Röhnischin Showroom

Osallistuin viime viikon torstaina Fit-lehden sekä Röhnischin treenitapahtumaan ja samalla pääsin tutustumaan Röhnischin Showroomiin Museokadulla. Röhnisch on rantautumassa vasta isommalla volyymillä Suomeen ja Showroom olikin vielä aivan lapsen kengissään. Esillä Showroomilla oli tämän hetken mallistoa ja itse suorastaan rakastuin tähän vaaleanpunaista ja värejä pursuavaan kokoelmaan



Treenivaatteissa itselleni kaikista tärkeintä on se, että vaatteet ovat teknistä materiaalia, sillä inhoan yli kaiken ihoon liimautuvia t-paitoja. Lisäksi vaatteiden pitää olla värikkäitä ja niissä täytyy olla jokin pieni juttu. Perusmustat trikoot eivät siis ole minua varten. Röhnischin vaatteista löytyy pieni twisti sekä väriä. 



Koska olen kova hamstraamaan treenivaatteita (Huom. omistan 15 treenihousut) niin suosin pääasiassa edullisia merkkejä, kuten H&M sekä Gina Tricot. En juuri omista Niken tai muidenkaan tunnettujen merkkejen treenivaatteita. Nykyään kun treenaaminen on niin pinnalla, myös edullisempien ketjujen vaatteet ovat kestävää laatua ainakin omien kokemusteni mukaan. Itse en ole saanut vielä kulutettua yhtiäkään treenihousuja puhki, vaikka yritys on ollut kova. 



Osaatteko arvata mitkä näistä olivat mun suosikit? Noh tietysti nuo vaaleanpunaiset treenipaidat, jollaiset saimmekin pitkähihaisina. Nyt kun syksy on vihdoin täällä, voin alkaa käyttämään sitä lenkkipaitana ♥ 

Kunhan Röhnischin seuraava mallisto ilmestyy niin voin esitellä senkin teille. Tulossa oli paljon ihania juttuja, joiden kohdalla minun täytyy tehdä poikkeus ja hankkia muitakin kuin H&M treenivaatteita.

Millaisista treenivaatteista te tykkäätte ja mikä niissä on tärkeintä?
  1. Heh, muhun iski ihan ehdottomasti eniten tuo juomapullo - käsittämättömän sympaattisen näköinen! Ei sen puoleen, ei kyllä vaatteissakaan valittamista ole! Mun pitäisi jostakin kaivella se kadonnut motivaatio treenata ja yrittää saada itseään kuntoon. Oon jotenkin niin kamalan lössähtänyt tähän nykyiseen olotilaani, vaikka tyytyväinen en millään tasolla sitten olekaan... Jotenkin alkaa väkisinkin tuntua siltä, että ehkä mä voisin ihan ensialkuun lähteäkin hakemaan sitä motivaatiota juuri uusista treenivaatteista! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi juomapullo on ehdottomasti myös hankintalistalla jo ihan sen lasisuudenkin takia :) Muovipullot kun tuppaa pistää veden maistumaan kanssa sille muoville ainakin ajan mittaan. Mä edelleen suosittelen rohkeasti kokeilemaan niitä värejä treenivaatteissa ;)

      Poista
  2. Onpa pirtsakka mallisto! Nuo trikoot ovat ihanat kaikessa kirjavuudessaan :D

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Väriä löytyy ja pitääkin löytyä :) Saatiin mukaan noi sinipinkit trikoot, mitkä näkyy vikassa kuvassa ja on kyllä just mun tyyliä ♥

      Poista
  3. Ompa vaaleanpunaista! Oon kyllä tykännyt aina Röhnischin treenikuteista, niissä on kivoja kuoseja ja värejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivan vaaleanpunaista mun makuun ♥ Kiva tietää, että näissä on jo aiemmin ollut kivoja kuoseja!

      Poista
  4. Pinkki on niin kaunis väri! Ite oon tykännyt kyl kestosuosikkina aina Gina Tricotin ja nyt myös Only Playn urheiluvaatteista, joissa on todella raikkaita värejä ja myös vaihtuvuutta ja uusia malleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on muuten parit Only Playn collarit :) Ginassa oli muuten aivan näitten sinipinkkien vaatteiden kopiot myynnissä just nyt. Muutoin valikoima tuntuu aika tylsältä jokaisessa kaupassa tällä hetkellä.

      Poista

Designed by FlexyCreatives