Kosmetiikkakorneri: Testissä mustapäänaamiot

Olen pitkään jo halunnut kokeilla erilaisia mustapäitä poistavia kasvonaamioita ja vihdoin sain hankittua paria eri merkkiä testiin. Olen nähnyt monen tilaavan näitä mm. Wishin kautta, mutta itse en koskaan uskaltaisi laittaa mitään Kiinasta tilattua tököttiä naamaani. Näin ollen testiin päätyivätkin Kicksin sekä MayBeautyn versiot näistä poisrevittävistä naamioista.

Paneudutaampa ensin Kicksin versioon:
Kicks Peel off mask / 3kpl 12,90 €
Kicksin Peel off maskeja saikin metsästää kissojen ja koirien kanssa ja vihdoin Pupu löysi näitä onneksi Isosta Omenasta. Hintaa kolmella naamiolla oli 12,90 euroa ja naamiot tulevat metallisessa pussissa, josta se levitetään käsin kasvoille. Vaikutusaika näillä on n. 20-30 minuuttia ja sen kyllä huomaa ilman ajanottoakin milloin naamion voi ottaa pois. 

Naamion koostumus oli kevyt eikä naamion kuivuttua iholle jää kiristävää tunnetta. Itselleni tämä oli äärimmäisen huono merkki, sillä toivoin naamion irrottavan tehokkaasti epäpuhtauksia nenän ja leuan alueelta. Naamio lähti kevyellä vetämisellä pois kasvoilta yhtenä kappaleena, mutta kuivuessaan naamio oli miltei harsomainen jos niin tätä voisi parhaiten kuvailla. Nopealla vilkaisulla naamioon ei näyttänyt jääneen juuri mitään kiinni vaikka kasvoni olivatkin epäpuhtauksia täynnä. Silti kasvojen huuhtelemisen sekä kosteusvoiteen jälkeen kasvot tuntuivat raikkailta ja iho näytti paremmalta, mutta olin silti pettynyt. 

Kerkesin kokeilla näitä ennen tätä postausta kahteen otteeseen ja tuomio on ikävä kyllä tyly: En suosittele. Vaikka iho tuntuikin paremmalta, odotin silti paljon enemmän  näiltä kasvonaamioilta. 
MayBeauty / 8kpl 17,50 euroa (ovh. 25 €)
Testin toiset naamiot tilasin MayBeautylta hyvällä alennuksella ja 8 kpl kasvonaamioita maksoi 17.50 euroa toimituskuluineen. Toimitus kesti 2 päivää, joten plussaa nopeasta kirjetoimituksesta.

MayBeautyn kasvonaamioiden idea oli sama kuin Kicksinkin: molemmat tulivat metallipussissa, josta naamion sai levittää itse käsin. Näihin on mahdollista tilata erikseen levityssuti, mutta itse katsoin parhaaksi säästää n. 8 euroa. Levitys onnistui kuitenkin helposti ilman sutiakin eikä tästä syntynyt sen kummemmin sotkua. Naamion kuivumisaika oli 30-45 minuuttia ja tässäkin tapauksessa naamiosta huomaa kyllä milloin sen voi ottaa pois.

Toisin kuin Kicksin naamioissa, tämän naamion poisottaminen kyllä nipistää melko reilustikin, sillä naamio tarttuu todella tehokkaasti kiinni epäpuhtauksiin. Itse olen juuri sen verran masokisti, että tätä taas pidin hyvänä merkkinä. Kannattaa kuitenkin varoa kulmakarvoja sekä hiusrajaa mikäli haluaa välttyä suuremmilta kärsimyksiltä. Pienestä nipistelystä huolimatta naamio lähti siististi pois ja naamiosta pystyi erottamaan siihen kiinni jääneet epäpuhtaudet. Kasvot olivat naamion jälkeen myös selkeästi puhtaamman näköiset kuin Kicksin version jälkeen. Mikäli naamion käytön jälkeen on tarkoitus vielä lähteä jonnekin, malta odottaa tovi, sillä ainakin itselläni kasvot punoittivat hieman naamion poistamisen jäljiltä.

Kasvojen huuhtelun sekä kosteusvoiteen jälkeen kasvot näyttivät selkeästi hehkuvimmalta kuin ennen naamion käyttöä ja kasvonaamion lupaus "näytät kauniimmalta kuin koskaan ennen" pitää ainakin jokseenkin paikkansa. Näin ollen päästään lopputulokseen, että voin suositella näitä naamioita. Näitäkin naamioita testasin pariin otteeseen ennen tämän postauksen kirjoittamista.
Mikäli siis kaipaat tehokasta kasvonaamiota, tilaa ainakin näistä kahdesta mieluummin MayBeautyn versio. Naamio toteuttaa lupauksensa huomattavasti paremmin kuin Kicksin versio sekä hinta-laatusuhde on parempi. Lisäksi tilaaminen oli vaivatonta sekä nopeaa eikä tarvitse lähteä erikseen kaupoille, jota itse ainakin inhoan yli kaiken.

Ostin tammikuussa myös L'Orealin kasvonaamioita testiin, joten jos kasvonaamiot kiinnostavat niin pysy ihmeessä kuulolla. En halunnut ottaa kyseisiä naamioita mukaan tähän samaan postaukseen, sillä ne kasvonaamiot ovat pois pestäviä ja muutenkin aivan erilaisia kuin nämä kaksi.

Onko teillä kokemusta tällaisista naamioista ja mitkä ovat teidän suosikkeja? :)
 1. Ihanan rehellinen arvostelu! En ole kokeillut kumpaakaan, mutta alempi vaikuttaa tehokkaalta. Mietin vain, että miulla on näin talvella aika kuiva iho, että olisikohan järkevämpää kokeilla tuota kesällä, ettei menisi ihan kidutukseksi kivulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo alempi kyllä tarraa kiinni, joten kannattaa varautua :D Mullakin näyttää olevan aika kuiva iho ja sen huomaa kyllä ton naamion jälkeen hyvin, kun oikeen jää sitä kuollutta ihosolukkoa naamaan sekä naamioon. Jos tällasia meinaat testata niin ota noi alemmat :)

   Poista
 2. Mybaeuty lähti tilaukseen ;)

  VastaaPoista
 3. Kivasti toteutettu arvostelu! Ite oon kuullut paljon hyvää Maybeautysta, mutta mustapäitä mulla on melko vähän (koputa puuta), niin mulle ei ainakaan tällä hetkellä ajankohtainen tuote. Mutta pistetään korvan taa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää poistaa toki muitakin epäpuhtauksia, mutta ihana kuulla että oot välttynyt mustapäiltä ja toivotaan että pysyykin niin :) Kiva kuulla, että tykkäsit arvostelusta!

   Poista
 4. Täytyypä kyllä kokeilla! :)

  VastaaPoista
 5. Jes, oon pitkään miettinyt mikä voisi oikeasti toimia ja nyt pitääkin pistää testiin tuo alempi!

  glitteriajaperhosia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen! :) Toi kyllä sitten nipistää, että siihen kannattaa varautua!

   Poista

Designed by FlexyCreatives