OOTD 28/9/2017

Oijoi, kylläpäs tämän blogin edellisistä asukuvista onkin aikaa. Tosin sehän nyt johtuu suoraan siitä, että a) nykyään en käy juuri missään kuntosalin lisäksi, b) ei ole kuvaajaa, joka niitä harvoja asuja kuvaisi ja c) eipä niitä kuvattavia asuja niin hirveän usein päälläkään ole. Tänäänkin päällä oli urheiluvaatteet, kun kävimme metsästämässä pari tuntia Pokemoneja saamatta Suicunea edes kiinni.

Viime viikolla vierailimme Marsaanalla heidän Wellness-päivillään ja ihana Enni otti minusta muutamat asukuvat. Tällä viikolla ulkoilemme jälleen Lauran kanssa,  joten asukuvia saattaisi olla tulossa lisääkin!
Viitta Ted Baker / neule Gant / housut Gina Tricot
Viime viikolla oltiin siis liikenteessä tämän näköisenä ja asu on omasta mielestänikin kovin onnistunut! Onneksi olen aikoinaan hankkinut tuon ajattoman Ted Bakerin viitan, sillä on se vaan niin kaunis ♥ Moni kehui viittaa Marsaanalla ja vaikka viitta olikin kallis, kyllä tässä laatu ja tyylikkyys maksaa itsensä takaisin ihan heittämällä. Yleensä en kovin kalliita juttuja itselleni ostele, mutta Bakerin kohdalla tulee tehtyä poikkeus jos toinenkin.
Asun ehdottomasti paras puoli on se, että se on ihanan kevyt, mutta kuitenkin riittävän lämmin. Vaikka viitta onkin cashmeria, se ei silti ole päällä kovinkaan lämmin. Tämä sopii siis käytettäväksi juuri näillä hieman viileämmillä, mutta ei vielä kovin kylmillä keleillä.

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? ♥

Ps. Muistakaahan osallistua Sodastream-tuotepaketin arvontaan, sillä arvonta päättyy torstaina! Osallistua voit täällä.
 1. Toi viitta on kyllä niin pehmeen ja lämpösen näkönen <3 ja sopii siulle tosi hyvin! Ostin ginasta eilen vaaleenpunasen kaulahuivin ja miulle tuli siitä todella vahvat Camilla-fiilikset ja se oli niin ihana, et uskon siitä tulevan yks suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Just katoin sun snapin, niin on kyllä niin mun värinen :D En yhtään ihmettele jos tulee suosikki!

   Poista
 2. Oi tuo Ted Bakerin viitta on täyttä rakkautta <3

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Ihana viitta! <3 Ja otetaan ihmeessä tällä viikolla lisää asukuvia!

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives