My day 3/2/2017 - Pupupäivä

Perjantaina vietin ensimmäistä virallista äitiyslomapäivääni ja päätimmekin Pupun kanssa koota päivästämme My dayt. Koitin kovasti muistaa ottaa kuvia päivän mittaan, mutta kummasti se vain jäi mitä myöhemmäksi päivä kävi. Tässä kuitenkin my day perjantailta:

7:15 Samin herätyskello soi ja herra päättää torkuttaa pariin otteeseen.

7:30 Sami nousee aamupesulle ja itse mietin, että ompas kummallista kun saan jäädä vielä nukkumaan niin pitkäksi aikaa kuin huvittaa.

7:46 Sami tulee antamaan aamupusun ennen kuin lähtee kiireellä töihin. Itse koitan jatkaa nukkumista.

8:04 Käännän kylkeä ja katson kelloa, uni ei meinaa tulla.

8:20 Koitan sinnikkäästi jatkaa nukkumista.

9:00 Luovutan, uni ei tule enää edes Teukka kainalossa.

9:05 Whatsappailemme sängyssä Samin siskon Hennan kanssa.

9:26 Nousemme vihdoin sängystä virallisesti ja siirrymme olohuoneeseen aamupalalle.
9:30 Syömme aamupalaksi muroja, sillä jotain muulloin kiellettyä herkkua on saatava syödä raskaana ollessa. Kaakao-valkosuklaamurot, nam! ♥

9:31 Katsotaan syödessä samalla Modernia perhettä. Kunhan tätäkin sarjaa ei tulisi katsottua liian nopeasti.

10:45 Edelleen katsotaan Modernia perhettä. Päiväväsymys alkaa kuitenkin painaa ja koitamme Teukan kanssa mennä päikkäreille.

11:15 Pupu ilmoittaa olevansa vaatteita vaille valmiina lähtöön.

11:30 Katsomme Teukan kanssa hetken Assemblyjen CS-streamia ennen kuin Mira tulee meille.
12:00 Mira saapuu meille ja itse olen edelleen yökkäreissä.

12:05 Mira saa tärkeän tehtävän järjestää meidän sängynaluslaatikoita. Itse vihaan viikkaamista ja lajittelua, mutta laatikoihin on tehtävä tilaa vauvan tavaroille ja vanhoja lakanoita on heitettävä pois.

12:30 Vanha viikkauksen ammattilainen järjestää laatikoihin paljon tilaa kädenkäänteessä. Lakanoita lähtee hyvä määrä kierrätykseen ja nyt on käyttölakanatkin järjestyksessä.

13:00 Toteamme, että pyyhelaatikko saa jäädä odottamaan vielä vuoroaan.

13:05 Minunkin on valmistauduttava lähtöön, sillä suuntaamme tänään Isoon Omenaan minnekäs muuallekaan kuin Siipiweikkoihin.
14:00 Saavumme Siipiweikkoihin. Ravintolassa ei ole meidän lisäksemme onneksi juuri ketään.

14:05 Otan Siippareissa tietysti vakkaritilaukseni eli ison siipiaterian medium wettinä.

14:15 Syödessä vaihdetaan Miran kanssa kuulumisia tarkemmin ja mietimme mm. sitä, että ketä tulemme vielä löytämään vanhalta työpaikaltamme, jossa menemme käymään myöhemmin.
15:00 Syön tunnollisesti kerrankin ihan kaiken. Maistan myös Vampyree-kastiketta, mutta en tietenkään siipieni kanssa. 

15:05 Ostan mukaan pullollisen siipikastiketta, sillä edellinen on jo päässyt loppumaan. Ostan myös Vampyreeta pullollisen mukaan, sillä Sami voisi tykätä siitä. Normaali siipikastike ei (onneksi) juuri maistu Samille.

15:10 Poikkeamme Gina Tricotissa tarkastamassa muutaman paidan, joiden tilaamista olen harkinnut. Päädymme Pupun kanssa siihen, että ainakin yksi paidoista jää tilaamatta ja yksi täytyy ehdottomasti hankkia. Tsekkaamme läpi myös treenivaateosaston, sillä Pupukin on jälleen innostunut treenaamisesta.
15:25 Poikkeamme myös H&M:ssä, sillä Ompussa on H&M Beauty-osasto eli sieltä saa mm. meikkejä ja kynsilakkoja. Olisin viikko sitten ostanut Sellosta uuden kynsilakan, mutta eihän siellä niitä myydä. Tällä kertaa löysin mieleisen kynsilakan sekä uuden ihanan luomivärin.

15:35 Tajuamme, että meidänhän piti käydä myös H&M Home puolella. Sieltä löytyi (valitettavasti) kaikkea ihanaa, jotka ovat nyt äärimmäisen vakavassa harkinnassa. Homesta löytyi mm. ihana vaaleanpunainen ruusutyynyliina, joka sopisi juuri meidän yhden kamalan värisen tyynyn päälle makuuhuoneeseen sekä kanvaasilokerikko tähtikuviolla, jonka voisi ripustaa hoitopöydän viereen vauvan tavaroita varten. Serkkuni Maija jos luet tätä, keskiviikkona mennään muuten käymään Aleksin H&M:llä.
16:00 Pyörimme vanhalla työpaikallamme ja törmäämme vanhoihin tuttuihinkin. Vaihdamme pikaiset kuulumiset ja koitan kovasti keksiä illaksi syötävää. On muuten vaikea keksiä syötävää silloin, kun on aivan täynnä. Jos nälkäisenä ei kannata käydä kaupassa niin ei kannata silloinkaan, kun ei tee yhtään mitään mieli.

16:30 Pupu heittää minut kotiin ja Sami tulee kantamaan ostokset sisään. 

16:45 Assmeblyjen CS-streamin katselu jatkuu.

18:00 Käyn napsauttamassa saunan päälle. Sauna kuuluu itselläni perjantain perinteisiin.

18:45 Sauna on lämmin ja vihdoin pääsen sen ihanan lämpöön. Yleensä vain hengailen saunassa heittämättä löylyä, mutta nyt melkein palelen myös saunassa, joten on pakko heitellä myös löylyä.

19:30 Sami on laittanut uunin päälle saunassa käydessäni. Kohta koittaa myös pizzaperjantai!

20:00 Mozzarella-pestopizzat ovat valmiit ja pääsemme vihdoin myös syömään. Samalla jatkuu myös CS:n katsominen. Olen hieman pettynyt tasoon, sillä juuri Majoreita katsoneena taso ei päätä huimaa.

22:00 Cs jatkuu edelleen.

22:30 Ja edelleen...

23:00 Ja edelleen. Teukka tulee välillä köllimään viereeni. Sytytetään myös hieman kynttilöitä tuomaan tunnelmaa.

00:45 Vihdoin CS on saatu pelattua perjantain osalta ja yksi ennakkosuosikeista putosi jatkosta. On myös aika mennä nukkumaan. Pitkään aikaan ei olekaan tullut valvottua näin myöhään.

Sellainen päivä meillä oli perjantaina. Huomenna onkin sitten mammaloman toinen päivä ja voisin kirjoitella hieman siitä, että mitä meillä tuleekaan olemaan ohjelmassa. Toki tässä koitetaan muistaa ottaa rauhassa ja rentoutua, kun siihen on vielä mahdollisuus. 

Mitä te tykkäsitte tämänkertaisesta my daysta? Jatketaanko näiden tekemistä edelleen? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives