OOTD 5/10/2017

Viime viikon torstaina kävimme Lauran kanssa pyörähtämässä ensin Akvamariinin Best blogger dayssä ja sen jälkeen suuntasimme kohti Galleria Esplanadia ja Newbien myymälää, sillä sielläkin oli alkanut Midseason alet. Ennen shoppailuja pysähdyimme kuitenkin ottamaan asukuvia ja aiheuttamaan ihmetystä mm. japanilaisille turisteille, joista yksi päätyi ottamaan matkamuistokuvia samassa paikassa, kuin missä nämä asukuvat on otettu! Onneksi löysimme tämän paikan, sillä tästä välittyy kiva kaupunkitunnelma.
Takki Vero Moda / farkut ja huivi Gina Tricot / saappaat Zalandosta

Asu on itselleni melko perinteinen syysasu: Saappaat, farkut, nahkatakki sekä iso, lämmin kaulahuivi. Olen melkoinen vilukissa, joten tässä yhdistelmässä pysyn joten kuten lämpimänä. Kun ilmat vielä viilenevät, yhdistän tähän asuun pipon sekä nahkahansikkaat. Päälle voi lisäksi lisätä vielä karvaliivin jos oikein kylmä iskee!
Loppuun vielä pieni piristyskuva, sillä eihän asukuvien pidä olla vain jäykkää poseeraamista. Iso kiitos Lauralle asukuvista ja toivottavasti kuvaillaan pian taas lisää!

Designed by FlexyCreatives