Skin Treat - kasviperäisiä kauneustuotteita vartalonhoitoon

Tuotteet saatu pr-näytteenä / sisältää mainoslinkkejä

Hei ja ihanaa perjantai-iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti teidänkin viikonloppunne on alkanut hyvin ja saatte viettää viikonlopun rentoutuen. Itselleni viikonloput ovat nykyään todella tärkeitä, sillä silloin on paras hetki itselleni rentoutua ja palautua työviikon kiireistä. Teen onnekseni nykyään säännöllistä arkityötä ja saan aika pitkälti päättää itse omat työaikani. Työskentelen osan viikosta myös kotona ja etäpäivinä pidänkin säännöllisesti maanantaita sekä perjantaina. On ihanaa saada lopettaa työt hieman aiemmin perjantaisin etätyön mahdollistamana, kun työmatkaan ei kulu ylimääräistä aikaa.

Viikonloppuisin käytän paljon aikaa itseni hoitamiseen sekä hemmotteluun. Käymme viikonloppuisin prinsessan kanssa "spassa" eli tuttavallisemmin suihkussa, mutta samalla hoidamme kummatkin kauneuttamme. Rituaaleihimme kuuluu hiusnaamioiden laitto sekä omaan rutiiniini myös vartalonkuorinta sekä kosteutus. Sain vähän aikaa sitten testiin Skin Treatin tuotteita, joista olen tykännyt kovasti! Näitä olemme käyttäneet etenkin viikonloppuisin huolella, sillä osa tuotteista vaatii käyttöön hieman enemmän aikaa ja vaivaa. Arkisin kauneudenhoito tuntuu hieman jäävän ja rutiinit hoidetaankin nopeasti pois alta.


Skin Treat -sarja erikoistuu kasviperäisiin tuotteisiin vartalolle. Sarjan tuotteissa käytetään luonnostaan tehokkaasti vaikuttavia raaka-aineita, jotka kuorivat, suojaavat ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Tuotteet on myös suunniteltu mahdollisimman hellävaraisiksi iholle ja luonnolle. Osa sarjan tuotteista yllättää koostumukseltaan ja vihreän, pinkin ja mustan sävyillä. 

Skin Treat -sarjan takana toimii ruotsalaiset ihonhoidon asiantuntijat, joiden tavoitteena on jatkuvasti toimia kauneusmaailman kärkiasemassa luomalla uusia, innovatiivisia ja tulospohjaisia tuotteita ja koostumuksia, jotka pohjautuvat kasvitieteeseen. Kaikki sarjan tuotteet on tuotettu Ruotsissa sekä ovat vegaanisia. Useimpien tuotteiden raaka-aineista 90 prosenttia on luonnollista alkuperää.


Skin Treat -vartalosarjan tuotteet hoitavat vartaloa kokonaisvaltaisesti. Tuotesarjan tehokkaat tuotteet antavat näkyviä tuloksia hellävaraisesti ja luontoystävällisesti. Skin Treat -sarja jakautuu kahteen eri tuotelinjaan: Weightless Care- ja Intense Moisture -linjaan, jotka vastaavat erilaisiin vartalon tarpeisiin. 


Syväpuhdistava Anti Blemish Gel Cleanser -suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisen tehokkaasti kuitenkaan sitä kuivattamatta. Teepuuöljyä ja sinkkiä sisältävä suihkugeeli tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista vartaloon. Hinta: 12,90€ / 100ml. 

Innovatiivinen Multi-Action Rinse-Off Peeling -vartalonkuorinta sisältää fysikaalisen sekä kemiallisen kuorinnan. Aktiivinen PHA- ja AHA-happoja sisältävä koostumus poistaa kuolleita ihosoluja tehokkaasti ja aktivoi solujen uudistumista tehden ihosta pehmeän ja sileän. Hienojakoiset kuorivat partikkelit puhdistavat ihohuokoset tehokkaasti säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Kuorinta-aine tulee levittää kosteutetulle iholle ja sen annetaan vaikuttaa kolmen minuutin ajan. Hinta: 11,90€ / 100ml.

Ihoa kuoriva Bright Renewal Exfoliating Body Mousse -vartalomousse poistaa kuolleita ihosoluja tehokkaasti, kirkastaen ja tasoittaen ihoa. Virkistävän vartalokuorinnan sisältämä vihreä tee, sitruunavesi sekä PHA- ja AHA-hapot syväpuhdistavat ja kuorivat ihoa jättäen sen kiinteän ja sileän tuntuiseksi. Tuote tulee levittää kuivalle iholle ja sen annetaan vaikuttaa hetki ennen suihkua tai vaihtoehtoisesti yön yli vartalonaamion tavoin. Hinta: 12,90€ / 150ml.


Intense Moisture -linjan täyteläiset ja koostumukseltaan kermaiset tuotteet syväkosteuttavat ihoa. Monitoimisissa koostumuksissa yhdistyvät ihoa 

Weightless Care -linjan tuotteet parantavat ihon tekstuuria samalla heleyttäen. Kosteuttavat koostumukset ovat kevyitä, minkä ansiosta tuotteet imeytyvät nopeasti ihoon. Weightless Care -linja täydentyy kolmella tuotteella. 

Probiootteja, sinkkiä ja teepuuöljyä sisältävä Anti Blemish Body Treatment -vartaloseerumi syväpuhdistaa ihoa, hillitsee talineritystä ja vähentää epäpuhtauksien syntymistä. Seerumin sisältämät spirulina ja jojobaöljy tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa. Tuote tulee levittää kuivalle iholle hierovin liikkein, ja erityisesti alueille, joissa esiintyy epäpuhtauksia. Hinta: 12,90€ / 100ml. 

Vihreää teetä ja sitruunavettä sisältävä Nourishing Cleanse In-Shower Moisturizer -puhdistusbalsami puhdistaa ihon tehokkaasti jättäen sen kosteutetuksi ja raikkaan tuntuiseksi. Puhdistusbalsamin sisältämä babassuöljy ja maitohappo suojaavat ihoa pitkävaikutteisesti kosteuden haihtumiselta. Tuote tulee levittää kosteutetulle iholle hierovin liikkein ja huuhdella pois vedellä. Iho jää kosteutetuksi ja pehmeäksi, korvaten kosteusvoiteen. Hinta: 7,90€ / 100ml. 
Ihon elastisuutta parantava Instant Firming Body Serum -vartaloseerumi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo, hevoskastanja ja jojobaöljy parantavat ihon kosteustasapainoa ja kollageenintuotantoa, tehden ihosta kiinteämmän tuntuisen. Maitohappo ja vihreä tee kirkastavat ja tasoittavat ihoa samalla kun mentoli jättää raikkaan viileän tunteen iholle. Tuote levitetään kuivalle iholle. Hinta: 11,90€ / 100ml.


Omia suosikkejani näistä tuotteista ovat olleet Firming Body Serum sekä Anti Blemish Body Treatment. Olen ehtinyt testailla tuotteita nyt muutaman viikon ja olen huomannut etenkin käsieni ihon olevan huomattavasti paremmassa kunnossa kuin aiemmin. Käsivarsiini on aina muodostunut pienen pieniä näppyjä, mutta nyt näpyt ovat liki kadonneet iholta. Ne eivät ole siis olleet varsinaisia finnejä, mutta jotain pientä juurikin "allien" kohdalla on aina ollut. Ihon väri on myös tasaisempi käsivarsista. 

Firming Body Serumia olen käyttänyt erityisesti vatsani ja reisieni hoitoon, sillä nyt kun koitan kiinteyttää vartaloani, myös iho tarvitsee näillä alueilla erityistä kiinteytystä. On ollut ilo huomata, että vatsani voi palautua raskaudesta hyvin eikä näkyviä raskausarpia ole jäänyt. Iho ei lisäksi ole jäänyt "roikkumaan" laihtumisen jäljiltä. Olin aiemmin huolissani siitä, että jääkö alavatsalle pieni röllykkä, mutta rasvan kaikotessa pieni röllykkäkin on tehnyt katoamistempun.

Suomessa Skin Treatin tuotteita myydään yksinoikeudella Kicksissä. Tuotteita voit tilata myös verkkokaupasta ja Kicksin sivut löytyvät osoitteesta kicks.fi.
 1. Nää on niin herkullisen näköisiä, ehdottomasti semmoisia että voisin harkita Kicksistä tuota testiin ostoa muutamasta tuotteesta kyllä joskus ja olenkin tainnut saada testereitä aiemminkin.

  www.kosmetiikkakatri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan :) Etenkin toi Firming Body serum on ollut tosi kiva. Ehkä kuvittelen, mutta ainakin vatsalle siitä jää hieman viilentävä vaikutus myös :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives