Vihdoinkin äitiyslomalla

Äitiyslomani alkoi virallisesti viime viikon perjantaina ja kyllä sitä odotettiinkin. Vaikka olo ei ole edelleenkään mitenkään tukala ja fyysisesti olisinkin varmasti jaksanut vielä töissä, henkisesti olin jo kuitenkin äitiysloman tarpeessa. Pesänrakennusvietti on nostanut kovasti päätään ja olenkin koittanut ottaa nämä ensimmäiset päivät tarpeeksi rauhassa, vaikka to do-listalla onkin miljoona juttua, jotka haluan hoitaa kuntoon ennen pienokaisen syntymää. 

Muutamia pakollisia juttuja löytyykin listalta ja niitä ovat mm. vauvan petivaatteiden pesu, kotiutumisvaatteiden pyykkäys ja valinta sekä sairaalakassin pakkaaminen. Lähtö laitoksellehan voi koittaa jo oikeastaan minä hetkenä tahansa, joten pitäisi äidinkin pikkuhiljaa laittaa itseään valmiiksi. Ajatuksen tasolla kassin sisältöä on toki pohdittu ja jos teillä on hyviä vinkkejä mukaan pakattavista tavaroista, niin kertokaa ihmeessä! Synnytyssuunnitelman teko on myös listalla.
Perjantai ei kulunut niin rauhallisissa merkeissä, sillä viiletimme Pupun kanssa pitkin Isoa Omenaa ja Espoota. Nyt kuitenkin tämän viikon arkipäivät ovat kuluneet juuri niin rauhallisesti kuin kuuluukin. Joka päivä olen pessyt pyykkiä sekä järjestellyt kotia pikkuhiljaa. Eilen olin tosin niin väsynyt, etten oikeastaan jaksanut juuri järjestellä. Koitin nukkua päiväunia kolme kertaa kuitenkaan nukahtamatta. Teukka on kuitenkin nauttinut, kun Äiti on ollut jatkuvasti seurana (tai näin haluan ainakin uskoa).

Tänään olenkin ollut huomattavasti aktiivisempi, sillä olen jaksanut siivota täällä, käydä kävelyllä ihanassa pakkasilmassa sekä aiomme myös lähteä katsomaan Samille jälleen uusia luistimia. Työkaverini kävi myös kahvilla vaihtamassa kuulumisia kanssani. Sain myöskin selvitettyä kaikki raha-asiat Kelan kanssa ja ihmeellisen hyvin kaikki tulikin selvitettyä. Olin varautunut huomattavasti vaativampaan taistoon tuon ihanan laitoksen kanssa. Sain myös tehtyä H&M Homeen tilauksen ja nyt mm. vaaleanpunaiset tyynyliinat ovat matkalla kotiamme koristamaan.
Huomiselle ei olekaan onneksi mitään suunnitelmia ja ehkäpä huomenna nautin olostani tekemättä yhtään mitään. Alunperin meidän piti mennä käymään Stockmannilla jo keskiviikkona serkkuni Maijan kanssa, mutta siirsimme reissua torstaille. Samalla reissulla käyn myös hakemassa tulevan arvonnan palkinnot, joten pientä kivaa luvassa teillekin!

Laskettuun aikaan on tänään 31 päivää, mutta eihän sitä tiedä koska Tyyppi päättää syntyä. Nyt kuitenkin aion nauttia näistä tulevista päivistä ja kerätä voimia tulevaan koitokseen. Ihanaa alkuviikkoa teille kaikille! :)
 1. Toivottavasti kaikki synnytyksen osalta sujuu sinulla hyvin eikä tule liian kova kiire sairaalaan ja että syntyisi terve lapsi hyvissä olosuhteissa, odottavan aika on jännittävää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman alkaa synnytys jännitämään jo ja toivotaan tosiaan, että kaikki sujuu hyvin :) Nyt vasta viime aikoina on alkanut realisoitumaan asia ihan eri tavalla hui!

   Poista
 2. Ihanaa äitiyslomaa sinulle! Suloinen kissa :3
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja Teukalta myös kiitokset kehräyksen muodossa! ♥

   Poista

Designed by FlexyCreatives