FitFarm Bikini Challenge: Tulokset 3 viikon jälkeen

Taas olisi yksi täysi viikko valmennusta takana. Nyt kolmannen viikon jälkeen huomaan muutoksen todella lähteneen käyntiin, sillä huomaan itsekin jo selkeää kiinteytymistä sekä huomaan pahimpien ongelmakohtien selkeästi pehmentyneen. Havaitsen jo pientä alkavaa "löllövaihetta" vatsassani, joka on siis ehdottoman positiivinen juttu! Löllövaihe on siis BC:läisten lanseeraama termi sille vaiheelle, jolla kunto näyttää hetkellisesti jopa lähtötilannetta huonommalta, kun rasva alkaa pehmentymään ja saa kehon näyttämään löysältä. Kaikki eivät tätä vaihetta ole huomanneet tai koskaan kokeneet, mutta jos en tietäisi mitä odottaa, saattaisin itsekin kauhistua. 
Tilanne 16.9.2019

Paino: 69,4 kiloa (-0,4 kiloa)
Hauiksen ympärys: 31 senttiä (ei muutosta)
Lantion ympärys: 99 senttiä (ei muutosta)
Reiden ympärys: 60 senttiä (ei muutosta)
Rinnan ympärys: 92 senttiä (ei muutosta)
Rinnan alta: 80 senttiä (ei muutosta)
Vyötärön ympärys: 76 senttiä (ei muutosta)
Navan kohdalta: 89 senttiä (ei muutosta)

Tällä viikolla muutos ei näy senteissä näemmä mitenkään, mutta huomaan itse oloni selkeästi muuttuneen. Huomaan näiden kolmen viikon tehotreenin tehneen hyvää kropalle ja huomaan etenkin vatsalihasteni vahvistuneen. Olen treenannut vatsoja hieman jokaisen treenin yhteydessä, sillä haluan kehittää keskivartaloani erityisesti tämän 10 viikon aikana. Toinen itse tekemäni lisäys on ollut extrapakaratreeni ja nimenomaan gluteus medius-lihaksen eli keskimmäisen pakaralihaksen kehittäminen. Haluan tuoda lisää muotoa pakaroihin ja luin pari viikkoa sitten mielenkiintoisen artikkelin aiheesta, joten päätin kokeilla tehostettua treeniä juuri tälle lihasryhmälle. Katsotaan sitten miten treeni näkyy lopputuloksissa.

Ruokailujen suhteen viime viikko oli hieman haastavampi, sillä kärsin poikkeuksellisesti suurista herkkuhimoista. Täytyy myöntää, että aviomieheni sai minut eilen repsahtamaan siipiin ja päädyimme wolttaamaan SiipiWeikoista siipiä. Koko sunnuntain syömiset menivätkin piloille sen myötä, sillä väliin jäi sekä päivällinen että välipala. Noh, ainakin se tasoitti eilistä kalorien puitteissa. Olen kuitenkin tehnyt tätä enimmäkseen elämäntapamuutos edellä, joten en ota eilisestä sen kummempaa stressiä. Näitä sattuu aina välillä ja myös tämän viikon viikonloppuna aion "repsahtaa", sillä vietämme sunnuntaina toista hääpäiväämme ja suuntaamme la-su yöksi Långvikiin ilman lasta. Haaveilin kyllä kovasti yhteisestä salitreenistä, mutta katsotaan toteutuuko se :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives