FitFarm Bikini Challenge: tulokset 4 viikon jälkeen

Se olisi jälleen yksi viikko BC:tä olisi takana ja tämän viikon päivitys tulee hieman myöhässä, sillä en ole tällä viikolla yhtenäkään aamuna ehtinyt poseerata peilin edessä muutoskuvien ottamista varten. Mitat ehdin onneksi ottaa, vaikka tälläkään viikolla kovinkaan suurta muutosta ei ole tullut. Toki kaikki muutokset eivät enää tässä 25 viikon jälkeen enää ilmenekään samalla tavoin ja iso osa tästä olikin vain opetella syömään ja liikkumaan jälleen oikein. Siinä tavoitteessa on ainakin onnistuttu, sillä 5 viikkoa sitten en edes käytännössä huomannut aloittavani uutta haastetta.

Tilanne 16.9.2019

Paino: 70,3 kiloa (+ 900 grammaa)
Hauiksen ympärys: 30,5 senttiä (-0,5 senttiä)
Lantion ympärys: 99 senttiä (ei muutosta)
Reiden ympärys: 60 senttiä (ei muutosta)
Rinnan ympärys: 92 senttiä (ei muutosta)
Rinnan alta: 80 senttiä (ei muutosta)
Vyötärön ympärys: 76 senttiä (ei muutosta)
Navan kohdalta: 89 senttiä (ei muutosta)

Tällä viikolla painoa tuli itseasiassa kilo lisää, mutta en yhtään ihmettele sitä mistä paino on tullut. Olimme nimittäin viime viikonloppuna Långvikissa viettämässä hääpäiväämme ja kaksi päivää meni syödessä ja juodessa aivan vapaasti. Kävin sentään pitkästä aikaa salilla ennen kuin vaihdoin hyvällä omatunnolla vapaalle. Vaikka söin hääpäivänämme vapaasti, aion pitää silti hiilaritankkauksen suunnitellusti sunnuntaina, sillä herkkupäivää on odotettu jo kovasti. Tähän valmennukseen oli tiedossa kaksi poikkeusta ruokavalioon eli serkkuni häät sekä oma hääpäivä. Koska teen ennen kaikkea elämäntapamuutosta, on erittäin ok poiketa ruokavaliosta hetkellisesti ja jatkaa normaalisti näiden jälkeen. Myönnetään samaan syssyyn myös, että maanantaina Fazerin vierailulla maisteluun tarkoitettu 15 minuuttia hyödynnettiin tehokkaasti!

Kuluva viikko on ollut lepoviikko, joten treenejä en ole tällä viikolla tehnyt. Sunnuntaina on myös tiedossa herkkupäivä, joten maanantaina olisi varmaan taas hienoja mittaustuloksia tarjolla! Hiilaritankkaus nostaa painoa itselläni aina noin 2 kiloa, mutta paino katoaa nopeasti. Ensi viikolla treenit jatkuvat myös normaalisti ja sitten valmennusta onkin jäljellä enää 5 viikkoa. Loppuajan aion vetää täysillä ja täytyy myöntää, että olen harkinnut vielä yhden BC:n hankkimista. 

Talven ensimmäinen BC alkaa kuitenkin vasta tammikuussa ja lähdemme (toivottavasti) kahden viikon etelän lomalle juuri tammikuun lopussa. Se tietäisi sitä, että kovinkaan tehokkaasti valmennusta ei silloin noudatettaisi, vaikka hotellilta löytyykin kuntosali ja ohjelmaan kuuluu myös ohjatut SATSin ryhmäliikuntatunnit. Osaaminen itsenäiseen jatkamiseen minulta toki löytyy, mutta valmennukseen sitoutuminen on ollut itselleni hyvä porkkana viedä elämäntapamuutosta läpi. Katsotaan mihin siis jatkossa päädyn!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives