Kolme kertaa:

Törmäsin jossakin blogissa tällaiseen kolme kertaa-haasteeseen ja kopsasin haasteen omaan blogiini. En valitettavasti ottanut sitä blogia talteen, joten en voi sitä teille jakaa. Jos tekin innostutte haasteesta niin napatkaa ihmeessä talteen! :)

3 ✗ Paha tapa:
○ Jättää vaatteita lojumaan joka puolelle asuntoa, siis oikeasti ihan joka puolelle. Makuuhuoneessa on myös useita vaatekasoja enkä vain osaa siirtää niitä kasoja esim. pyykkikoriin.
○ Jätän myös Even vaatteet omiin kasoihinsa yleensä olohuoneeseen. Tietääpähän ainakin mistä ne löytää.
○ Liiallinen somessa roikkuminen. Kesälomalla pidin viikon sometauon ja voisin pitää näin syksyllä uuden tauon. Facebookin selailu etenkin imettäessä on pahin tapani.

3 ✗ Outo tapa:
○ Sorsin meidän Ikean astioita sekä aterimia, enkä käytä niitä ellei ole aivan pakko. Käytän paljon mieluummin meidän Arabian astioita sekä Hackmannin aterimia. 
○ Äänenvoimakkuus on oltava missä tahansa parillinen eli esimerkiksi volyymi 15 ei käy. 
○ Aamulla on pakko saada lasillinen cokista tai pepsi-maxia. Päivä ei lähde käyntiin ilman sitä.
3 ✗ Lempivaate:
○ Samin t-paidat ja collarit!
○ Ted Bakerin viitta
○ Joogahousut, etenkin VS:n versiot.

3 ✗ Paikka, johon haluat:
○ Lontoo, ihan ehdottomasti ja mahdollisimman pian! Toivottavasti ensi vuonna Eveliina olisi jo sen verran iso ja uskalias, että voisimme tehdä pienen kaupunkiloman perheen kesken.
○ Jokin lämmin paikka, mahdollisesti Kreikka tai Kanariansaaret. Haaveissa on myös häämatka ja se saisi kohdistua johonkin lämpimään kohteeseen!
○ Göteborg. Ihastuin kunnolla tähän kaupunkiin viime vuoden syksyllä, kun osallistuin Megazonen Ruotsin mestaruuskilpailuihin. Äärettömän kaunis kaupunki etenkin syksyn ihanassa raikkaassa ilmassa!

3 ✗ Paras paikka, jossa olet käynyt:
○ Lontoo, ei liene yllätys tämä paikka. Kävimme mieheni kanssa siellä viime vuonna ja ihastuimme ikihyviksi. Työhuoneemme seinällä on iso kuvakollaasi Lontoon kuvistamme.
○ Wien, toinen ihana kaupunkikohde, jossa vierailin viime vuonna. Kävimme nopeasti myös Slovakian puolella. 
○ Tukholma, siellä voisin asua jos joskus pitäisi muuttaa ulkomaille.
3 ✗ Lempitavara:
○ Puhelin, eihän ilman sitä pärjäisi.
○ Tietokone, sillä en pärjäisi ilman tätäkään.
○ Kihla- ja vihkisormus

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives