OOTD 24/10/2017


Ihanaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Onko joku muu yhtä innoissaan yöksi luvatusta lumisateesta? Itse olen pettynyt, jos aamulla maa ei hohdakkaan valkoisena vaan yöllinen sade tulee kuitenkin räntänä maahan. Joulufiilistely olisi 100x ihanampaa jos maa saisi valkoisen peitteen.

Kävimme eilen pyörimässä Helsingissä Lauran ja Jonatanin kanssa ja kuvasimme samalla asut meille molemmille. Tänään näimme uudestaan ja olimme lukeneet toistemme ajatukset - molemmilla oli päällä täysin erilaiset asut, joten uusia asukuvia on luvassa taas piakkoin, mutta tässä räpsyjä eiliseltä. Kiitos kuvista Laura!


Takki / Ted Baker
Housut ja neule / Gina Tricot
Laukku / Zaful
Kengät / second hand
Loppuun vielä kuva minusta ja Eveliinasta, sillä onhan tämä kuulemma nykyään vauvablogi! Sain jälleen tänään kommenttia edelliseen postaukseeni anonyymiltä (kuinka yllättävää), että kukaan ei enää edes kommentoi postauksiani, koska tästä on tullut vauvablogi. Kieltämättä kaksi edellistä postausta liittyivät vauvaan, mutta esimerkiksi 2/16 postausta tässä kuussa käsittelee vauvaa, joten eipä tämä kummoinen vauvablogi kyllä ole. Haluaisin myös muistuttaa tästä postauksesta, jossa kirjoittelin siitä että jokainen saa kirjoittaa sellaista blogia kuin haluaa. Tämä pätee myös itseeni ja saan kirjoittaa välillä myös lapsestani, joka on luonnollisesti valtavan iso osa elämääni. Ihmettelen myös tämän ilmeisesti samaisen anonyymin sinnikkyyttä kommentoida vauvablogista jatkuvasti ja tietysti anonyymimäiseen tyyliin kuuluu kommenttien selkeä ilkeä sävy.

Puhuttiin sattumalta juuri tänään ennen tätä kommenttia Lauran kanssa blogien kommentoinnista, sillä se on meidän molempien mielestä vähentynyt huomattavasti myös muidenkin blogeissa. Itsekin myönnän olevani nykyään laiska kommentoija, mutta en ehdi lukemaan blogejakaan niin ahkerasti kuin ennen. Luen päivisin kuitenkin melko paljon blogeja, mutta kommentointi jää usein. Pitää siis itsekin tsempata tämän asian kanssa, sillä tiedän kuinka paljon kommentit yleensä toisen päivää ilahduttavat :)

Näiden mietteiden jälkeen toivotan teille kivaa keskiviikkoiltaa. Meidän perhe jatkaa nyt Suitsin katsomista pitkästä aikaa!
 1. Jatka kirjoittamista niistä asioista joista tykkäät ja jotka tunnet omaksi. Ilkeilijät tuntee ehkä ilkeilyn omakseen mutta sillä ei itseään onnelliseksi tee. Ps. kuvaustaustan ei milestäni pitäisi olla liian sekava, se ei tuo asuja hyvin esiin varsinkin jos sävyt on samoja. Suosisin tasaisia ja jo maalaustaiteessa hyviksi koettuja värejä kuten tumman vihreää joka on hyvä komplementtiväri iholle ja tuo sen täten hyvin esiin. T. Anonyymi kuvaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja neuvoista :) Pitää ensi kerralla sovittaa vaikka musta asu värikkääseen taustaan tai värikkäässä asussa suosia yksinkertaisempaa taustaa!

   Poista
 2. Anonyymit on niin hohhoijakkaa -.- nehän on juuri niitä, jotka ei uskalla koskaan sanoo mitään omalla nimellään ja on vaan kateellisia toisille. Mutta ainakin niistä saa hirmusesti hupia, kun saa bloggajakollegoiden kanssa niitä vertailla :D ps. Miusta tausta on ihanan värikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo, niin saakin 😘 Kiitos, mäkin kyllä tykkään taustasta! Tausta oli muuten kunnianosoitus edeamenneelle Hugh Hefnerille ja ehkä ens kerralla poseeraan itse hahmon kanssa ❤️

   Poista
 3. Miten ihania ja hempeitä kuvia !! 😍

  https://www.stoori.fi/rakkaudella-henna/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ja tuo vika kuva susta ja Evestä on <3! Itse tykkäsin tästä vähän villimmästä kuvaustaustasta, kokeillaan ensi kerralla taas jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvälle kuvaajalle ❤️ Ens kerralla posetetaan Hughin vieressä sit eiks niin ;) Ehottomasti joku uus paikka kokeiluun! Toivottavasti säät suosii kans ens keskiviikkona sitten!

   Poista
 5. Nuo anonyymien kommentit ovat kyllä niin ikäviä, että en voi kuin ihmetellä, miksi niitä sitten ylipäätään pitää jättää, jos ei ole mitään hyvää sanottavaa. Jokainen todellakin päättää itse, mistä blogiinsa kirjoittaa eikä siihen pitäisi kenelläkään olla mitään sanottavaa. Ihanat nuo graffitit noiden asukuvien taustalla. Toimii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samoilla linjoilla, että ei kyllä tarttis sanoa mitään jos ei oo mitään hyvää sanottavaa. Mun mielestä tausta on myös kiva! Kiitos paljon tsemppaavasta kommentistasi ❤️

   Poista
 6. Kiva että joku muukin on innoissaan tästä lumisateesta, eilen seurailin koko päivän että koska se sade alkaa ja nyt on ihanan valkoista! :D Minun puolestani lumi saisi jo jäädäkin maahan mutta epäilen että se sulaa vielä pois. No kunhan ainakin jouluna olisi lunta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin puolesta saisi jo jäädä, kun silloin on niiiiiin paljon valosampaa :) Ja onhan se nyt kaunista kun esim. kuuset on saaneet lumipeitteen ❤️ Vaunuja toki oli aika mielenkiintoista työntää tänään, mutta kestän sen kyllä :)

   Poista
 7. Aivan ihana toi sun laukku!<3 Ja no, tässä postauksessa on nyt aika hyvin todistetta tolle anonyymille että kyllä niitä postauksia kommentoidaan vaikka kuvissa näkyisikin lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ite kovasti myös tästä laukusta! Haaveilin aluksi Bakerin laukusta, mutta tämän huomattavasti edullisempi hinta vei voiton ja onhan näissä samaa tyyliä. Pidetään siis lapsi jatkossakin mukana ;)

   Poista

Designed by FlexyCreatives