Linkkaa blogisi!

Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi toteuttanut Linkkaa blogisi-postauksen. Vaikka olenkin ollut äitiyslomalla nyt jo kahdeksan kuukautta, vihdoin minulla olisi kunnolla aikaa lukea blogeja. Blogilista myös ammottaa tyhjyyttään, sillä äitiysloman aikana olen unohtanut/kadottanut osan blogeista, joita olen aiemmin seurannut. Nyt siis heitän pallon teille ja toivon teidän linkkaavan bloginne minulle pienen esittelyn kera :) En laita tähän mitään osallistumisaikaa ja esittelen mielenkiintoisimmat blogit sitten myöhemmin sitä mukaa kun niitä kertyy. Huomioithan, että jos blogisi pääsee esittelyyn niin haluaisin liittää postaukseen mukaan blogisi bannerin, joten toivottavasti saan sen verran lainata banneriasi!

Kiitos jo etukäteen linkkauksestasi! <3
 1. Minun hyväntuulen lifestyleblogini löytyy osoitteesta http://www.lalalilja.fi

  Blogini on kokoelma arjen kauniista asioista kuvina ja sanoina. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle.

  VastaaPoista
 2. Www.miinakaroliina.fi

  24 vuotiaan naikkosen blogi, mihin olen kirjoitellut jo kohta kuuden vuoden ajan lähes kaikenlaista, asukuvia, sisustuspostauksia jne! :-)

  VastaaPoista
 3. http://katrihannele.blogspot.com

  26-vuotiaan helsinkiläisen tapahtumatuottajaksi opiskelevan naisen elämää :) Kirjoittelen arjesta ja ruoasta, postailen matkajuttuja ja asukuvia, myös sisustusta. Syksyn ja talven aikana olisi aikomus paneutua myös parisuhde- ja avioliittoaiheisiin!

  VastaaPoista
 4. Olet erittäin tervetullut blogiini kauneuden ja kosmetiikan maailmaan. Välillä on tuotesuosituksia, uutuuksia ja muita kauneusvinkkejä sekä muutamia lifestyle aiheita :)

  iidanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. 25-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy asuja, sisustusta, kirppislöytöjä, reseptejä, syvällisempiä tekstejä ja ihan sitä tavallista arkea. Arkeeni kuuluu aviomies sekä kaksi pientä lasta.:)

  https://jennislullaby.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Sami-Petteri on naisvaltaisessa blogimaailmassa omaa tarinaansa kirjoittava hyvinvointi- ja lifestyle bloggaaja. Tervetuloa vierailemaan blogiin! http://www.samipetteri.fi/blog/

  VastaaPoista
 7. www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  Paljon kauneusjuttuja, reseptejä ja syvällisempää pohdintaa :)

  VastaaPoista
 8. 21-vuotiaan nuoren naisen lifestyleblogi. Tällä hetkellä blogissa on paljon hyvän mielen juttuja sekä vauvajuttuja, sillä odotan esikoistani syntyväksi marraskuun alkupuolella.

  http://www.juttaeveliina.fi

  VastaaPoista
 9. http://uuttaja.fi

  Oma blogini kahvista, teestä sekä vähän kaikesta niihin liittyvästä ja hiukan bloggaajasta itsestäänkin. Blogissa kahvi-ja teemaisteluja, laite-esittelyitä, valmistamisohjeita, kahvila- ja paahtimoesittelyitä yms.

  VastaaPoista
 10. Lifestyle painotteinen blogi jota ylläpitää 27 v naikkonen pohjanmaalta, seassa paljon videoita ja arkista touhuilua.

  https://vauhdillavastatuuleen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. https://notsodamnmainstream.blogspot.fi/
  logia kirjoittelee 23-vuotias graafinen suunnittelija Porista. Häät, kehopositiivisuus ja alternativinen arki.

  VastaaPoista
 12. Moikka!

  Aloitin kirjoittaa blogia viime keväänä osoitteeseen www.munbisnes.fi

  Mulle äärimmäisen tärkeää on vapaus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi niin sisäisesti, ulkoisesti kuin taloudellisestikin. Tällä hetkellä blogi on sisältänyt enimmäkseen henkisen hyvinvoinnin puolen juttuja joista toiseksi viimeisin kirjoitukseni sai ilokseni yli 100 jakoa ❤️

  VastaaPoista
 13. http://zennytintti.blogspot.fi Rento lifestyletyyppinen blogi retkeilystä, valokuvauksesta ja käsitöistä. Muuten vain rintamamiestalon arkea ja puuhia ja vähän höpinää raskausajasta :)

  VastaaPoista
 14. http://mutsijamurupullat.blogspot.fi/?m=1

  29vuotias Raisiolainen. Perhe, ekoilu ja ruuhkavuodet.

  VastaaPoista
 15. Uusi lifestyleblogi, jonka aiheet pyörivät hyvinvoinnissa, kosmetiikassa, yrittäjyydessä ja vegaanisessa elämäntavassa. Kirjoittaja on 24-vuotias copywriter/yrittäjä/opiskelija Vantaalta.

  http://suviamanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. https://lovekatariina.blogspot.fi

  27 -vuotiaan Vantaalaisen yrittäjän alun lifestyleblogi, jossa keskitytään kaikkeen ihanaan positiiviseen ja inspiroivaan elämässä.

  VastaaPoista
 17. Kierrätyslifestyle-blogi omituisuuksineen on VillaNannan tavaramerkki. Tule ja tutustu pikkuruisen mummelin touhuihin :)

  http://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 18. Mimmimafia on perhepainotteinen lifestyleblogi, jossa seurataan meidän perheen mimmitrion arkea ja elämänmenoa, sisustetaan 80-luvun omakotitaloa ja suunnitellaan ensi kesän häitä.

  Elämänmakuisessa blogissa eletään sitä tavallista arkea, pohditaan välillä syvällisiä ja toisinaan saatetaan innostua askartelemaan DIY-juttuja.

  Tervetuloa lukemaan :)

  www.mimmimafia.fi

  VastaaPoista
 19. Kaksikulttuurisen perheen vauhdikasta arkea, ruokaa ja valokuvausts sekä kauneuteen ja muotiin liittyiviä juttuja :)

  http://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja

  VastaaPoista
 20. Kaikkea maan ja taivaan väliltä, välillä pilke silmäkulmassa :)
  Sisustuspainotteinen perhelifestyle -blogi, jossa kuvat sanovat toivottavasti enemmän kuin bloggaajan sanavarasto :D

  https://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 21. We’re Not in Kansas Anymore on matkailupainotteinen lifestyleblogi, tällä hetkellä kirjoittelen Italiasta päin, mutta muutaman viikon kuluttua olisi paluu Suomeen uuteen työpaikkaan ja uuteen kaupunkiin.

  Blogissa näkyy paljon kuvia, reseptejä, matkavinkkejä ja tulevaisuudessa varmasti juttuja myös hyvinvointiin ja urheiluun liittyen, tervetuloa lukemaan ��

  https://notinkansas.fi/

  VastaaPoista
 22. 25v. I Helsinki I ex-yrittäjä I aivovamma I avustajakoira I yhteiskunta ja oikeusturva asiat I terveellinen ruokavalio I

  www.saaraauvinen.fi

  VastaaPoista
 23. http://paula-beautyqueen.blogspot.fi

  20 -vuotias nuori naisen alku pitää yllä lifestyleblogia, jossa jaan myös amatööritietystäni niin kauneudesta kuin muodista. Elokuussa aloitin opiskelut hiusalalla, joten kehityksestäni ja opiskeluista tulee myös postauksia.

  Jos valitset blogini postaukseesi niin anna luvan käyttää banneriani :)

  VastaaPoista
 24. http://stoori.fi/fortuna

  20-vuotiaan opiskelijan hyvinvointiaiheinen blogi, jossa käsitellään kuntosalia ja treenausta humoristisella otteella ja välillä myös aivan tosissaan, kokataan hyvää ja terveellistä ruokaa ja pohditaan elämän iloja ja suruja. :)

  VastaaPoista
 25. http://paarynaelain.blogspot.fi/

  Eläinblogi, jossa pääosassa frettikuusikko ja haisunäätäherra Mihail. Vierailevina tähtinä muunmuassa matelijoita. Tällä hetkellä blogista löytyy myös arvonta, jossa voi voittaa kissatalouteenkin sopivia siivoustuotteita.

  VastaaPoista
 26. www.haamupuheluja.fi

  22-vuotiaan helsinkiläisen lifestyleblogi, jossa pääpaino matkustelussa ja populaarikulttuurissa. :)

  VastaaPoista
 27. Hei sinne ❤

  Olen ihan uunituore bloggaaja, jos nyt sellaiseksi voi sanoa :)

  Blogini keskittyy kaikkeen mikä liittyy kauneuteen,kosmetiikkaan ja hyvinvointiin,ja tietenkin minuun sillä päätin aloittaa täydellisen elämän muutoksen ja harjoittelen vasta näitä asioita ��

  Lisäksi tietenkin testailen erilaisia tuotteita ja palveluita mistä myöskin kirjoittelen blogiin.

  Kauneutta ja kosmetiikkaa vasta-alkajalle osoitteessa https://testatut-tuotteet.blogspot.com

  Siru ��

  VastaaPoista
 28. Hei sinne ❤

  Olen ihan uunituore bloggaaja, jos nyt sellaiseksi voi sanoa :)

  Blogini keskittyy kaikkeen mikä liittyy kauneuteen,kosmetiikkaan ja hyvinvointiin,ja tietenkin minuun sillä päätin aloittaa täydellisen elämän muutoksen ja harjoittelen vasta näitä asioita ��

  Lisäksi tietenkin testailen erilaisia tuotteita ja palveluita mistä myöskin kirjoittelen blogiin.

  Kauneutta ja kosmetiikkaa vasta-alkajalle osoitteessa https://testatut-tuotteet.blogspot.com

  Siru ��

  VastaaPoista
 29. http://sofiakoivisto.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lifestyle blogi, joka sisältää pääpainonaan muotia, hyvinvointia ja kauneutta ;-)

  VastaaPoista
 30. Kasvispainotteista ruokaa ja asiaa ruuasta
  www.ruokamielella.com

  VastaaPoista
 31. Ihana idea! :)

  Mun 2kk vanha blogini löytyy osoitteesta http://shittyisthenewblack.blogspot.fi. Blogi syntyi siitä, kun halusin avata keskustelua lapsettomuudesta, josta mekin mieheni kanssa kärsimme ennen 5/17 syntynyttä lastamme. Hän syntyi keskosena hätäsektiolla, joka antoi oman lisänsä äitiyteen, jonka piirteitä ihmettelen 'aristelematta' teksteissäni :)

  VastaaPoista
 32. https://tarunmaailmassa.blogspot.com/

  21-vuotiaan naisenalun blogi, jossa käsitellään mm. Kauneustuotteita, d.i.y.-juttuja, mielipiteitä ja haasteita! Tietysti banneria saa käyttää!

  VastaaPoista
 33. 27/Lifestyle postauksia matkustuksesta, kauneusjutuista ja ihan tavallisesta arjesta. Mukana vilahtelee 12v tytär, mies ja mörkö koira :)
  http://emmyleskinen.blogspot.fi
  -e

  VastaaPoista
 34. http://www.millat.fi/

  20-vuotiaan lähihoitajan lifestyle tyylinen blogi! Banneria/kuvia saa toki käyttää mahdolliseen esittelyyn :)

  VastaaPoista
 35. http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi täynnä postauksia laidasta laitaan! Banneria saa käyttää tähän tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 36. http://starbox.fi/emmaria

  19-vuotiaan muotiopiskelijan lifestyleblogi, joka sisältää niin muotia, asuja, vinkkejä, elämää, DIY-juttuja ja milloin mitäkin. Tällä hetkellä sisältö painottuu hyvinkin paljon elämään uudessa kaupungissa sekä opintoihini kohti muotisuunnittelijan ammattia. :) Tervetuloa!

  VastaaPoista
 37. Moikka! Kommammaa -blogi on reilu kolmekymppisen naisen blogi äitiydestä, perhe-elämästä, ruuhkavuosista ja käsitöistä. Pojat 6- ja 4-v pitävät huolen ettei arki ole tylsää ja tasaista. Vauva-arkeenkin taas laskeuduttiin heinäkuussa ja yritetään nyt opetella eroaako tyttövauva poikavauvoista. Aina kun aikaa on, rentoutuu tämä äiti ompelemalla ja valokuvaamalla. Tervetuloa seuraamaan!

  kommammaa.blogspot.gi

  VastaaPoista
 38. Tervetuloa Onnellinen perhe -blogiin!
  Blogia kirjoittaa 23-vuotias 02/15 pojan ja 05/17 tytön äiti ja avovaimo Kuhmosta. Blogissa käydään läpi lapsiperheen arkea, sisustetaan ja pohditaan kasvatusta sekä ajankohtaisia aiheita. Tervetuloa lukemaan!

  https://perheellisenonni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 39. Tervetuloa sisustuksen pariin! 😁 Meillä remontoidaan ja sisustetaan suurella rakkaudella 2003 valmistunutta taloa, joka vaatii jo pientä päivitystä. Kotini on moderni, mutta kodikas. Sekoitus uutta ja vanhaa sekä itsetehtyä tai tuunattua.

