Kosmetiikkakorneri: Marraskuun uutuudet

Yleensä en ole kauhean ahkera ostamaan uusia meikkejä testiin, mutta viime viikonloppuna Outletexpossa vieraillessamme meikkien shoppailu lähti omassa mittakaavassani täysin käsistä. Kun löysin messuilta mm. Maybellinen ja L'Orealin meikkejä myyvän pisteen, tiesin pelin olevan menetetty. Mutta kun halvalla sai niin piti ottaa? Kieltämättä nyt jos koskaan oli se täydellinen tilaisuus ostaa uusia meikkejä nimenomaan testiin. Osasta näistä on tosin jo aikaisempia kokemuksia, mutta monen tuotteen ostamista olen kyllä suunnitellutkin.

IMG_0850

Ensimmäinen täysin uusi tuote on Maybellinen The Blushed Nudes-luomiväripaletti, joka maksoi nyt messuilla 5 € (ovh. 14,90 €). Olin tämän ostamista suunnitellut jo pitkään, mutta tuotteen hinta on estänyt minua kokeilemasta tätä aiemmin. Eihän tämä mikään kallis ole kun vertaa esimerkiksi Urban Decayn tuotteisiin, mutta itse en kuitenkaan ole ollut niin ahkera luomivärinkäyttäjä, että tälle olisi todellinen tarve. Uskoisin näistä kaikkien värien pääsevän käyttöön, mutta ehkä ahkerammin käytössä tulevat olemaan ruusukullan väriset sävyt.

Maybellinen Baby Lips-kokoelma sai uuden jäsenen tästä Sugar Cookie-huulirasvasta, jota en vielä Göteborgista löytänyt. Kyseessä on siis Winter Delight-sarjan huulirasva, joista omistin entuudestaan jo 2kpl. Tämän messuhinta oli 1,50 € (Ovh. 3,90 €).

IMG_0854

Maybellinen Balm & Blush-huulivoidekokoelma sai myös 3 uutta jäsentä, sillä ostin näistä entisten kahden lisäksi Booming Rubyn (puuttuu kuvasta, koska Teukka ♥), Juicy Rosen sekä Flirty Pinkin. Kyseessä on siis huulivoiteen ja voidemaisen poskipunan yhdistelmä, joita olen käyttänyt jo aiemmin. Sarjaan kuuluu vielä siis kaksi muutakin poskipunaa, jotka ovat nimeltään Shimmering Bronze sekä Innocent Peach. Näiden messuhinta oli 1,50 € / kpl (Ovh. 6,90 €)

Maybellinen Master Glaze on myöskin poskipunapuikko, jonka ostin värissä Pinched Pink. Tälle en löytänyt nopealla googlettelulla hintaa, mutta messuilla tämä maksoi 4 €. Tämä oli itselleni uusi tuote, mutta halusin tätäkin ehdottomasti testata, sillä Maybellinen meikit ovat ehdottomasti suosikkejani.

IMG_0856

L'Orealin Nude Magique Cushion-meikkivoide on ollut pitkään myös haavelistallani, mutta en ole koskaan onnistunut bongaamaan itselleni sopivaa sävyä. Nyt sitten kun oikea väri sekä hinta osuivat kohdalle, ostin tuotteen testiin. Väriksi valikoitui 01 Rose Porcelain ja voin jo nyt sanoa, että onneksi ostin tämän. Sorrun melkein joka päivä levittämään liikaa meikkivoidetta kasvoilleni, mutta tämän kanssa sitä ei tapahdu! Yleensä muutama painallus pahimpiin ongelmakohtiin riittää ja kasvoista tulee sopivan heleät ilman raskasta pakkelikerrosta. Messuhinta tälle oli 5 € (Ovh. 15,90 €) ja jo nyt harmittaa, etten ostanut näitä useampaa varastoon. 

Maybellinen "banaaniripsarit" ovatkin jo entuudestaan tuttuja, mutta koska tykkään näyttävistä ripsistä, ostin testiin myös Colossal Go Extreme-ripsivärin. Olen aiemmin kokeillut sitä perusversiota tästä, mutta tämä voittaa sen aivan 100-0. Ripsistä tulee jo yhdellä kierroksella riittävän näyttävät, joten ripeää aamumeikkaamista arvostava kiittää! Messuhinta tällä oli myöskin 5 € (Ovh. 16,90 €). 

Tällaisia meikkejä lähti tällä kertaa testiin ja kirjoittelen myöhemmin myös tarkempia esittelyjä tuloksista sekä kokemuksista. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että useampikin kestohitti tuli löydettyä eikä yhtään hutia. Paketin kokonaishintakin oli mukavan edullinen verrattuna normaalihintaan!

Mitkä näistä oli teidän suosikkeja ja omistatteko samoja juttuja? :)
  1. oot tehnyt tosi hyviä löytöjä, jään odottelemaan testituloksia :)

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Liityin lukijaksi <3

    glitteriajaperhosia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Oon myös halunnut noita luomivärejä kokeilla, mutta toisaalta noikin on "sen verran edullisia" että pigmentti ei ole tarpeeksi voimakas. Eikä oikeen primer auta enää. Pitäisi vaan testata, eri merkkien luomivärit on niin erilaatuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään kokeilin luomiväriä ekan kerran ja ihan kivalta näyttää ja hyvin on onneksi pysynyt :) En kyllä tosin ostais ikinä just vaikka 50e maksavaa luomiväripalettia, kun ei noita niin paljoa tule käytettyä :D

      Poista
  4. Oi tossa luomiväripaletissa on ihanat värit. Täytyypä kattoo jos jostain löytäisin itsellenkin tuommoisen :) Kivoja juttuja muutkin, ei kylläkään mulle ennestään kovin tuttuja :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi värit lumosi mut kyllä ihan täysin! Tänään kokeilin ekaa kertaa palettia ja ihan hyvältä vaikutti kyllä :) Kiva kuulla, että löysit uusiakin juttuja täältä! Noi voidemaiset poskipunat on kyllä kivoja, kannattaa kokeilla!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus! Aika halvalla oot tuolta messuilta noita meikkejä saanut. Mäkin haluan, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kieltämättä nää oli tosi edullisia nyt :) Melkein olisi saanut kaikki tuotteet esim. tuon ripsarin normihinnalla. Kiitos kommentista! :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives