Kosmetiikkakorneri: By Noor - Pure Volume hiustenhoitotuotteet

Omat hiukseni ovat jo pitkään olleet huonossa kunnossa eikä etenkään alkuraskaus tuntunut auttavan. Nyt kuitenkin hiukseni ovat selkeästi paremmassa kunnossa ja liekö raskaudella on jotain tekemistä asian kanssa kuitenkin. Olenkin usein kuullut naisten sanovan, että heidän hiuksensa kukoistivat raskauden ajan, mutta imetyksen alettua hiuskato tuli taas tutuksi. Olen nyt myös raskauden aikana syönyt säännöllisesti vitamiineja, jotka olen aiemmin laiminlyönyt täysin, joten silläkin on varmasti näppinsä pelissä.
Sain mahdollisuuden testata Cocopandan kautta By Noor-tuotesarjan uutuuksia ja valitsin testiin tuuheuttavia tuotteita. Omat hiukseni ovat äärimmäisen hennot ja kampaajani onkin sanonut, että minulla on kyllä paljon hiuksia, mutta ne ovat vain kovinkovin ohuita. Tuotteet ovatkin suunniteltu juuri pohjoismaisille hennoille hiuksille ja nämä ovat 100% vegaanisia, sulfaatittomia sekä parabeenittomia. 

Pure Volumen tuoksu tuo mieleeni päärynäsiiderin hennon tuoksun ja shampoon sekä hoitoaineen koostumus on miellyttävä. Pesun jälkeen hiukset eivät ole lättänät ja hiuksiin jää miellyttävän puhdas tuntu niin kuin tietysti kuuluukin. Hiustenhoitotuotteet vaikuttavat riittoisilta ja itse olen ehtinyt käyttää näitä nyt noin kahden viikon ajan. Hiukseni ovat vaikuttaneet mukavan tuuheilta ja aamuisin minulla onkin aika mukava bed head kunnes harjaan hiukseni :)
Suolasuihketta olenkin käyttänyt jo pidemmän aikaa suoraan suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin. Suoraan hiuksiin kuivuessaan hiuksistani tulee suoraan sopivan "karheat", sillä usein omat hiukseni ovat aivan liian liukkaat minkäänlaiseen käsittelyyn. Tavallisen ponnarinkin aikaan saaminen saattaa tuottaa vaikeuksia. ByNoorin suolasuihke lupaa tuuheutta, keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa. Omalla kohdallani tuote on toiminut juuri niin kuin sen kuuluukin ja olen ollut tyytyväinen. 

ByNoorin tuotteet ovat tällä hetkellä -25% alennuksessa Cocopandalla, joten jos kaipaat hiuksillesi pientä piristystä kevättä kohti, kokeile ihmeessä näitä. 

Postaus on toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa.

Muistakaahan myös osallistua lukija-arvontaan, joka päättyy tänään illalla klo 21:00!
  1. Oon kuullut näistä tuotteista joskus, mutta en koskaan kokeillut! Kiva kuulla kokemuksia, jos vaikka itsekin joskus kokeilisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ihan uusia niin oli kiva päästä kokeilemaan :) Toimi mulla ainakin hyvin! Vähän hintavampia kuin markettituotteet, mutta ei tunnu siltä että loppuisi heti kesken.

      Poista

Designed by FlexyCreatives