Blogin kautta ystäviksi

Selailin tänään aamulla Facebookini Muistot-osiota ja siellä muistutettiin, että aloimme Minnan kanssa olla facekavereita tasan kaksi vuotta sitten. Olen usein höpissyt teille Minnasta ja siitä, kuinka ihmeellisesti jaamme saman sisustussilmän, tykkäämme täysin samoista jutuista ja noh, olemme kuin sielunsiskoja. Kuinka tähän tilanteeseen sitten päädyttiinkään?
Minnan ja minun ystävyys alkoi blogien kautta, sillä luin Minnan blogia ja hän minun. Huomasin jo silloin, että kylläpä tämä Tampereella asuva neitonen tykkää kovasti samoista jutuista kuin itsekin. Yankee Candlet, tähtikuvio ja Damon Salvatore, kukapa niistä ei tykkäisi yhtä paljon kuin me? Pikkuhiljaa jutustelun taso nousi kommenttiboxissa muihinkin juttuihin kuin pelkästään ihasteleviin kommentteihin.
Pari vuotta sitten olin palannut pitkältä zonetauoltani ja olin menossa kisaamaan Tampere Openiin. Silloin sovittiin Minnan kanssa ensimmäiset face-to-face-treffit romanttisesti kynttilöiden pariin eli suunnittelimme käyvämme yhdessä Hyvän tuulen puodissa katsastamassa mm. heidän Yankee Candle tarjontansa. Onneksi uskalsin kysyä ja onneksi Minna uskalsi lähteä, sillä nykyään olemme päivittäin yhteydessä ja vietimme uudenvuoden Samin kanssa Minnan ja hänen miehensä luona Tampereella. Puolisomme näkivät ensimmäistä kertaa toisensa kesällä ja on ihanaa kuinka hyvin myös pojat tulevat toimeen keskenään. Kenties hekin ovat sielunveljiä?

Ystävyys Minnan kanssa on ehdottomasti yksi hienoimpia asioita, joita bloggaaminen on elämääni tuonut. Ystäviä kun ei voi koskaan olla liikaa ja minun täytyy olla todella onnekas, että kohtalo on tuonut näin upean ihmisen elämääni ♥
 1. Hyvää vuosipäivää meille! ❤❤ Meidänhän olis pitäny perinteiden kunniaks mennä kynttiläshoppaileen tänäänkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäpäs pyöräytän meille Yankeen sivut auki ja laittelen linkkejä ;) <3 Ja ehkä myös White on Whiten...

   Poista
 2. Teillähän on tuon ylemmän kuvan perusteella tosi samanlainen pukeutumistyylikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä sekin yhdistää :D Tilattiin myös vähän aika sitten samanlaiset vaaleanpunaiset tyynynpäälliset H&M Homesta tietämättämme ja noh, onhan noita muitakin yhdistäviä juttuja vielä!

   Poista
 3. Tämä oli ihana! <3 hyvää vuosipäivää! :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives