Blogi 3 vuotta!

Kolme vuotta sitten tänä päivänä aloitin tämän nykyisen blogini. Bloggaamista on takana yhteensä nyt noin 6.5 vuotta ja aiemmin kirjoitin I wait for no man- sekä Fashionable fitness friends-nimisiä blogeja. Kuitenkin kahden blogin "loukku" kävi liian ahditavaksi, joten päätin yhdistää blogini kokonaan uudeksi kokonaisuudeksi. Tätä onkin ollut ihana kirjoittaa, sillä aihealueet eivät ole rajautuneet vain treenaamiseen tai lifestyleen, vaan kaikki mahtuvat tasapuolisesti mukaan. Juuri siksi blogin nimessäkin on sana "fun" mukana kuvaamassa juuri kaikkea tätä muuta.
Ensimmäinen kuva kolmen vuoden takaa
"Kuka minä sitten olen?

Blogin takana on 26-vuotias tyttö, joka on sekoitus naisellisuutta, nörtteyttä sekä urheilullisuutta. Elämässäni harrastukset ovat osittain yhdistyneet työksi, sillä työskentelen Personal Trainerina sekä myös vielä toistaiseksi kaupan tätinä. Tänään muuten tuleekin kaupan täteilyä jo 10 vuotta täyteen, lienee siis syytä juhlia! Koulutukseltani olen opinnäytetyötä vaille valmis it-tradenomi ja oppari onkin työn alla. Kyllä se valmistuu hitaasti sekä varmasti."


Näillä sanoilla esittelin itseni kolme vuotta sitten. Tällä hetkellä olen 29-vuotias, olen valmistunut IT-tradenomiksi ja jatko-opiskelupaikka yliopistossa odottaisi, eli tavoite on jossain vaiheessa valmistua maisteriksi. Naisellisuus, nörtteys sekä urheilullisuus yhdistyy minussa edelleen ja mukaan on tullut äitiys. Personal trainerin ja kaupan tädin ammatit ovat myös vaihtuneet IT-konsultin ammattiin.
Vuonna 2015 blogin täyttäessä vuoden kirjoitin näin: "Blogin matkaan on mahtunut tähän mennessä monia tunteita. Olen monessa välissä ollut jopa ahdistunut koko blogin olemassa olosta (kuten kyllä jo aikaisempienkin kanssa), mutta olen aina silti päättänyt jatkaa bloggaamista. Välillä pieni tauko tekee vain hyvää ja vaikka sitä välillä kuinka haluaisi, aina ei energia riitä omien kuulumisten jakamiseen täällä. Vaikka nykyään omistankin säännölliset työajat, silti bloggaamisen sovittaminen päivään tuntuu ajoittain mahdottomalta tehtävältä. Mutta, juuri niin haluankin omaa blogiani toteuttaa - täysin omilla ehdoillani ja itseäni varten. Juuri siksi olen myös säästänyt kaikki vanhat postaukseni blogeissani julkisena, sillä tykkään niitä itsekin lukea jälkikäteen. Monet muistot on kirjattu juurikin tänne ja edellisiin blogeihin ylös. "

Lopettaminen on aina välillä käynyt mielessä, mutta ei se koskaan ole realisoitunut teoiksi asti. Tämä on ollut minulle äärimmäisen rakas harrastus jo vuosia ja pienillä tauoilla tätäkin jaksaa taas aina uudella innolla. Tällä hetkellä on menossa blogin suhteen äärimmäisen intohimoinen kausi, sillä perustimme muutaman upean bloggaajan kanssa pienen keskusteluryhmän, jossa voimme jakaa ajatuksia bloggaamisesta sekä ideoida yhdessä. Se antaa boostia!

Tänäkin vuonna blogin synttäreiden vuoksi olen saanut järjestää teille arvonnan, johon on mahdollista osallistua vielä tänään! Uusi arvonta on myös tuloillaan, jossa palkintona on upea kosmetiikka/kauneustuotepaketti. I love me-messut lähestyvät myös kovaa vauhtia ja myös lippuja messuille on tulossa arvontaan sekä tänne blogin puolelle että blogin Facebook-sivuille. Pysy siis kuulolla mikäli arvonnat kiinnostavat! :)
  1. Ihana tuo eka kuva siusta 😍 Ja itsekin aina joskus miettii, että pitäisikö lopettaa bloggaaminen, kun aika ei tunnu riittävän, mutta sitten aina muistaa, miten kivaa tää on ja jatkaa hommaa pienen tauon jälkeen :) Ihanaa, että oot täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ Tosi ihana kommentti Emma! Ei lopeteta koskaan eihän ❤️

      Poista

Designed by FlexyCreatives