Stockmannin jouluosasto

Tiistaina oli jälleen perinteisen Stockmannin jouluosastokierroksen vuoro. Tällä kertaa skippasimme Helsingin keskustan Stockan suosiolla kokonaan, sillä joulunäyttely on siirtynyt ilmeisesti pysyvästi pois Argos-hallista, jossa sen ehdottomasti kuuluisi olla. Siellä oli aina taianomainen tunnelma ja jouluun pystyi oikein sukeltamaan sisälle, mutta nyt joulukoristeet on tungettu tylysti ahtaalle käytävälle eivätkä ne pääse oikeuksiinsa.

Suhautimme Tapiolan Stockmannille Länsimetrolla ja suuntasimme monen mutkan kautta jouluosastolle. Odotukset olivat korkeat ja jotenkin oletimme, että Tapiolassa olisi ollut kunnollinen jouluosasto, mutta ei. Osasto oli vielä kamalampi kuin keskustassa, sillä joulukoristeet oli ripoteltu äärimmäisen typerästi kahteen eri paikkaan ja vielä kahteen eri kerrokseen. Nämä kuvat ovat kolmannen kerroksen varsinaiselta osastolta, jotka sisälsivät 4 myyntipöytää. Koristeiden määrä oli todella vähäinen tänä vuonna eivätkä osastot tehneet niin minkäänlaista vaikutusta. Suurin osa yläkerran koristeista oli kyllä nättejä, mutta se jouluun kuuluva ihaileva fiilis oli poissa.

Koristeita oli niin palloja, eläimiä kuin ballerinojakin ja pitkään ihmettelimme, että missä ne kaikki oudoimmat koristeet eli mopolla ajavat joulupukit ovat, mutta ne oli ripoteltu alakerran joulupuotiin. Näillä koristeilla koristelisi kuusen kyllä mielellään, mutta yhden pallon hieman suolainen hinta (7,90) on liikaa, kun palloja pitäisi olla kuitenkin lähemmäs 20. Tyhjin käsin en kuitenkaan poistunut, vaan ostin Eveliinalle Baby's first christmas-pallon sekä koristeellisen perhosen sekä ylemmässä kuvassa näkyvän kukan. Kuuseen nämä koristeet eivät ole vaan lähinnä koristeeksi joulukattaukseen.


Vaikka reissu oli lähinnä pettymys, muistoksi jäi sentään muutama kaunis kuva koristeista. Jos haluatte ihailla Argos-hallin tunnelmia muutamalta edelliseltä vuodelta, voitte katsoa niitä täältä sekä täältä.

Onko teillä vastaavia jouluperinteitä?
 1. Onhan noi koristeet nättejä, mutta en kyllä mäkään täyttäisi joulukuusta melkeen 10€/kpl maksavilla palloilla :D Mun olis kans tarkoitus käydä stockalla joku päivä joulujuttuja katsomassa, ihan kiva reissu siitä varmaan tulee, kun tsekkaa samalla muitakin kauppoja :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liika on joo liikaa ja pari sataa kuusen palloista ylittää mun kipukynnyksen reilusti! Eiköhän siitä kiva reissu tule, nyt kun jouluvalotkin on vallanneet katukuvan <3

   Poista
 2. Ihanalta näyttää näissä kuvissa ainakin!<3 Harmi silti että todellisuus oli toinen :(

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives