TB: Tyyliä vuosien varrelta


Olen viime päivinä jutellut paljon muiden bloggaajien kanssa blogien täydellisyydestä ja siitä, kuinka blogien tyyli on muuttunut viime vuosina. Olen itsekin pitänyt blogia jo yli kuuden vuoden ajan ja oma tyylini niin pitää blogia kuin muutenkin on muuttunut. Kaivelin teille asukuvia jokaiselta vuodelta havainnollistamaan tätä ja asukuvat alkavat vuodesta 2011. Tältä vuodelta ihan uusia asukuvia ei valitettavasti ole, sillä emme kuitenkaan kerenneet Lauran kanssa ottaa kuvia keskiviikkona.
Vuosi 2011 ja blogini ensimmäisiä asukuvia ikinä. Tausta ei kieltämättä ole kaikista kaunein ja postauksessa oli tasan tämä yksi kuva asusta. Nykyisin blogeissa on ajateltu taustaa enemmän sekä kuvia on välillä liikaakin ainakin omasta mielestäni. Tarviiko siitä samasta asusta olla 20 erilaista kuvaa? Tämän kuvan poncho on minulla edelleen käytössä ja laukku löytyy edelleen kaapista. Tuo kello tuli vedettyä vessasta alas vahingossa aikoinaan...
2012 eli kauluspaitavillityksen aikakausi. Asukuvia tuli myös otettua paljon eteisen peilin kautta. Huomatkaa sama laukku kuin edellisessä asussa ja ensimmäinen iPhoneni! Kuvan Guessin kaulakoru on lempikoruni, mutta se alkaa nykyään olemaan jo niin kulunut, ettei sitä oikein voi enää käyttää. Muuten aika käyttökelpainen asu edelleen!
2013 olin töissä Bluesilla ja tämä kuva onkin toimiston vessassa otettu. Olin menossa Samin sisarenpojan synttäreille työpäivän jälkeen. Mekko on ostettu Zarasta ja se löytyy myöskin kaapistani edelleen. Tosin tällä hetkellä on turha haaveilla sen mahtuvan päälle.
 2014 asukuvia ei enää olekaan otettu peilin kautta ja nämä kuvat ovatkin Ennin ottamia erään blogitapahtuman jälkeen. Muistan tämän päivän edelleen, sillä pääsimme tutustumaan Britannian Helsingin suurlähetystöön ja siellä järjestettiin Tangle Teezerin pressitilaisuus. Turvatoimet olivat tiukat ja mieleeni tuli lentokentän turvatarkastus, vaikkakin turvatoimet olivat jopa tiukemmat. Kuvan käsilaukku on edelleen käytössä ja muistan rakastuneeni siihen ensisilmäyksellä Gina Tricotissa.
 2015 olin aloittanut työt ensimmäisessä oman alani työpaikassa ja nautin paljon siitä, että sain jokaisena työpäivänä pukeutua juuri sellaiseen asuun kuin halusinkin eikä päälle tarvinut vetää S-Marketin univormua. Nilkka on näissä kuvissa tyylikkäästi paketissa. Huomatkaa myös mikä kaulakoru on jälleen kaulassa!
2016 kuvissa odotan jo Eveliinaa, mutta raskaus ei vielä näy päälle päin. Kuvat on otettu työpaikkamme aulassa ja nuo nahkasaappaat ovat edelleen käytössä, vaikkakin ne alkavat olla jo hieman kuluneet. Olin myös juuri saanut uudet hiustenpidennykset käyttööni. Parin kuukauden päästä pääsenkin ottamaan jälleen paljon asukuvia, kun palaan takaisin työelämään.

Sellaisia asukuvia ja kuvaustyylejä on mahtunut omaan historiaani. Kieltämättä nykyiset asukuvat ovat kivempaa katseltavaa, mutta ainakin ensimmäiset kuvat ovat aidompia, sillä niissä on keskitytty puhtaasti asun näyttämiseen. Toki se on näissä muissakin se päätarkoitus, mutta ymmärrätte kenties pointin :) En ole myöskään koskaan harrastanut sellaisten asujen kuvaamista, jotka eivät oikeasti ole käytössä. Jotkuthan käyvät kuvaamassa useita asuja saman päivän aikana varastoon, mutta itse kuvaan ainakin pelkkiä käyttöasuja.
 1. Ihania asuja ja oon samaa mieltä tosta, että ekat asukuvat on aidoimpia tarkotuksessaan! Mutta niin sitä kehittyy niidenkin kanssa ja miettii jo taustaakin :D Ja ei, miekään en tajua, miksi kuvata data asua yhtenä päivänä.. ja joskus ihmisillä on sellasia asukuvia blogissa, etten ole ikinä nähnyt yhtäkään niistä vaatekappaleista oikeasti heidän päällään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois ehkä alkaa kuvailemaan peilin kautta asuja, heh! Toisaalta kyllä siis ymmärrän esim. oikeilla muotibloggaajilla tämän asun vaihtelun kesken päivän, kun vaatteitahan voi lainailla showroomilta ja asunhan on tarkoitus toimia inspiraationa muille. Jotenkin "taviksilla" en tätä hommaa tajua xD

   Poista
 2. Tosi kiva postaus!<3 Jotenkin niin ihanan symppiksiä noi kuvaustyylit ekoissa kuvissa, huomaa kyllä miten tää blogimaailma on tänkin suhteen muuttunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli <3 Muutenkin noita postauksia oli hauska itekin lukea, kun ne oli niin erilaisia kuin tän päivän postaukset :D Tosin niin ne oli kaikilla vähän siihen aikaan samanlaisia kun nyt taas meno on tosiaan toinen :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives