Vaaleanpunaista pienen tytön huoneeseen

Eveliinan oman huoneen suunnittelu on jälleen ottanut harppauksen eteenpäin, sillä ensimmäiset sisustushankinnat on tehty. Pääsimme tutustumaan Minimen valikoimaan yhteistyön kautta ja voi, voisin kyllä tilata kaupan tyhjäksi, sillä kauppa on täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja ♥ Minime on kotimainen laadukkaita, lasten elämään liittyviä tuotteita myyvä verkkokauppa.
Koska Evellä ei vielä ole omaa huonetta, lelut pyörii meillä pitkin poikin asuntoa. Päätimme ratkaista ongelman Elodie Detailsin StoreMyStuffilla, joka on aivan valtava kori esimerkiksi lelujen säilytykseen. Väriksi valitsimme Powder pinkin, sillä meillä on muitakin Elodien juttuja juurikin samaisessa värissä.

Valitsimme Even tulevaan huoneeseen myös Minimen valikoimista Little Lovely Companyn Light Boxin, jollaisia olen ihaillut monissa blogeissa jo pitkän aikaa. Tätä Light boxia tuli ihailtua myös viime kevään lapsimessuilla ja jo silloin olin varma, että tämä tulee löytämään tiensä meillekin.
Light Boxeja on saatavana erivärisillä kehyksillä ja me valitsimme Eveliinalle vaaleanpunaisilla kehyksillä varustetun boxin. Mukana tuli myös iso paketti kirjaimia sekä erilaisia symboleja, joten tekstistä saa helposti haluamansa. Boxi toimii paristoilla, mutta siihen on saatavana myös erillinen virtajohto. 

Minimen aleosasto on myös sellainen, joka kannattaa tsekata aina aika ajoin läpi! Sinne päivittyy säännöllisesti kivoja uusia tuotteita hieman edullisimmin hinnoin. Me tilasimme muutaman lautasen tuolta, sillä jotenkin kaikki astiat ovat aina pesussa samaan aikaan eikä koskaan löydy puhdasta puurokulhoa silloin kun sellaiselle olisi tarve. 
 1. Ihana tuo light box! Tahdon myös ❤️

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia, oli hauska lukea tätä postausta, kun minunkin nimeni on Eveliina. Tuntui hassulta lukea "kuinka Evellä ei ole vielä omaa huonetta..." :D Mutta kiva, lyhyt ja ytimekäs postaus!

  VastaaPoista
 3. Ihana Eve tuolla korissa :D Mutta tosi ihania ja tyttömäisiä juttuja, sopii teille varmasti hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahtuu tuohuumaan korissa eikä pääse pakoon! Luulen kans, että nää sopii omaan huoneeseen paremmin ku hyvin!

   Poista

Designed by FlexyCreatives