FitFarm Bikini Challenge: Tulokset 1 viikon jälkeen

Bikini Challenge alkoi jälleen virallisesti viime viikon maanantaina ja nyt valmennusta onkin takana yhteensä jo 20 viikkoa. Halusin tällä kertaa sitoutua valmennukseen pitkäkestoisesti ja ken tietää jos innostun vielä tästäkin jatkamaan. Tarkoituksena oli ennen kaikkea saada itseni pakotettua oppimaan jälleen hyvät elämäntavat ja haluan, että jatkossakin arkeeni kuuluu säännöllisenä osana liikunta ja puhdas ruokavalio. Painonpudotus ja rasvanpoltto ovat myös tärkeä osa onnistumista, mutta ennen kaikkea olen sitoutunut muuttamaan elintapojani pysyvästi. Siihen auttaa parhaiten tämä tiukka puolivuotinen. 

Tilanne 2.9.2019

Paino: 70,6 kiloa (-2,3 kiloa)
Hauiksen ympärys: 31 senttiä (ei muutosta)
Lantion ympärys: 100 senttiä (ei muutosta)
Reiden ympärys: 61 senttiä (ei muutosta)
Rinnan ympärys: 92 senttiä (-2 senttiä)
Rinnan alta: 82 senttiä (ei muutosta)
Vyötärön ympärys: 78 senttiä (ei muutosta)
Navan kohdalta: 92 senttiä (-1 sentti)

Viime viikkoon verrattuna suurin muutos on tapahtunut painossa ja paino tippuikin tuohon lukemaan jo neljässä päivässä. Viikonloppuna kävin suunnitellusti rilluttelemassa serkkuni häissä ja siellä annoin itseni syödä ja juoda ihan mitä halusin. Kyseessä oli kuitenkin sen verran erikoinen tapahtuma, joka oli ollut tiedossakin yli vuoden. Viikonlopun juhliminen vaikutti onneksi kokonaisuuteen todella vähän, sillä sunnuntaina en potenut muuta kuin pientä väsymystä. Ruokavalioon palasin heti ja treenejä olen jatkanut tänään maanantaina. 

Ensimmäinen viikko meni melkein suunnitellusti, joskin tulin heti kipeäksi ja treenit jäivät olemattomiin. Tällä valmennuksella ehdottomasti tärkein osio on kuitenkin ruokavalio, sillä suuret muutokset tehdään keittiössä ja treeni tukee niitä muutoksia. Oma suunnitelmani on tehdä treenit kotona ja käydä juoksemassa pari kertaa viikossa. Lisäksi aion käydä mahdollisuuksien mukaan Megazonessa kerran viikossa tekemässä hieman kovemman harjoituksen. 

Puhuin viime viikolla tsemppipalkinnoista ja kohtahan tässä saisi melkein lunastaa niistä jo ensimmäisen. Vielä kun tietäisi mitä se voisi olla! Tilasin itselleni tosin juuri eilen Offerillalta lahjakortin rakennekynsiin, joten ehkä se voisi olla sitten se. Lisäksi Postissa odottaisi paketti, jossa on vihdoin tilaamani Marimekon uudet kauniit astiat. 

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon!
 1. Tsemppii tohon, kyllä ne tavoitteet jonain päivänä saadaan kiinni ja sulla alkaa sun pituuteen nähden olemaankin jo ihan sopiva paino :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä ne saadaan ja se päätavoite tässä onkin ehkä jo tapahtunut eli oon oppinut oikeasti jo tälle elämäntavalle. Nytkään ei tosiaan tuntunut siltä lainkaan, että alkaisin jollekin "kuurille". Just tänään Samin kanssa puhuttiin, että sitten kohta 8 viikon päästä voidaan jatkaa arkisin näin syömistä ja viikonloppuisin voidaan ottaa vähän rennommin.

   Eihän se painokaan kaikkea kerro, mutta kyllä mun tapauksessa oli syytä vähän pudottaa kilojakin :D Ihan siitäkin syystä haluan olla kevyempi, että olisin ketterämpi zonessa. Kevyempänä on sekin helpompaa :)

   Poista
 2. Wau, tuollaiset haasteet vaatii kovasti itsekuria. Mulla tahtoo innostus olla aluksi aivan katossa ja sitten pikku hiljaa ote vaan luisuu :D vois kyllä kerrankin päättää mennä maaliin ja jatkaa sen jälkeenkin.

  Hienoa edistystä olet jo saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mullakin vähän jo alkanut soveltaminen, mutta mä ajattelen tämän mieluummin niin, että sovitan valmennuksen elämään eikä elämää valmennukseen. Ihan kaikesta en jaksa olla pilkuntarkka, mutta teen kuitenkin niin tarkasti, että niitä tuloksiakin tulee. Mulla on onneksi pysynyt motivaatio hyvin yllä kaikki nämä viikot ja edelleen sitä vaan tuntuu löytyvän :)

   KIitos tsempeistä <3

   Poista

Designed by FlexyCreatives