Helmikuun...

... kohokohta
Helmikuun kohokohta oli ehdottomasti äitiysloman alkaminen. Vaikka työni ei olekaan fyysisesti rankkaa, tajuan nyt miksi äitiysloma alkaa näin "paljon" ennen laskettua aikaa. Päivisin kun tulee nykyään vaan nukuttua, niin hyvä näin.
... moka
Mitään suurta mokaa ei ole helmikuussa ehtinyt tapahtua vaikka omasta mielestäni myöhäinen sokerirasituskoe olikin neuvolan osalta pieni virhe. Toki omaksi ja vauvan parhaaksihan se minulle kuitenkin määrättiin, mutta hieman myöhäinen ajankohta vain harmittaa.

... kirja
Tässä kuussa ei ole tullut luettua mitään kirjaa sen kummemmin, mitä nyt vauvaoppaita. Haaveissani on vihdoin saada käsiini uusin Seppo Jokisen kirja, joka on edelleen lukematta.

... sarja
Big Little Lies HBO:lta. Tätä olen katsonut nyt sen pari jaksoa, mitä HBOsta löytyy ja olen koukussa. Myös Modernia perhettä on tullut tuijotettua jo kuusi kokonaista kautta. Ollaan myös katsottu Teukan kanssa ahkerasti Lahden MM-hiihtoja vaikka tämä ei varsinainen sarja olekaan.

... elokuva
Tässä kuussa ollaan katsottu Samin kanssa muutama elokuva ja lempparikseni nousee ehkä Ben Affleckin tähdittämä The Accountant. Elokuva oli ehkä ennakkoon enemmän Samin tyylinen, mutta itsekin kyllä viihdyin kyseisen leffan parissa. Jos siis tykkäät toimintaleffoista, suosittelen!
... lempi tuote
Maybeautyn mustapäänaamiot. Näitä olen käyttänyt nyt säännöllisesti aina perjantaisin saunan jälkeen. Pieni hemmotteluhetki on aina välillä paikoillaan.

... lempi vaate
Kaikki mukavat vaatteet, joita vain omistan. Tässä kuussa ei juuri pukeutumiseen ole panostettu ja miksipä olisikaan, kun harvemmin poistun kotoa kauppaa pidemmälle. Tosin olen kyllä käyttänyt päivisin aikaa vaatekauppojen kevätvalikoimien selailuun ja minulla onkin mahdollisella hankintalistalla ties mitä ihanaa vaaleanpunaista vaatetta.

... herkku
Jäätelö ja siihen kylkeen kinuski- ja suklaakastike. Pizzan himo on vähitellen laantumaan päin.

... biisi
Kuten jo viime kuussa mainitsin, uutta musiikkia tulee bongattua hyvin harvoin, joten tässä kuussa voiton vie edelleen Ellie Goulding ja Taylor Swift. Ollaan kuunneltu näitä usein vauvan kanssa.
... hetki
Se hetki, kun Sami toi minulle kimpun vaaleanpunaisia ruusuja ♥

... ostos
H&M Homen tilaus kokonaisuudessaan. Paketin mukana tuli ihania vaaleanpunaisia tyynyliinoja, vauvan hoitopöydän viereen vaippojen säilytyslokerikko sekä 2 ihanaa pientä yöpukua Tyypille.
... toive tulevalle kuukaudelle
Se, että meidän ensimmäiset hetket pienokaisen kanssa sujuvat hyvin ♥ Toivon ensi kuulta paljon onnelliisia päiviä meidän perheen kesken.
  1. Mä kans muuten tein joskus näitä kuukauden parhaat -postauksia. Itse tykkään näistä tosi paljon ja tykkään tehdä niitä myös. Ehkä oikeastaan siksi vähän niin kuin on jäänyt tekemättä, ettei lukijat kommentoi niihin kauhean usein. EI kyl ehkä tarkoita mitään, mut silti vaan tuntui niin hölmöltä listailla näitä juttuja ihan niin kuin itselle. Katsotaan nyt lähdenkö tekemään lisää näitä. SUlla oli hyvät kohokohdat ja ihana masukuva! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllähän se tuntuu hölmöltä jos tosiaan kommentteja ei tule. Kiitos siis tästäkin kommentista ❤ Ehkä nyt sullakin olisi aika elvyttää nämä postaukset takaisin eloon :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives