Karjalaturnaus: FIN-SWE

Sain lauantaina viettää pitkästä aikaa vapaaillan, sillä olin katsomassa suomalaisten sekä intialaisten työkavereideni kanssa Karjalaturnauksessa Suomi-Ruotsi- ottelun. Eveliina meni mummilaan hoitoon, jotta äiti sai vaihtaa muutamaksi tunniksi vapaalle.
Matsi pelattiin Hartwall Arenalla, jossa kävimme ensiksi syömässä alakerran Platinum-ravintolassa. Syödessä saimme kuunnella mm. Leijonien GM:n Jere Lehtisen mietteitä turnauksesta sekä tulevasta pelistä. Myös Leijonien entinen päävalmentaja Kari Jalonen vieraili Leijonaluolassa sekä ensimmäisellä erätauolla puolustaja Sami Lepistö kävi kertomassa kuulumisiaan.
Karjalaturnaus oli alkanut Leijonilta hyvin ja takana oli 3-2 voitto Venäjästä. Nyt kun olympialaisiin on enää 3 kuukautta, nämä ovat viimeisiä näytönpaikkoja esimerkiksi nuorille pelaajille, jotka suuntaavat vuoden vaihteessa omiin mm-kisoihinsa. Ainakin omasta mielestä Eeli Tolvanen näytti parasta osaamistaan näissä kisoissa ja ansaitsisi päästä näyttämään taitojaan myös olympiajäillä. Pirteä uusi lahjakkuus!
Uudet korvikset Gina Tricotista pääsi korviin

Kaiken kaikkiaan meillä oli oikein viihtyisä ilta ja intialaiset vieraamme ottivat suomalaisen jääkiekkokulttuurin oikein hyvin vastaan. Yksi heistä ei ollut koskaan ollut katsomassa mitään urheilutapahtumaa livenä, joten nyt sekin on tehty. Laitakahnaukset aiheuttivat erityisesti hilpeyttä vieraissamme sekä kerran saimme kiekon melkein naamaamme, muistetaan siis seurata peliä!
  1. Oi vau, itse tykkään paljon jääkiekosta niin oon vähän kateellisena täällä! :D Oli varmasti upea ja myös unohtumaton kokemus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva ilta! Kerrankin Suomi pelas niin hyvin ettei tarvinu oikeastaan pelätä Ruotsin yllättävän :D

      Poista

Designed by FlexyCreatives