tykkäsin kyllä tästä yhdistelmästä itse kovasti! Sopivan lällärit värit olematta kuitenkaan liian lälly asuna.
Neulejakku Cubus / toppi Zara / farkut / BikBok / kengät H&M


Näissä kuvissa korostuu jälleen meidän toimiston karut maisemat, sillä esteettistä kuvauspaikkaa on oikeasti ihan mahdotonta löytää tästä lähimaastosta. Haaveilen kovasti kauniista asukuvista esimerkiksi Espan puistoissa kauniissa kevätauringossa, mutta työpäivän aikana tästä läheltä moista maisemaa ei kyllä löydy. Mutta hei, onhan nämä vihreät seinät toki kauniit!

Onneksi viikonloppu häämöttää jo aivan nurkan takana ja viikonlopun myötä alkavat myös vihdoin talviolympialaiset. Itselläni on kalenterissa jo ylhäällä kaikki maasto- ja ampumahiihdon kilpailut, jotka on ehdottomasti nähtävä kaikki. Myös miesten jääkiekko kiinnostaa, vaikka suureksi harmiksi tänä vuonna kaikista parhaimmat jäävät näistä kisoista ulos NHL:n typerin sääntöjen takia ja osa matseista tulee tietysti aikaeron kanssa itselle vähän liian aikaisin.

Mitä te tykkäsitte tästä asusta ja aiotteko te seurata Peyongchangin talviolympialaisia?
 1. Ompa kiva perusasu! Pitäisi yrittää itsekin joskus, käyn niin surkeissa vaatteissa töissä, vaikka olen konttorilla.. ehkä se on mukavuuden halua ja kun nykyään ei ole niin tärkeää olla töissä etiketin mukaan pukeutuneena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha, tuskin nyt ihan niin surkeissa :D Mukavuudenhalu on kyllä suuri täälläkin, mutta töihin on kyllä kiva yrittää ainakin pääosin pukeutua vähän siistimmin :D Meilläkään ei siis ole omalla konttorilla mitään pukukoodia, mutta asiakkaalla käytäessä pukeudutaan toki oikeasti siististi ja siihen on olemassa viralliset ohjeetkin :) Se on toki ihan hyvä vaan!

   Poista
 2. Siun jalat 😍 Kehitystä näkyy! Ja ihana vaaleanpunavalkoinen kokonaisuus, sopii tosi hyvin ja on ihanan hempee :) Mie aion kattoo miesten jääkiekon, mut en varmaan oikein muuta - enkä lätkääkään sentäs yöllä :D Nuorempana heräsin 4.50 kattoon, kun Kiprusoff luisteli maalille, mut se oli sillon teininä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos <3 Mun pahimmat ongelmakohdat ei ole jaloissa, vaan just tossa vyötäisillä niinku tänään puhuttiin :D Eihän toi aika ois mahoton, mut katotaan. Ei nyt sillai kyllä kiinnosta herätä vapaaehtoisesti viideltä, etenkään kun Eveä ei voi viedä yhtään aiemmin kuitenkaan tarhaan ja päivästä tulee joka tapauksessa yhtä pitkä!

   Poista
 3. Tosi kiva asu!<3 erityisesti tykkään noista korviksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli! :) Noi oli kyllä hyvä löytö Ginasta joskus aikoinaan. Vaikka onkin blingit niin ei mun mielestä tällaisen asun kanssa töissä kuitenkaan liian :)

   Poista
 4. Ihanan lälläriasu, sillai hyvällä tavalla! :) Kunnon hattaraa!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives