Juttuja, joita inhosin ennen

Niin se mieli muuttuu kun vanhemmaksi tulee vai meneekö se oikeasti näin? Halusin koota teille tähän muutamia juttuja, joista en aiemmin pitänyt, mutta nykyään tykkään. Keksisin paljon muitakin juttuja, mutta mennään näillä nyt alkuun. Flunssa ja raskaus kun eivät ole mikään paras yhdistelmä aivotyön kannalta.

Espoo Blues. Oli pitkän taivuttelun takana, että suostuin joskus vuonna 2005 lähteä katsomaan Bluesin matseja. Olin perinteinen espoolainen ja muualta sinne muuttanut, joten uuden kotikaupungin joukkue oli joukkue siinä missä muutkin. Oulun Kärpät on aina ollut se ykkösjengi itselle, mutta vuosien mittaan Bluesista kasvoi oikeasti rakas joukkue, jonka tien päättyminen oli suuri suru.
Fetajuusto. Siis miten olen muka joskus voinut inhota tätä? Muistan lapsena, kun inhosin näitä nitiseviä juustokuutioita, mutta nykyään tosiaan rakastan fetaa. Muutoin edelleen inhoan kaikkea nitisevää, kuten esimerkiksi etanoita, simpukoita ja pahimpina sieniä.

Sushi. Ensimmäinen sushikokemukseni on Tapiolan Stockmannilta ja silloin olin ehkä n. 13-vuotias. Sushi oli jotain käsittämättömän pahaa enkä onnekseni enää muista mikä sushi oli kyseessä tarkalleen. Levää siinä kyllä oli, mutta siihen se sitten jääkin. Onneksi nykyään sushi kuuluu säännölliseen ruokavaliooni ja kohta pääsenkin sitä taas syömään.
HIMYM ja Lost. Omasta mielestäni täysin yliarvostettuja sarjoja sekä HIMYM oli mielestäni pitkään sellainen mukahauska-sarja. Katsoinkin molemmat sarjat vasta niiden päättymisen jälkeen ja noh, olihan ne hyviä loppujen lopuksi vaikka Lostissa olikin äärimmäisen typerä loppu. Kyllähän se Himyminkin loppu jäi ärsyttämään.

WoW. Juu, tämän pelin kohdalla vannoin, etten koskaan ala lentelemään millään taikaponilla. Niin vain minäkin kuitenkin löysin itseni semi-hardcore-killasta kaatamassa Mythic-bosseja. Wowiajat ovat nyt takana päin, mutta kyllähän se välillä kiinnostaisi käydä neppailemassa pelin parissa jotain pientä. Harmi (tai ehkä hyvä), että peliaika maksaa erikseen.
Jalkapallon, salibandyn ja vapaaottelun seuraaminen. Ennen Samin kanssa seurustelua en todellakaan olisi seurannut mitään näistä. Nykyään seuraamme molemmat West Hamin pelejä aktiivisesti ja Lontoossa ollessamme kävimmekin katsomassa myös ensimmäisen livematsini Brentford FC vastaan Fulham. Salibandyjoukkueista Esport Oilers on suosikkini ja seurasin myös salibandyn MM-kisoja aktiivisesti (toisin kuin Sami). Vapaaottelusta UFC:ta tulee seurattua ja suosikkini on Conor McGregor. Leija äijä, mutta huikea vapaaottelija.

Millaisista jutuista te ette aiemmin pitäneet, mutta nyt pidätte? Entä löytyykö teidän listalta samoja ex-inhokkeja kuin minun? :)
 1. Bluessin loppu oli kyllä omalla tavallaan surullista, vaikka itse tapparan kannattaja olenkin. Bluessin vikan ottelun katsoin ja vitsi mikä fiilis jätkillä olikaan, vaikka joukkue tulikin tiensä päähän! :-D

  Mä en oo nuorempana tykännyt yhtään aurajuustosta, mutta nykyään se onkin lempijuusto, jota voin syödä ihan sellaisenaankin :-D

  Aikoinaan myöskin kammoksuin sieniä, mutta yllättävän hyviä nekin on vaan tänä päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bluesin loppu kirpasee kyllä tällä kaudella ehdottomasti enemmän vielä kuin silloin kun oli oikeesti se vika matsi :( Nyt sen vasta huomaa kunnolla, miten tärkee juttu se kuitenkin oli.

   Aurajuustoa mä en oo vielä oppinut syömään enkä ehkä ihan pian opikaan :D Sienet vois maistua oikeesti ihan hyvälle ja syönkin niitä varmaan tietämättäni ihan hyvällä ruokahalulla, mutta se natina ja sienien "lisääntyminen" itiöillä jotenkin ällöttää mua ihan liikaa :D Ehkä kuitenkin joskus!

   Poista
 2. Wow, how i met ur mom ja Lost on kaikki ollu ihan mun lemppari juttuja koskaan! Lostin loppu oli tosin huono koska sarja muuten perustui vahvasti raamatun mytologiaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti mäki lämpesin, mut pääasia kai et lämpesin :) Hitsi, mä en ees muistanu et niinhän ton Lostin kanssa oli. Himymissä parasta oli tietty Barney ja laser tag ❤

   Poista
 3. Futis :D Ja mitä nykyään teenkään? ;D

  Avokadosta en ennen tykännyt yhtään, mutta nykyään se on jopa hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo et ainakaan seuraa futista koskaan ikinä :D

   Avocado on muuten hyi-listalla täällä, mutta katotaan jos mieli muuttuu.

   Poista
 4. Kyllä me vielä ne sienetkin sinne tykkäyksiin saadaan ;)

  VastaaPoista
 5. Mä inhoan edelleen nitiseviä ruokia enkä seuraa muita "oikeita" (ei-e-sports) urheilulajeja kuin vapaaottelua :D Saa nähdä muuttuuko mieli joskus!

  Sen sijaan sipuli ja kaikki juustot ovat jotain, mitä kohtaan asenteeni on muuttunut täysin: inhosin niitä vuosikausia, nykyään käytän molempia aina kun voin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla etenkin toi jalkapallo yllätti näistä kaikista eniten, kun aiemmin se ei kiinnostanut yhtään ja oon kuitenkin niin henkeen ja vereen jääkiekkofani. Säbä nyt sentään muistuttaa sitä. Sulla tulee kuitenkin seurattua eSportsia sitten?

   Juustot on kyllä ihania ja mullakin menee oikeastaan kaikki juustot paitsi home- ja vuohenjuustot.

   Poista
  2. Tulee seurattua joo! Vähän satunnaisesti, mutta kuitenkin. Enimmäkseen Hearthstonea koska pelaan sitä itsekin paljon, mutta myös CS:ää ja Dotaa. Starcraftia katsoin joskus, mutta siinä on vaikeahkoa pysyä mukana kun en oo sitä niin paljon pelannut.

   Poista

Designed by FlexyCreatives