I love me 2017

Tämän vuoden I love me-messut päättyivät jo viime sunnuntaina, mutta olen ainakin itse asta nyt toipunut kunnolla messuista. Odotin tämän vuoden messuilta paljon, sillä nämä ovat olleet ehdottomasti yhdet vuoden parhaista messuista. Tämän vuoden messuista voiton vie ehdottomasti Lapsimessut, joille osallistuin ensimmäistä kertaa keväällä. Muilla messuilla (I love me, Habitare) jo useammin käyneenä odotukset ovat aina korkealla ja Habitaren kohdalla tuli koettua tänä vuonna pettymys. Hieman yllättäen myös tämän vuoden I love me-messut tuottivat pienen pettymyksen, sillä kuten Habitarenkin kohdalla, olisin kaivannut uudistumista. 

Jo kaukaa näki, että mm. Nyxin pisteellä oli samat ilmapallot kuin viime vuonna ja messupaikkojen järjestys oli myös kovin samanlainen. Vaikka pisteet oli jälleen visuualisesti kauniisti suunniteltu, kaipaisin kuitenkin messuilta jotain uutta. Mikäli pisteet eivät uusiudu vuoden aikana, menee vakkarikävijältä se pointti ohi, jossa messuilta voisi löytää uusia juttuja. Toki voi niitä uusia juttuja löytää muutenkin kuin uusilla ständeillä, mutta itse kaipaisin ainakin vaihtelua myös visuaalisesti.

Messuilla suuntasimme ensimmäiseksi Nordic Beauty Importin pisteelle, joka vastaa mm. Invisibobblejen ja Tangle Teezereiden maahantuonnista. Blogini synttäriarvonta on toteutettu yhteistyössä NBI:n kanssa ja vielä tänään ehdit osallistua arvontaan. Tältä pisteeltä mukaan lähti jo tuttuun tapaan pari pakettia Invisibobbleja itselle sekä yksi paketti Eveliinalle, sillä neidilläkin alkaa pian olla tarpeeksi hiuksia poninhäntään. Tangle Teezeriltä oli ilmestynyt myös uusi tupeerausharja, jota aion ehdottomasti testata. Nyxin pisteeltä harkitsin ostavani meikinkiinnityssuihkeen sekä sudin kulmakarvojen laittoa varten, mutta jonojen ja kovan tungoksen takia ne jäivät hankkimatta. Myös läheisen oletkaunis.fi-pisteen keskeinen sijainti sekä superstara Jeffree Starin Meet&Greet aiheuttivat melkoisen tukoksen messuhalliin. Koitimme olla liikkeellä ajoissa ja kiertää läheiset pisteet ajoissa, mutta ruuhkaa oli silti. Toki se oli tiedossa, että messuilla riittää väkeä etenkin perjantaina sekä lauantaina.

Biozellin pisteellä testasin uutta värispraytä, jolla sain kivasti heleää vaaleanpunaista hiuksiini. Tämä oli tosiaan spray eikä tämän kanssa tarvitse pelätä hiusten värjäytymistä vihreiksi niinkuin L'Orealin Coloristan kanssa kävi. Ennen ensimmäistä pesua Coloristan väri oli oikein kaunis, mutta pesun jälkeen väri oli latvoista vihreä eikä se meinannut millään lähteä pois. Kiva yllätys siis. 

Olimme messuilla serkkuni Maijan kanssa ja Maija löysikin itselleen uuden kuntosalin liikuntapuolelta. Hänkin liittyi Elixian jäseneksi ja saimme molemmat kuukauden ilmaista treeniaikaa. Omat treenit takkuavat edelleen, mutta jos sitä taas ensi viikolla ottaisi itseään niskasta kiinni, kun ulkoilukin tulee varmasti loskan myötä vähentymään. 
Eveliina tykkäsi selkeästi messuista, sillä hän nukkui tyytyväisenä melkein koko ajan, joten saimme kierrellä rauhassa. Vaikka messut olivat pieni pettymys, olivat messut silti oikein onnistuneet ja kiva kokemus kuitenkin. Toivottavasti ensi vuonna messuille keksitään jotain uutta ja pääsen ottamaan kuvia uudistuneista pisteistä.

Mitä te tykkäsitte tämän vuoden messuista ja millaisia löytöjä teitte?
  1. Miekin haluaisin joskus I love me -messuille, mutta ne on aina sellaseen aikaan, että on jotain muuta suunniteltua :( Täytyy ehkä ensi vuonna varautua ajoissa, pyytää vapaaksi viikonloppu ja päättää suunnata messuille! Miulla seuraavat messut on varmaan joulumessut tai markkinat, niillä on ihana kierrellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuut ens vuonna ja mennään yhessä? Tulispahan meiänki sit ainaki nähtyä :)

      Poista

Designed by FlexyCreatives