Mitä mun meikkipöydältäni löytyy?

Ai että, kyllä nyt kelpaa, kun kerrankin aurinko paistaa ulkona! Muutamaan päivään tätäkään iloa ei ole tiedossa, joten suunnattiin päivällä pitkälle vaunulenkille Eveliinan kanssa ja nautittiin raikkaasta ulkoilmasta ja haettiin samalla parit paketit postista. Ulkoilun jälkeen tartuimme tuumasta toimeen ja otimme muutamat kuvat blogia varten, sillä luonnonvalossa kuvat onnistuvat kaikista parhaiten.
Tänään esittelyyn pääsee meikkipöytäni ja se, mitä kaikkea sen päältä ja sisältä löytyykään. Datakulma toimittaa myös tilaipäisesti virkaa meikkipöydällä, sillä uuden kannettavani myötä voin datailla siellä missä vauvakin on. Kaksi pöytäkonetta kun ei meille enää mahdu.

Meikkipöytä sekä jakkaran ihana pörrö ovatkin aiemmin vilahtaneet jo Instagramin puolella, joten tässä parempi katsaus meikkipöytään. Kyseessä on Ikean Malm-malliston meikkipöytä, joka kyllä tuntuu löytyvän melkein jokaiselta. Toisaalta miksi ei löytyisi, sillä onhan tämä äärimmäisen kaunis sekä sopivan kokoinen. Meidän kotona kaikki muukin on Ikeasta, joten tämä sopii hyvin yhteen myös muiden kalusteiden kanssa. Pöytään kuuluisi vielä lasilevy, mutta itse en tykkää käyttää sitä sen työläyden vuoksi, sillä se lasi kerää ihan älyttömästi pölyä ja se myös näkyy samantien. Pöydässä on yksi iso laatikko, johon voi piilottaa meikit katseiden ulottumattomiin.

Vasemmassa kulmassa meikkipöydälläni on tekokasvin lisäksi pieni makeup organizer, jossa säilytän Baby Lips-kokoelmaani. Kokoelmasta löytyy miltei jokainen Baby Lips ja suurinta osaa myös käytän enkä vain keräile niitä. Organizeriin pääsi seuraksi myös Oh Yeahh!:n huulivoide, jollaisen voit myös itse voittaa synttäriarvonnassa
Koristeena pöydällä on myös kaksi Iittalan Vitriiniä, joissa säilytän mm. korvakoruja. Omistan myös isomman kirkkaan Vitriinin, mutta se pitää majaansa olohuoneen hyllyssä ja estää "killutinkaaoksen" syntymisen (Samin sanoin) muualla asunnossa.

Laatikosta löytyy suurin osa meikeistä, joita käytän sekä iso varasto vielä iskemättömiä Invisibobbleja. Jos levittäisin kaikki ponnarit ympäri asuntoa kerralla, Teukka tuhoaisi hetkessä kaikki ja olisin pian ponnariton. Parempi siis käyttää yksi kerrallaan. Alemmassa kuvassa näkyy tämän hetken lempiripsivärini, nimittäin Essencen volyymimascara. Vaikka hintaa on alle 4 euroa, se on ihan älyttömän hyvä ripsiväri. Se tekee ainakin omista ripsistäni juuri sellaiset kuin haluan eli pitkät ja tuuheat. 

Laatikon voisi kenties vielä organisoida paremmin, sillä tällä hetkellähän laatikko on yksi iso kaaos ja kaikki meikit sinkoilevat puolelta toiselle. Jos teillä on hyviä vinkkejä meikkejen säilytykseen, niitä otetaan mielellään vastaan! :)

Millaisia meikkipöytiä/pisteitä teiltä löytyy?

  1. Minullakin on ikean pöytä, kuten sanottua ne on näppäriä ;) laatikot on minulla nätisti järjestyksessä myöskin ikeasta ostettujen aterinlaatikoiden avulla, tosi näppäriä tuohon hommaan :)

    VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives