Syksyn suosikit

Siitä on aivan valtavan pitkä aika, kun olen viimeksi esitellyt omia suosikkejani (jos kuukausikatsauksia ei toki lasketa). Nyt kuitenkin kotiin on saapunut monia ihania juttuja, joita haluan erikseen hehkuttaa teille.
Häälahjaksi saatu orkidea. Tämä on meidän kotimme ainoa oikea kasvi tällä hetkellä, sillä Teukka tykkää syödä niin muoviset kuin oikeatkin versioit rei'ille pikimmiten. Tämä on kuitenkin toistaiseksi onnistunut sijoittumaan niin, ettei suuri peto ole päässyt siihen vielä käsiksi. Haluaisin pitää olohuoneessa useammin tuoreita kukkia, mutta se ei melkein edes kannata. 
Sunkissedin itseruskettavat. Näitä tuli käytettyä jo kesällä, sillä aurinkoa ei näkynyt niin paljoa kuin itse olisin halunnut. Nämä levittyi malttamattoman ja kiireisen äiti-ihmisen iholle nopeasti ja vaivattomasti ja lopputulos on upea! Jos siis kaipaat väriä pintaan näin syksylläkin, suosittelen kyllä näitä!

Puff.me-hiuspuuteri. Tämän tuotteen käyttö aiheutti aluksi kirjaimellisesti harmaita hiuksia, sillä aine pölähti melkoisella vauhdilla ulos purkista. Kyseessä on siis hiuspuuterisuihke ja tämä tuo hiuksille tuuheutta sekä pitoa. Itselleni kuivashampoot olivat hieman tutummat vaihtoehtoisina tuotteina, mutta tämä ajoi kyllä niiden ohi. Puff.me tuo kivasti rakennetta hiuksiin ja tämä helpottaa mm. juuri pestyjen ja "liian puhtaiden" hiusten käsittelyä.

(Nämä tuotteet saatu blogin kautta)

Svaneforsin istuintalja. Kävin serkkuni kanssa viime kuussa Sembaloilla ja ihastuin Olivan liikkeessä tähän taljaan. Minulle kävi klassinen "käyn vain katsomassa" ja tämän kanssa sitten poistuin liikkeestä. Olen jo pitkään halunnut hankkia jonkinlaisen päällisen meikkipöytäni jakkaralle, joten tämä on kuin tehty sitä varten. Lisäksi eihän tuota vaaleanpunaista väriä vaan voi vastustaa!
Sudio Swedenin Regent-kuulokkeet. Nämä kuulokkeet sain testiin viime viikolla ja voi että, kyllä nämä hakkaavat äänenlaadullaan vanhat kuulokkeeni. Ainoa miinus näissä on, ettei näillä voi puhua puhelimessa handsfree-tyyliin, sillä etenkin pitkillä vaunulenkeillä puhun aina etenkin isomummieni kanssa puhelimessa. Salilla nämä kuulokkeet ovat ehdottomat voittajat, sillä bluetoothin ansiosta piuhat eivät häiritse treeni eikä minun tarvitse koko ajan säikkyä puhelimen riuhtaisua lattialle. Kerran olen puhelimeni särkenyt revittyäni sen alas crosstrainerista.. (Kuulokkeet saatu myös blogin kautta)

Syksyn suosikkitapahtumani lähestyy myös, nimittäin I love me-messut! Muista osallistua lippuarvontaan niin blogin Facebook- sivulla kuin täälläkin. Toivottavasti törmätään messuilla!
 1. Toi on ihana tuo kukka! Kissataloudessa ei varmasti ole helppoa pitää kukkia, joku kun niissä aina tuppaa kiinnsotamaan niitä nelijalkasia..

  Miekin oon ihan rakastunu meidän taljaan, ihanaa syksyn ja talven tuntua tuo olkkariin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo helpointa etenkään kun sana ”ei” ei näytä kuuluvan Teukan sanavarastoon. Mä meen tänään kattomaan ekoja joulujuttuja White on whitelle tänään ❤️

   Poista

Designed by FlexyCreatives