Assembly Winter 2017

Assembly Winter järjestettiin tuttuun tapaan taas Helmikuun alussa Helsingin messukeskuksessa ja tällä kertaa tapahtuma sattui sopivasti ensimmäisille äitiyslomapäivilleni. Assyillä käyminen ja niiden järjestäminen on jo vuosia ollut perinne, josta en halua luopua. Omat ekat Assemblyni olivat Assembly Summer 2005, joissa olin Suvin kanssa lanittamassa. Ne ovatkin ainoat assyt, joilla olen ollut kunnolla koneen kanssa ellei sitten yhden päivän Wintereitä lasketa vuonna 2009. 
Tänä vuonna olin vain käymässä tapahtumassa, sillä en olisi kyllä enää jaksanut mahani kanssa hengailla täällä yhtään pidempään kuin nyt hengailin. Kerrankin oli kyllä mukava olla täysin vapaasti assyillä, sillä vuodesta 2010 olen tainnut missata vain yhden eventin järjestäjänä. 
Tällä kertaa assyillä ei ollut mitään sen spesiaalimpaa kuin viime vuonnakaan, vaan tapahtumasta löytyivät tutut pelicompot sekä standit. Itse jaksan oikeastaan seurata ainoastaan CS-turnauksia, joten Streamcornerit sun muut tuli kierrettyä kaukaa. Vaikka olenkin viime aikoina opetellut pelaamaan myös Hearthstonea, ei sen katsominen jaksa innostaa.


Silloin kun olen itse järjestämässä Assemblyjä, löytää minut juuri tältä pisteeltä. Kyseessä on CS:GO-piste, jota olen itse adminoinut nyt muutaman vuoden. Olen ollut mukana järjestämässä turnauksia niin Suomessa kuin Ruotsissakin ja ainoastaan kerran olen adminoinut jotain muuta peliä kuin CS:sää. Silloin kyseessä oli Team Fortress 2-niminen peli ja se oli muuten ehdottomasti 100 kertaa helpompaa kuin CS:n tuomaroiminen. CS kun on aina myöhässä ja niin oli muuten tälläkin kertaa. 


Paikan päällä tuli seurattua muutama kartta CS:GO-turnausta, mutta itse pelaaminen vaikutti aika kamalalta juuri päättyneiden majoreiden jäljiltä. Eihän näitä joukkueita toki voi verrata tier1:sen joukkueisiin, mutta silti pelistä puuttui se suurin fiilis. Rynnäkköviikset-nimisen joukkueen pärjääminen oli ehdottomasti näiden Assemblyjen valopilkku. Muutoin suomalaiset joukkueet eivät pärjänneet tällä kertaa vaan CS:GOn voitto päätyi ranskalaiselle joukkueelle. Ja kyllä Natu, olet edelleen tuorein suomalainen Assembly-voittaja.
Seuraavat Assemblyt järjestetään taas sitten elokuussa ja taitaakin meidän Tyyppi päästä myös äidin mukana Assemblyille. Tyypille täytyy hankkia ennen assyja myös oma Babycrew-paita, sillä tänä vuonna selvisi, että assyiltä löytyy sellainenkin crewi. Äiti itsehän kuuluu uskollisesti Gamecrew'hyn eli me vastaamme pelicompojen järjestämisestä.

Kävikö teistä kukaan assyillä? :)

Muistakaahan vielä osallistua lukijakilpailuun täällä!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives