Syksyn uutuuksia

Voi apua, mikä on tuo kesä tuolla ulkona? Mun piti tänään esitellä teille muutamia juttuja, mitä olen hankkinut nyt syksyksi, mutta eihän tuolla ainakaan tänään mikään syksy ole ollut. Noh jos ulkona ei ole syksykään, en varmaankaan myöskään rikkonut lupaustani olla ostamatta syysjuttuja ennen Ruotsin reissua. Ehkä nämä onkin siis loppukesän juttuja ja saan kaiken anteeksi!

Meidän työpaikan sijainti on siinä mielessä aika loistava, että siitä löytyy erilaisia outletteja läheltä. On makeisten tehtaanmyymälä sekä Iberon outlet. Tänään poikkesimme Iberolla, jossa oli meneillään myös Lumenen ystävämyynti. Itse rakastan Lumenen tuotteita ja harmikseni saalis jäi näinkin pieneksi tällä kertaa. 


Iberolta löytyi Lumenen Clear it up-lahjapakkaus, jonka Deep purifying wash on todettu jo entuudestaan hyväksi. Olen käyttänyt Lumenen kasvojenpuhdistustuotteita vaikka kuinka kauan uskollisesti, joten tällä linjalla on hyvä jatkaa. Paketissa mukana ollut rasva pääsee jo heti tänään käyttöön, sillä ihoni on jo pitkään osoittanut kuivumisen merkkejä. Toivottavasti kosteusvoide on myös oikeasti anti-shine niinkuin se lupaa. Minua myös hämmentää mikä mahtaa pakkauksessa olla se Step 2, sillä puhdistus on step 1 ja kosteusvoide step 3. Ilmeisesti välissä on siis hyvä lakata kynnet. Lakka tosin on itselleni liian tumman glitterinen, joten se taitaa päätyä pikkusiskolle. Hintaa tällä paketilla oli 10 euroa. Tänään kokeiluun pääsee myös Makeup eraser, jonka sain blogini kautta testiin. 



Vaikka en olekaan kova käyttämään kynsilakkoja, silti nämä lakat tekivät minuun vaikutuksen ja pakkohan niitä on kokeilla. Nuden värinen lakka voisi olla täydellinen lakka häihin (jos se vaan kestäisi sinne asti). Pinkki glitterlakka pääsi jo heti tänään testiin eikä se ole yhden kerran lakkauksella läheskään noin pinkki vaan juuri sopivan vaaleanpunainen. Hintaa näillä oli 3 € / kpl.

Meikkivoiteet vetelevät myös viimeisiään, joten ostin jo valmiiksi testiin Lumenen BB-voiteen. Olen käyttänyt aiemmin Natural Coden toista meikkivoidetta, joten tämän olettaisi olevan hyvä. Hintakaan ei päätä huimannut, sillä tämä maksoi ainoastaan 4 euroa.


Ja sitten ne syysvaatteet, joita lupasin olla hankkimatta. Nyöripuseron esittelinkin jo eilen päivän asu-postauksen yhteydessä sekä uudet syyssaappaani, mutta kerrattakoon että hintaa nyöripuserolla oli 19,95 €, samoin kuin alla näkyvällä neuleellakin. Tarkoituksena olisi etsiä myös isokauluksinen harmaa neule syksyksi, joten jos tiedät mistä sellaisia saa, vinkkejä otetaan vastaan!

Mitä tykkäsitte näistä ostoksista? :) Muistattehan myös osallistua arvontaan täällä!
  1. Mulla on tuo sama puhdistusgeeli (deep purifying wash) ja se on kieltämättä kyllä ihan superhyvä! Käytän sitä tosin niin harvoin, että aina saa kärsiä seuraavana päivänä ihon puhdistumisen "tuloksista"... :---D Mulla oli aiemmin ihan hirmuisen paha fiksaatio kynsilakkoihin, mutta nyt oon laiskistunut kynsien laittamisen kanssa tosi kovasti. Tosin, osittain vaikuttaa ehkä vähän sekin, että mulla on ihan järjetön kynsineuroosi ja en kestä sitä, jos kynnessä on yksikin "tarttuva" kohta / kulma / terävä kohta / jne. Jos kynsi siis yhtään lohkeaa, mun on pakko saada heti päälle laastari, muuten jyrsin sen kynnen kauhuissani ihan nysäksi :''D Ihanat sävyt noissa kynsilakoissa kyllä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan tsemppaamaan puhdistuksen kanssa :D Mun on nykyään pakko muistaa tai kärsin kans. Tosin musta tuntuu, että viime aikoina oon putsannu liiaksikin ja iho on siks just tosi kuiva.

      Kynsineuroosi on kyllä paha! En ite onneks kärsi muusta ku laiskuudesta kynsien suhteen ja se kyllä näkyy mun käpälöissä :D

      Poista
  2. Rakastan yli kaiken lämpimiä syysvaatteita ja nuokin on aivan ihanat!! Nuo kynsilakatkin ovat tosi upeet! :-)
    http://minkalifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Se step 2 on clear it up anti shine toner. Itsellä myös se. Ja toinen step 3 on finnien poistaja, joka on itsellä ainakin todella tehokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa niinpä tietysti :) Googlettelinkin näitä niin vaihtoehtoja on muutamia. Se finnien poistaja vois olla mullekin tosi hyvä, täytyy siis kokeilla!

      Poista
  4. Tosi kivannäköisiä juttuja ja ihania ihania sävyjä! :) Lumenen gel effect lakat on kyllä lemppareita!

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, noi sävyt on kyllä niin mua <3 Täytyykin kokeilla myös toi toinen lakka kunhan ennätän, mutta ainakin aiemmin oon niistä tykännyt kovasti! :)

      Poista
  5. Mulla on toi sama harmaa paita, hankin sen joskus viime jouluna, tai ainakin ihan sama kuvio. Noita nyöripaitoja en oo viel oppinut käyttää tai en oo niihin ihastunut. Musta vaan nii sieluttomia ehkä, kun jokaisella on.. :) Mutta ymmärrän siis mä ostan kaikkia tiettyjä omia värejä ja tyylejä aina tiettyinä vuodenaikoina!


    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi paita taitaa olla Ginan jotain vakkarimallia, koska mullakin on jo vanha tollanen tummansinisena entuudestaan. Mua on taas alkanut kyllästyttää bomberit, kun törmäsin stadissa nuorehkojen teinityttöjen laumaan, joilla jokaisella oli samanlainen bomber ja laukuissa sellaset karvatupsut :'D Kymmenen tytön lauma oli aivan toistensa kopioita ja ehkäpä kaikilla oli alla vielä nyöripaidat!

      Poista
  6. H&M:stä sai ainakin joskus isokauluksisia neuleita! =) miten saat ns. linkit jostain vaatteita blogiin? Tai kun joillakin on esimerkiksi, että "postaukseen pääset tästä" ja sitten kun painaa sanaa tästä niin se hyppää siihen tiettyyn postaukseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, kiitos vinkistä! Pitääkin siis tsekata H&M :) Mä teen linkit niin, että kirjoitan ensiksi postauksen ja sitten teen linkin bloggerin työkalulla mikä toimii niin, että maalaan halutun sanan ja kopioin sanaan tai lauseeseen linkin, johon haluan ohjata. Linkin voi tehdä myös html avulla.

      Poista

Designed by FlexyCreatives