Kevään ensimmäisiä ostoksia

Vaikka onkin vasta maaliskuun alku, odotan jo melko innolla tulevaa kevättä ja toivonkin että siitä tulee ihanan aurinkoinen ja lämmin. Syy tähän on tietysti tulevat vaunulenkit Tyypin kanssa ja laskettu aikakin on enää 5 päivän päässä, joten saas nähdä milloin Tyyppi ilmaantuu seuraksemme. Tässä kuitenkin jo tulevan kevään ostoksia, joissa on havaittavissa ehkä pientä hurahtamista johonkin tiettyyn väriin.
Kissan omistaminen ja bloggaaminen aiheuttaa välillä juuri tällaisia tilanteita, ettei kuvista tiedä esitelläänkö kuvissa kissaa vaiko noita koristetyynyjä tämän upean herran takana. Tietysti jos Teukalta kysytään niin hänhän se tässä pääosassa paistattelee ja ketä kiinnostaa edes nuo tyynyt? Nämä tyynyt ovatkin vilahtaneet täällä jo aiemmin ja ovat siis tilattu H&M Homelta hieman alle kuukausi sitten. Ruusukuosinen sifonkityyny päätyi makuuhuoneesemme päällystämään yhtä kamalakuosista hieman pienempää tyynyä sekä jakardikuvioitu tyyny että neliötyyny pääsivät tuomaan väriä olohuoneeseen. Hintaa päällisillä oli muistaakseni 9,95 € / kpl.
Ja kissan esittely jatkuu...
Tämä jakku vilahtikin edellisessä postauksessa ja tämän ostin GIna Tricotilta hintaan 39,95 €. Harkitsin tämän ostamista noin kuukauden, mutta tällä kertaa se lähti kotiinkin asti. Eniten jakussa epäilytti tuo kaulus, mutta aikani tätä soviteltua kaulus onkin oikeastaan tosi kiva. Tykkään myös tämän jakun materiaalista, sillä se ei ole perinteistä Ginan höttömateriaalia vaan 100% puuvillaa.

Kosmetiikkapuolella uutta on hiusvärit, joista toinen lähtee vasta hieman myöhemmin kokeiluun. Prodigyllä olen aiemminkin värjännyt juurikasvuani ja eilen hiukseni saivatkin hieman päivitystä, sillä kuka tietää ehdinkö tulevan kuukauden aikana enää huolehtia juurikasvustani. Hintaa Prodigyllä oli 12,95 €.
L'Orealin Colorista-hiusvärejä onkin näkynyt nyt reippaasti myös muissakin blogeissa ja tutkiskelin tätä pakettia jo muutama viikko sitten Stockalla Maijan kanssa. Nyt kuitenkin tämä tummemman pinkki paketti löytyy kaapista käyttövalmiina. Ajattelin, että tämä hieman tummempi pinkki on parempi vaihtoehto omaan tukkaani, sillä vaikka se onkin vaalea, väri on kuitenkin hieman tummempi vaalea. Tämä väri siis lähtee 2-3 pesussa pois eikä ole siis mikään kestoväri vaan suoraväri. Toivottavasti omista hiuksistani tulee aikoinaan myös värjäykseltään tuollaiset hieman epätasaiset. Hintaa tällä oli 7,50 €.
Onhan sitä tullut hankittua Tyypillekin jotain pientä. Kyseessä ovat Wishiltä tilatut vauvan tossut, jotka sopivat kylläkin vasta n. 6kk iässä, mutta en voinut vastustaa näitä kun näin nämä. Otin näistä harmaat siksi, että omistan itse melkein samanlaiset eikä siitäkään tosiaan ollut varmuutta onko tulokas tyttö vaiko poika, vaikka hieman tyttölupausta meille annettiinkin. Hintaa näillä oli 3 € postikuluineen ja nämä tulivat ihan älyttömän nopeasti eli vain hieman yli viikossa.

Mitä te tykkäsitte näistä ostoksista ja onko kevään hittiväri vaaleanpunainen teidän mieleenne? :)
  1. Ihana Teukka :-D ♥ Vaaleanpunainen väri on todellakin mieleeni, ollut jo tosi pitkään. Toi jakku on kyllä tosi upee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunanen on täälläkin kuulunut suosikkeihin jo pitkään ja kiva, että nyt on ainakin paljon valinnanvaraa kun kaikkea saa vaaleanpunaisena :) Pitää ehkä silti koittaa pitää jokin maltti, ettei nyt ihan kaikkea sorru hankkimaan vaikka en uskokaan, että menisi pois omasta muodista.

      Poista
  2. Oi, toi neule! <3 Mulla on ollut tollanen harmaana ja se oli ihana.. mä niin tykkään pinkistä ja oon kans vähän miettinyt,että pitäiskö vetästä latvat pinkeiks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kestikö sulla hyvin se harmaa? :) Ehottomasti vedät latvat pinkeiks kans! Mä kokeilin joskus sillä Biozellin colormaskilla ja hyvin tarttu se Raspberry. Ihan ekalla kerralla se väri oli tosi räväkkä, mut yhen pesun jälkeen muuttu just tollaseks pastelliseks et sekin on hyvä vaihtoehto. Mä käsitin kans tästä, että menis koko tuubi kerralla, mutta siinä Biozellin versiossa ei mee!

      Poista
    2. Kyllä se harmaa kesti yllättävän hyvin, kunnes unohdin sen kerran töihin ja joku "ihana" työkaveri oli sen sitten pöllinyt.. Ärsytti hieman!!

      Poista
  3. Oii kuinna suloinen kissa!♡ Toi jakku on kans tosi nätin värinen. Itellä on tällä hetkellä hiuksissa Coloristan turkoosinvihreää sävyä ja se on kyllä ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teukka kiittää! ♥ Jakun väri on kieltämättä herkullinen ja harvinaisen paljon just mun väriä :) Onko sulla pysynyt hyvin se turkoosi hiuksissa?

      Poista
  4. Ihana kis...siis tyynynpäälliset! Vaaleanpunaista ei voi mitenkään olla liikaa :D Ja noi tossut on kyllä mielettömän söpöt <3

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives