BabyStyle: Eveliinan ensimmäinen päivän asu 22/10/2017

Vaikka Eveliina on vielä kovin nuori, hän on jo tottunut poseeraamaan kameralle ja mm. puhelimestani löytyykin jo tuhansia kuvia tästä ihanasta nuoresta neidistä. Lisäksi neidistä kasvaa varmaan aikanaan myös lifestyle-bloggari, sillä siihen tahtiin hän on jo blogitapahtumiin osallistunut ja hän näkee myös päivittäin, kun äiti tekee kaikkia blogihommia. Otimme sunnuntaina ensimmäiset viralliset Eveliinan asukuvat ja lopputulos on tässä:


Ei muuten oikeasti ole mitenkään helppoa kuvata joka suuntaan menevää vauvaa eikä kameralle välttämättä saa tallennettua niitä maailman parhaita hymyjä. Paikallaan olo nyt jo kovasti liikkuvalle vauvalle on vaikeaa ja Eveä saa olla hakemassa milloin mistäkin.

Meillä ei piitata kotona sukupuolineutraalista pukeutumisesta ja Eveliina pukeutuu tällä hetkellä käytännössä pelkästään vaaleanpunaisiin vaatteisiin, kunnes neiti on niin iso, että osaa ottaa kantaa pukeutumiseensa itse. Myös lähes kaikki vaatteet hankimme mieluiten Newbieltä, sillä se tyyli on täydellinen juuri meille. Tämänkin päivän asun kaikki vaatteet ovat Newbieltä ja eilen kirpparilta löysimme Evelle uuden haalarin sekä mekon Newbie-merkkisenä.
Tänään kun treffailimme Lauraa ja Jonatania, maltoimme sentään olla käymättä Newbiellä niin kuin meillä on yleensä ollut tapana. Äidit kävivät nappailemassa asukuvia uuden keskuskirjaston läheisyydessä ja pääsi Evekin mukaan muutamiin kuviin uudessa haalarissaan. Niitä asukuvia sekä fiiliksiä I love me-messuilta on luvassa kuitenkin vähän myöhemmin.

Muistakaahan käydä osallistumassa kosmetiikkapaketin arvontaan ja osallistua voit täällä!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives