Pink Bucket Bag

Eräänä päivänä Vauva-lehden Odotukseni-applikaatiossa oli kehotus siitä, että osta itsellesi ja vauvallesi jotain kivaa. Vauvalle on tullut ostettua jo vaikka mitä kivaa, mutta tosiaan itselle ei. Siitä se ajatus kuitenkin lähti ja päädyin Zafulin sivuille seikkailemaan keskelle ihania laukkuja. Kuten tiedätte, rakastan yli kaiken Ted Bakerin etenkin vaaleanpunaisia juttuja ja omistankin Bakerilta niin kenkiä, vaatteita, koruja kuin laukkujakin. Haaveissani oli pitkään ollut Bakerin vaaleanpunainen Bucket Bag, mutta en koskaan sitten raaskinut tilata sitä. Kun näin tämän Zafulin vaaleanpunaisen version, olin myyty sillä hetkellä.
Kun laukku saapui, työkaverinikin luulivat aluksi kyseessä olevan Bakerin laukku. Niin hyvin tyylini on siis sielläkin selvillä, mutta ei, tämä ei tosiaan ole Bakerin. Laukku noudattelee kyllä hyvin samaa linjaa Bakerin kanssa ja onhan tämä ihan julmetun kaunis laukku. Monet kyselivät, että miksi hankin nyt näin epäkäytännöllisen laukun kun odotan vauvaakin, mutta eihän se elämä siihen lopu, että saamme vauvan ja haluan säilyttää tyylini jatkossakin.
Laukku on tosiaan tilattu Zafulilta ja se maksoi postikuluineen 29 euroa. Laukun saapuminen kesti melkein kuukauden, mutta hyvää kannatti odottaa. Seuraavaksi odotankin kevään saapumista, jotta pääsen käyttämään tätä vaaleanpunaisen kevättakkini kanssa.
Laukku on kooltaan melko pieni, mutta yleensä kannankin mukana vain avaimia, korttikoteloa sekä puhelinta, joten omille tavaroilleni en kaipaakaan isompaa laukkua. Vauvan tavarat ovatkin sitten asia erikseen. Täytyykin ehkä kurkkailla josko Zafulilla olisi myös hieman isompia kauniita laukkuja, jossa voisi sitten kantaa kaikkien tavaroita mukana... Haaveissa olisi myös musta reppu. Tätäkin saisi vaaleanpunaisena, mutta jostain syystä musta viehättää tässä mallissa enemmän.
Kunhan kevät saapuu paremmin, pääsette varmasti näkemään tätä laukkua useammissakin asukuvissa. Mitä mieltä te olitte tästä laukusta? :)

Muistakaahan myös osallistua lukija-arvontaan, johon pääsette tästä
  1. Lapsesta huolimatta kannattaa pitää oma tyyli. Monella on iso käsilaukku johon tungetaan vaipat ja välipalat mutta monilla on se kassi erikseen myös. Itse hankkisin nämä kaksi erikseen, että lompakko, auton ja kotiavaimet ja puhelin pysyvät tutussa paikassa ja sitten ne lapsen tarpeelliset tavarat omassa paikassa myöskin turvassa ulkoisia bakteereita ja helposti saatavilla. Rattaissakin moni roikottaa laukkua työntö-osion kohdalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä. Ei oo tosiaan suunnitelmissa luopua omasta tyylistä eikä blogistakaan pitäisi tulla mikään mammablogi vaan kirjoitella edelleenkin suht samoista jutuista. Mä en ajatellu hankkia erillistä hoitolaukkua mitä just näkee noissa vaunuissa (ja voihan se toki olla mikä vaan muukin laukku), mutta pitää kattoa vielä uudelleen :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives