Raskaus ja oma jaksaminen

Täällä kirjoittelee jälleen yksi todella väsynyt mamma. Nämä raskauden viimeiset viikot ovat olleet jaksamisen kannalta vaikeita, sillä mitä pidemmälle raskaus on edennyt, sitä vähemmän olen jaksanut kotona enää puuhailla. Äitiyslomalla olo käykin tällä hetkellä ihan työstä, sillä jotta jaksan päivän aikana tehdä edes jotain, pieniä lepohetkiä ja päiväunia on otettava koko ajan. Viime päivien flunssakaan ei tosin ole vielä parantunut ja sekin pistää väsyttämään.

Eilen meillä tuli täyteen 38+0, joten laskettuun aikaan on tänään enää alle 2 viikkoa. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja äitiyslomallakakin on nyt ehditty olemaan kolme viikkoa. Välillä blogin kirjoittaminen tuntuu melko vaikealta, sillä päivisin en tosiaan tee mitään ja kirjoittamisen aiheet ovat vähissä. Päivät kun koostuvat myöhäisestä aamuherätyksestä, Netflixin katsomisesta sekä päiväunista. Kotoa poistun yleensä vain kauppaan ja neuvolaan ja näihinkin tosi harvoin. Yleensä sen ajan kun olen yksin kotona kun Sami on töissä, ei ole osaltani kauhean vauhdikasta aikaa ja me vain löllitäänkin Teukan kanssa kotona. Toisaalta, juuri sitähän meidän kuuluukin tehdä.
Eilen blogi sai uuden bannerin sekä esittelykuvan, mutta kuulumisia en valitettavasti jaksanut tulla jakamaan. Halusin kuitenkin uudistaa blogin ilmettä kevättä kohti ja bannerin uudessa kuvassa komeileekin Samilta yllätyksenä saatu ihana ruusukimppu ♥ Tuoreet kukat kuuluvat meillä keväisin perinteisiin ja onkin ihanaa, että sisustuksen osalta vaaleanpunainen tulee olemaan kevään väri. 
Olen kovasti katsonut meille uutta mattoa Ellokselta olohuoneeseen ja kyseisen maton saisi myös vaaleanpunaisena, mutta se taitaisi olla tulevaisuutta miettien hieman liian raju vaihtoehto. Mikäli päädyn uuden maton hankintaan, eiköhän se ole näistä valkoinen versio.

Tämän illan suunnitelmiin kuuluu pikainen pyörähdys Sellossa ja sen jälkeen kenties katson Twilightin toisen osan, sillä eilen tuli katsottua ensimmäinen osa uudelleen pitkästä aikaa. Nyt kuitenkin täytyy kuulemma rientää laittautumaan, sillä lähtö lähenee. Palaillaan taas ja ihanaa viikonloppua kaikille! :)
  1. Miustakin tuntuu,että vastahan kerroit olevasi raskaana! Mutta kivahan se on, että uusi perheenjäsen tulee kohta maailmaan :) Ja nauti nyt vain vapaistasi, parin viikon päästä siun pitää huolehtia koko loppu elämäsi toisesta ihmisestä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää nauttia kun vielä voi, sittenhän se työ vasta tosiaan alkaa :) Nyt kun muotoilit sen noin niin apua miten suuri vastuu, iik!

      Poista

Designed by FlexyCreatives