Tuo joulu koristein kotiisi

Meidän perheessä joulua odotetaan jo kovasti eikä suinkaan lahjojen takia. Itselleni joulu on paras aika vuodesta ja mielestäni siitä tulisi ehdottomasti nauttia pidempään kuin kolme päivää keskellä pimeintä talvea. Aiemmin en ole liiemmin joulusisustuksesta joulukuusta sekä muutamia talvivaloja lukuunottamatta oikein noteerannut, vaikka lapsuudenkodissani äiti aina vaihtoi jouluksi punaiset verhot ikkunaan. Tänä vuonna olen kuitenkin selaillut ahkerasti nettikauppojen joulusisustustarjontaa ja tässä teille parhaat palat.
Yleensä en ole "joulun punaisesta" liiemmin innostunut, mutta tänä vuonna se näkyy olevan poikkeus. Huomasin haaveilevani punaisista kynttilöistä enkä ainaisista kultaisista versioista. Valkoinen ja kulta sopivat kauniisti yhteen, mutta ehkä voisin muutaman tulipunaisen kynttilän sijoittaa meille sinne sun tänne. Ei pidä kuitenkaan aloittaa liian rajusti ja ostaa esimerkiksi kaikki tyynynpäälliset punaisina, ei nyt sentään.
Nämä kaikki ovat H&M Homen valikoimasta ja olen lisännyt nämä suosikkeihini jo ajat sitten. Olen kuitenkin kova jahkailemaan, enkä nyt ole varma, että kannattaako taloudellinen panostus näihin juuri nyt, vaikka toki nämä olisivat käytössäni myös ensi vuonna. Ehdoton lempparini näistä on tuo Joy-tyynynpäällinen ja jos edes se löytäisi tiensä meille kotiin sekä pari uutta kynttilää. Huomasin tänään Lidlissä käydessäni, että sinnekin oli tullut valikoimaan rustiikkisia kynttilöitä sekä erilaisia valoköynnöksiä. Valikoimissa oli mm. ylimmän kuvan köynnöstä muistuttava tekokuusiköynnös eivätkä ne olleet hinnalla pilattuja. Jos Lidlin joulukoristeita meinaa saada, kannattaa toimia nopeasti, sillä viime vuonna valot myytiin ainakin meillä jo päivässä loppuun.

Kynttilöiden polttaminen kuuluu oleellisena osana syksyyn ja myös uusi Riviera Maisonin Let it snow-tuikkukippo on päässyt kovaan käyttöön. Samalla kuosilla valikoimassa on myös kuusen koristeita sekä kynttilöitä. Ne sitten onkin kyllä taas niitä kynttilöitä, joita ei ole tehty poltettaviksi.
Joko teillä on alettu valmistautua jouluun ja millaisia joulusisustuksia teille tulee? 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives