OOTD - Koko asu käytettynä

Kaupallinen yhteistyö: Emmy

Olen jo pitkään ostanut liki kaikki vaatteeni kierrätettynä, sillä kirppistely niin livenä kuin nettikirppareilla on yksi lempiharrastuksistani jos niin nyt voi sanoa. Silloin kun kirpparilta tekee hyviä löytöjä, on itselleni yksi palkitsevimmista jutuista. Shoppailu on sellainen juttu, mistä en välitä juurikaan ja shoppailulla tarkoitan nimenomaan kaupoilla kiertelyä. Harvemmin lähden esimerkiksi Jumboon kiertelemään ainakaan vaateostosten perässä enkä tykkää shoppailla vain rahan kuluttamisen tai ostamisen vuoksi.

Nuorempana vaatteita tuli ostettua paljon kuukausittain ja iso osa jäi jopa kokonaan käyttämättä. Rahankäyttö oli myös nuorena todella harkitsematonta, mutta nykyään olen niin hinta- kuin laatutietoinenkin. En osta heräteostoksia ja pidän vaatteita ostaessani huolta siitä, että vaatteet ovat helposti yhdisteltäessä toistensa kanssa. Tämän asun hankin kokonaisuudessaan Emmy-nettikirpparilta ja myös tämä asu on sellainen, joka on helposti yhdisteltävissä kuin muunneltavissa eri tilaisuuksissa.

Enemmän kuin kirpputori. Enemmän kuin verkkokauppa.

Emmy on Suomen suurin markkinapaikka käytetyille naisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille. Valikoimassamme on yli 80.000 käsin tarkastettua laatutuotetta ja lisäämme viikottain tuhansia upeita uutuuksia.
Emmyn sydän sykkii laadukkaille vaatteille, inspiroiville löydöille, helposti siivotuille vaatekaapeille sekä päästöjen vähentämiselle. Ihastu sinäkin!
Emmyn tavoitteena on välittää kierrätettyjä laadukkaita vaatteita sekä asusteita eteenpäin kuluttajalta toiselle. Samalla tarkoitus on vähentää yritysten tarvetta tuottaa uusia vaatteita sekä vähentää myös luonnon kuormitusta. Vaateteollisuus kuluttaa luonnonvaroja aivan valtavasti ja vaatteiden kierrätys on hyvä tapa omalta osaltaan vähentää päästöjä. Emmyn verkkokauppa löytyy osoitteesta https://store.emmy.fi/ ja pääset sinne myös tästä!
Tämä asu on tosiaan kokonaisuudessaan hankittu käytettynä. Asusta löytyy Ted Bakerin kietaisuneule, Gantin trikoomekko sekä mustat nahkasaappaat, joiden merkkiä en valitettavasti tiedä. Kyseinen asu sopii sekä toimistolle että juhlaan. Olen käyttänyt tätä asua tällaisenaan töissä, mutta myös juuri viikonloppuna, kun olimme juhlimassa hääpäiväämme mieheni kanssa. Tällöin jätin asusta pois neuleen ja saappaat, mutta lisäsin asuun vastaavasti juhlavuutta koruilla.


Mitä te tykkäätte tästä asusta?
  1. Tosi kiva ja simppeli asu! Toi on varmasti helposti muokattavissa just tilanteen mukaan :) Emmy on itsellenikin tuttu ostospaikka ja myös minä vannon nettikirppareiden nimeen.

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives