IN and OUT

En olekaan pitkään aikaa toteuttanut näitä IN and OUT-sarjan postauksia, joten nyt on sen aika. Yleensä en jotenkin keksi näihin tarpeeksi juttuja, mutta nyt ei ollut sitä ongelmaa.

IN

Vaaleanpunainen väri
Kuten moni on huomannut, vaaleanpunainen väri niin omissa kuin Eveliinan vaatteissa on todella suosittu. Myös sisustuksemme on kotona saanut osansa tästä ja onneksi tämä väri onkin nyt ollut pinnalla hetken. Melkein mikä tahansa juttu toimii vaaleanpunaisena.
Riverdale ja Dynastia
Uusia kivoja sarjoja, joihin koukuttua täysin Netflixissä. Riverdalen sekä Dynastian kaikki jaksot on katsottu miltei putkeen ja nyt odotan kuumeisesti uutta jaksoa. Kummastakin ilmestyy uusi jakso viikoittain. Jos Gossip Girl oli suosikkisi, takaan että Dynastia olisi myös mieleesi!
Kuntosalitreeni
Treenit luistavat jälleen totuttuun tapaan ja olen pitkästä aikaa enemmän innoissani kuntosalitreenistä. Nyt kun synnytyksestä on kulunut aikaa jo yli 8kk, kroppani alkaa olla kunnolla palautunut ja pääsen tekemään vihdoin kunnollisia treenejä. Aiemmin olen tehnyt yleiskuntoa parantavaa treeniä ja valmistellut kroppaani kovaan rääkkiin.

Joulu
No joulu, vuoden paras aika kuuluu ehdottomasti tälle listalle! Otimme viime viikolla jouluisia kuvia Eveliinasta ja Even pikkukuusi löytyy jo olkkarista. Kunhan saan hieman siistittyä olkkaria lisää, voin raahata oman ison kuusenkin sisälle <3 Tänä vuonna olen jotenkin aivan jäljessä jouluvalmisteluiden kanssa. Huomenna onneksi menemme Stockmannille ihailemaan uutta jouluosastoa perinteiden mukaisesti Hiparin kanssa. Bannerikin vaihtui hieman talvisemmaksi hetki sitten!

OUT

Kerrostaloasuminen
Onneksi muutto lähestyy päivä päivältä ja pääsemme muuttamaan rauhallisempaan ympäristöön. Olen niin kyllästynyt kuuntelemaan muiden metelelöintiä ja muutenkin ihmettelemään muista ihmisistä johtuvia ongelmia. Meidän naapurimme piti kovaääniset juhlat viikonloppuna ja saimme seurailla sitten heidän "keskusteluaan" meidän makkarista käsin. Muutenkin talonyhtiössä on jatkuvasti jotain rikki tai vialla.

Läheisen päivä
Ymmärrän idean läheisen päivän takana, mutta eikö nyt silti vain voitaisi viettää ihan rehellisiä äitien- ja isänpäiviä. Läheisen päivä voisi sitten olla oma juhlansa. Nykyaikana kaiken pitää olla niin sukupuolineutraalia ja neutraalia muutenkin, niin alkaa mennä jo vähän yöi tuo hömpötys.

Suomen Paratiisihotelli
Siis oikeasti maailman surkein ohjelma. Osallistujat tuntuvat osaavan vain yhden v-alkuisen sanan eikä heidän päässään tunnu muutoinkaan liikkuvan mitään kovin järkevää. Jos vertaa ohjelmaa Ruotsin tai Norjan versioihin (jotka on muuten aivan huippuja), tämä putoaa ö-luokastakin alemmas. Näkee kyllä ettei tuotantoon ole satsattu yhtään enempää kuin on ollut pakko. Toivottavasti sarjaa ei enää Suomessa tehdä.

Oletteko yhtään samaa mieltä näistä?
 1. En tiedä,että onko se joku muuttoon liittyvä juttu, mutta kun tietää,että pääsee johonkin parempaan kotiin seuraavaksi, niin näkee vaan virheitä siinä vanhassa :D Mun oli esimerkiksi psyykattava itteni kunnolla myynti-esittelyjä varten,että en möläyttelis niitä mun näkemiä "ongelmia" :D :D :D Just puhuttiin miehen kanssa,että kuinka elämänlaatu on parantunut, kun ei tarvi marmattaa puolta päivää viikossa liittyen taloyhtiöön, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo voi olla :D Ainaki mua lohduttaa se, ettei meiän makkarin millään reunalla oo kenenkään muun vieraan ihmisen yhtään mitään, kun meillä on päätyasunto ja makkarin ja toisen huoneiston välissä on vielä meidän portaikko niin ei pitäisi ääniä kuulua :D Onneks meidän ei tartte myydä tätä nykyistä niin voin sitten seuraaville vuokralaisille paukauttaa viat!

   Poista
 2. Vaaleanpunainen on alkanut täälläkin vähän kiinnostamaan :D Mulla oli monta vuotta kunnon inhosuhde siihen väriin, mutta nyt oon yllätyksekseni alkanut taas tykkäämään siitä. Ja tsemppiä teille muuttoon, on varmasti ihana päästä pois kämpästä, jossa jatkuvasti on jotain ongelmaa.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus teininä vaaleanpunainen joutui ehdottomalle bannilistalle, mutta nyt se on taas niin pop! <3 Kiitos, harmi vaan että muuttoon on vielä kuukausia! En malta oooottttaaaa! :)

   Poista
 3. Moi,
  Olen jo kauan ollut sitä mieltä näistä läheis-,isäin,-äitienpäivistä,että yhteen nippuun vain.Vanhempain päivä ja se olisi siinä.
  TV ohjelmasta sen verran,että kauhusta kankeana kuuntelin ns.''aikuisten''kielenkäyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä PH:stahan me jo juteltiin ja jep, kamalia aikuisia siinä sarjassa! Liekö edes hävettää jälkikäteen (tuskin).

   Poista

Designed by FlexyCreatives