Lounastreffit & shoppailua

Tämän viikon tiistaina suuntasimme Even kanssa jälleen lounastreffeille Lauran ja Jonatanin kanssa. Päädyimme pyynnöstäni jälleen Teatteriin, sillä siellä vaan on parhaimmat salaatit. Olen ollut hieman kevyemmällä ruokavaliolla nyt vähän yli viikon ajan, mutta tiistaina oli pakko tehdä poikkeus ja syödä salaatissa mozzarellaa. Sen kanssa tarjoiltava yrttikastike on vaan niin parasta! 
Eve pääsi myös kokeilemaan Teatterissa syöttötuolia ensimmäistä kertaa ja hyvin sekin sujui. Neiti ei enää viihdy vaunujen istuimessa lounaan aikana, joten hyvä että osasi jo siinä hienosti istua. 


Lounaan jälkeen suuntasimme kaupoille, sillä etsinnässä oli Eveliinalle takki/haalari, joka menisi nyt näin syksyllä. Olen aivan hukassa vielä tässä äitiystermistössä, sillä lapsille löytyy niin vk-haalaria, on windfleecea, on softshelliä ja ties mitä muuta. Näistä pitäisi sitten osata valita se vaihtoehto, jossa ei tule liian kuuma taikka kylmä, se pitää vettä ja tuulta sekä varmaan myös monia muita vaihtoehtoja. Aleksin H&M osoittautui ehkä surkeimmaksi vauvanvaatekaupaksi ikinä, sillä osasto oli minimaalisen pieni juuri vauvoille, vaikka lastenosasto itsessään on valtava. Vaihtoehtoja oli tasan kahden takin väliltä eikä kokojakaan tietystikään ollut. Onneksi Zaralla oli iso valikoima nättejä takkeja, joista otimmekin vaaleanpunaisen karvahupputakin Eveliinalle sekä pipon.
Zaran ja Hennesin lisäksi kävimme tietysti myös Newbiellä katsastamassa syysvalikoiman. Tällä kertaa Newbie oli hieman pettymys (onneksi) ja hankimme Evelle ainoastaan virkatun rusettipannan. Panta käy hyvin kauppareissuille, kun haluan kuitenkin suojata korvat kylmältä ilmalta.

Huomenna meillä vietetäänkin tärkeää päivää, sillä Eve täyttää puoli vuotta! Aika on mennyt ihan mahdottoman nopeasti ja kohtahan se töihinkin paluu jo häämöttää edessä. Onneksi äitiyslomaa on vielä hyvä tovi jäljellä ja kohtahan tässä voi alkaa myös odottaa jo joulua!

Designed by FlexyCreatives