BabyStyle: Newbies from Gant

Eveliinan vaatekaappi pursuaa erilaisia vaaleanpunaisia sävyjä, sillä meillä ei ole liiemmin innostuttu tuosta sukupuolineutraalista pukeutumisesta, vaan meillä pukeudutaan rehellisesti vain "tyttöväreihin". Myös Eveliinan lähipiiri tietää tämän ja kummitätinsä myös, sillä hän halusi hankkia Eveliinalle tämän ihanan pipo & peitto-setin Gantilta lahjaksi. Ilmeisesti myös kummitädin itse oli saatava hankkia tämä ja onneksi Eve on olemassa juuri tällaisia tilanteita varten, heh!
Settiin kuuluu tosiaan ihana pipo sekä samaa kuosia oleva peitto. Nämä ovat olleet meillä kovassa käytössä jo jonkun aikaa, kun tuo kesä nyt oli mitä oli viileine päivineen. Aivan kaikkialle en uskalla näitä ottaa mukaan, sillä olen ilmeisesti kova hukkailemaan tavaroita. Juuri vähän aikaa sitten ehdin jo säikähtää, että olin hukannut Eveliinan lempparipeiton eli Newbien peiton, mutta onneksi olin vain tunkenut sen väärään paikkaan. Nappikuulokkeeni tosin hukkasin oikeasti ellei Teukka ole onnistunut nielaisemaan niitä kokonaisina. Samaa kohtaloa en toivo näille.

Olisin halunnut hankkia Gantilta myös sisustustavaraa Eveliinan omaan huoneeseen sekä sänkyyn, mutta valitettavasti Gant Baby eli heidän sisustustuotteensa on lopetettu juuri huonoon aikaan. Sarjaan kuului ainakin ennen omat tähtityynynsä sekä ihanat lakanat vauvan sänkyyn. Täytynee koittaa metsästää niitä vielä kirpparin kautta!
 1. Pakko mainita, että sun blogi on aivan ihana :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi Eveliina on varmaan niin söpö noissa <3 Ja siis ite törmäsin Gantin sisustusjuttuihin vuosi sitten ja totta kai liike loppui puoli vuotta sitten täältä meiltä päin.. Haaveilen edelleen niistä sellasista superpehmeistä pyyhkeistä, joita niillä on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne pyyhkeet on ihan parhaita! Meillä on niitä monta :) Stockalta saa tilattua niitä ja muita kotijuttuja ;)

   Poista
 3. Onpa söpöt pipo ja peitto! Mä oon kans ihan loistava mitä tavaroiden hukkaamiseen tulee :D Etenkin yökyläillessä aina jää joku hiusharja tai yöpaita tai muu vastaava kyläpaikkaan.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sitten meitä on kaksi! Mulla menee jo kohta varmaan vainoharhasuuden puolelle tavaroiden kyttääminen :D

   Poista
 4. On kyllä ihanat värit! Tosi söpöt :)

  By Pinja ❤

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives