Tammikuun...

... kohokohta
Tammikuun kohokohta oli kyllä ehdottomasti minulle järjestetyt Babyshowerit. Ihania hetkiä perheen ja ystävien kesken Ruotsin reissu Samin kanssa oli myöskin ikimuistoinen :)
... moka
Kaupasta ostetut juustoviipaleet unohtuivat kauppakassiin lämpimään ja nyt olen muutaman päivän syönyt pelkkää leipää ilman juustoa. Ärsyttää vieläkin! Jotenkin oletin, että Sami olisi ne sieltä jääkaappiin poiminut enkä viitsinyt itse edes tarkistaa.

... kirja
Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas on melkein luettu kannesta kanteen. Lisäksi luin Mira-pupun tuomaa Onnellinen vauva-kirjaa.


... sarja
Olen viime päivinä kironnut, että tarvitsisin pikaisesti sarjalistalle jotain uutta. Onneksi How to get away with murder on jatkunut jälleen ja Netflixistä on tullut katsottua jostain kumman syystä todella huonoa sarjaa nimeltään Crazy ex-girlfriend. En suosittele sarjaa kyllä kenellekään, mutta ei ole vain muutakaan katsottavaa. Sarjavinkkejä otetaan siis vastaan.

... elokuva
Tammikuussa taisin katsoa vain yhden elokuvan ja sekin oli joku maailman surkein. Kyseessä oli Charlize Theronin tähdittämä Young adult ja myöskään tätä en suosittele katsottavaksi.

... lempi tuote
Kompressiosukat. Näin raskauden loppupuolella turvotus jaloissa ja käsissä alkaa olla aivan valtavaa ja näistä on ollut itselleni iso apu. Sukista tulossa pian lisää juttua blogiin, sillä sain nämä blogin kautta testattavaksi. Turvotuksen takia jouduin myös ottamaan kihlasormukseni pois, sillä pelkään että pian se jouduttaisiin leikkaamaan pois.

... lempi vaate
Victoria's Secretin collarit sekä joululahjaksi saamani H&M tossut <3

... herkku
Joulutortut, edelleen :) Näitä oli tarjolla Babyshowereilla sekä äitini että Enni leipoivat näitä minulle heillä kyläillessäni.

... biisi
Milloinkohan olen viimeksi kuunnellut radiota kunnolla? Uuden hyvän biisin bongaamisesta on aikaa, mutta me ollaan kuunneltu vauvan kanssa aika paljon Ellie Gouldingia ja liikkeistä päätellen Still falling for you tuntuu olevan meidän molempien suosikki :)

... hetki
Se yllätyksen hetki, kun astuin sisälle kotiin babyshowereilleni :)

... ostos
Kaikki ihanat jutut itselle ja vauvalle <3 Vauva-appsi käski myös hankkia itselle jotain kivaa, joten tilasin itselleni jotain todella kaunista ja vaaleanpunaista ♥ Siitä kuitenkin tulossa esittely myöhemmin.

... toive tulevalle kuukaudelle

Että osaan vielä rentoutua ja nauttia ajasta ennen vauvaa. Äitiyslomani alkaa virallisesti huomenna ja tänään onkin viimeinen työpäivä. Olen koittanut sopia kovasti vauvan kanssa, että hän saa syntyä aikaisintaan 10.2, jotta ehdin varmasti puuhastella kaiken valmiiksi. 
  1. Ihana postaus ja ihania kuvia! <3 Joko alkaa pienen ihmeen saapuminen jännittämään? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ai että alkaako! Nyt kun alkoi mammaloma ja päiviä on jäljellä 35 laskettuun aikaan niin alkaahan tässä asia realisoitumaan ihan eri tavalla :) Ei mene siis enää kauaa kun päästään näkemään meidän pieni ♥

      Poista

Designed by FlexyCreatives