  Tervetuloa seuraamaan!
  www.kotinionhelmeni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 40. Kirjoitan lifestyleblogi nimeltä Arjen Helmiä. Olen 40+ bloggaja, äiti, mummo ja vaimo. Blogissani kerron elämästämme iloineen ja suruineen, pienellä budjetilla tehdyistä remonteista ja sisustusjutuista, esittelen kirppislöytöjäni sekä tuunailemiamme juttuja. Tervetuloa mukaan seuraamaan ♥

  https://heimitasateet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 41. www.ellileppiniemi.fi

  22-vuotiaan tamperelaisen lifestyleblogi, joka painottuu tällä hetkellä vaihto-opiskeluun ja omaan tyyliin :)

  VastaaPoista
 42. Olen 31-vuotias espoolainen ja lifestyle-blogini keskeisiä aiheita ovat DIY, ruoka ja matkailu:

  http://katarimaria.blogspot.com

  VastaaPoista
 43. http://sangynalla.blogspot.fi
  Olen Petra 26v ja lapset on 3v Elpu neiti ja 1v Jekku Ukko. Tykkään ulkoilla lasten kanssa ja koitan keksiä mikä minusta tulee isona sitten kun en enää olekaan kotiäiti. Blogista löytyy arkea, allergiasotkuja, kotia ja ulkoilua 😊

  VastaaPoista
 44. Katja Johanna

  21-vuotiaan nuoren naisen alun hyvän fiiliksen lifestyle-blogi, jonka aiheina mm. kauneus, tyyli, ruokajutut & välillä syvällisemmätkin höpinät! :)

  VastaaPoista
 45. http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  Hei! Olen 18-vuotias naisen alku Hämeestä. Kirjoittelen blogia, joka pyörii lifestylen parissa ja keskeisiä aiheita ovat hyvinvointi, kauneus ja urheilu.

  VastaaPoista
 46. https://ruusuilla.wordpress.com/

  Hei! Tässä on melko uusi blogini, jonka perustin tarkoituksenani jakaa valokuviani ja syvällisimpiäkin pohdintoja!

  VastaaPoista
 47. http://www.katzariina.fi/

  Lifestyleblogini perustuu lähinnä omasta tyylistäni ja elämän pienistä kuin suuristakin timanttisista hetkistä. Matkustelu, shoppailu, kauneusjutut sekä muut kullankauniit asiat ovat myös lähellä sydäntäni. Blogistani löytyy nykyään myös syvällistä pohdintaa ja ajatuksia, jotka tasapainottaa hieman tätä pinnallista hömppää.:)

  VastaaPoista
 48. http://mariajuliaas.blogspot.fi/
  21- vuotias nuori nainen, joka on muuttanut juuri Turkuun.
  Lifestyleen painottunut blogi. Asukuvia, tapahtumapostauksia ja terveysjuttuja :) Olen vasta aika alussa blogiharrastuksessa, mutta tulevaisuudessa olisi tarkoitus jakaa entistä enemmän mm. muotiin liittyviä juttuja, myös urheilu on lähellä sydäntä, lisäksi haluaisin kirjottaa syvällisempiäkin juttuja.

  VastaaPoista
 49. Vieläköhän ehtii? :)

  www.nenasofias.fi blogista löytyy kauneushömppää laidasta laitaan, erityisesti kynsiin painottuen. Tervetuloa! ♥

  VastaaPoista
 50. www.veganlikeme.fi

  Vegaani-lifestyleen keskittyvä blogi, jossa jaan kasvisreseptejä, matkailuvinkkejä, kosmetiikka-arvosteluita yms. muuta eettisyyteen, ympäristöön ja terveyteen liittyvää :)

  VastaaPoista
 51. www.finnlandsnorsk.blogspot.com
  24 vuotiaan arjentallaajan lifestyleblogi

  Saa lainailla banneria jos haluaa, suosittelen ottamaan screenshotin sillä tausta on läpinäkyvä :)

  VastaaPoista
 52. Täällä 22 vuotias Personal Trainer joka (yllätysyllätys) kirjoittelee treeni- ja ravintojuttuja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta. :)

  http://fitnessmalli.fi/nicifit/

  VastaaPoista
 53. Olen 21 vuotias kätilöopiskelija, vasta perustanut uuden blogin. Sinne tulen kirjoittelemaan kaikkea hyvinvoinnista, ruuanlaitosta, käsitöistä ja sisustamisesta!

  https://paulinablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives