Lokakuun...

Jälleen kerran ollaan jälleen askel lähempänä vuoden parasta aikaa eli joulua! Lokakuu jäi taakse yllättävän nopeasti enkä ehtinyt valmistautua läheskään niin hyvin jouluun, kuin yleensä olen jo tässä vaiheessa ehtinyt. Toki olen ehtinyt leipoa ensimmäiset joulutortut, syödä niitä myös Tampereella kylässä, maistaa joulusuklaata sekä polttanut paljon kynttilöitä. Stockan jouluosaston perinteinen kierros on vielä tekemättä (Hipari hoxhox), mutta White on Whiten ensimmäiset joulutuotteet on sentään saatu jo kotiinkin asti. Tärkein kuitenkin vielä puuttuu - nimittäin oma joulukalenteri! Olen metsästänyt mieluista mm. monista nettikaupoista, mutta vielä se täydellinen yksilö puuttuu. Minna onnistui saamaan käsiinsä jo Yankee Candlen tuoksukynttiläkalenterin, mutta itse toimin ilmeisesti liian hitaasti ja se jäi saamatta. Mutta niin, mitäs kaikkea siihen lokakuuhun sitten kuului?

... kohokohta
Tämä ei ole ehkä yksittäinen kohokohta, mutta haluan sanoa asukuvaukset Lauran kanssa. On ihana, kun vihdoin saa kunnollisia asukuvia blogiin! Tykkään kovasti tehdä päivän asu-postauksia ja nyt voin niitä toteuttaa.
... moka
Joulukalenterin puuttuminen voidaan laskea jo mokaksi, sillä tiedän aivan hyvin, että parhaat viedään käsistä - jo lokakuussa. Monista se tuntuu oudolta, että kalenterit tulevat kauppoihin jo lokakussa ja kuuluin itsekin aiemmin näihin. Olen kuitenkin monena vuonna joutunut todistamaan mm. Sokoksen kohdalla sitä, että kalenterit tulevat myyntiin vasta viikkoa ennen joulukuuta ja se on jo liian myöhään. Itse olen ainakin kalenterini jo siinä vaiheessa hankkinut ja Baby Lips-joulukalenteri jäi tästä syystä hankkimatta. 

... kirja
Seppo Jokisen uusin komisario Koskinen. Nämä on ehkä parhaita kirjoja koskaan ja onneksi tämä oli e-kirjana huimassa alennuksessa kirjamessujen ansiosta ja maksoi ainoastaan 3,90e!
... sarja
Uusi versio Dynastiasta, joka löytyy Netflixistä. Onneksi löysin tämän sarjan ja ekat kolme jaksoa tuli katsottua yhteen putkeen. Huomenna tulee onneksi taas uusi jakso! Jollain tätä Paratiisihotellien aiheuttamaa katselupuutetta on korvattava ja ei, Suomen versio ei auta tähän ollenkaan. Se jos mikä on todella nolo ja huonosti toteutettu sarja.

... elokuva
Ehdin katsoa viime kuussa yhden elokuvan ja sekin oli tietysti jo jouluelokuva. Tosin tarina ei itsessään kertonut joulusta varsinaisesti, mutta elokuvan tapahtumat sijoittuivat joulun aikaan. Leffa löytyy Netfliixstä ja on nimeltään Angels in the snow.

... lempi tuote
Pere le Pelletierin pyykkietikka! Kuulostaa hassulta, mutta tämä tekee pyykeistä ihanan pehmeät ja raikkaat. Lisäksi pesukonekin pysyy kuulemma puhtaana. Suosittelen!
... lempi vaate
Villasukat!

... herkku
Suklaarusinoita tuli syötyä viime kuussa kiitettävä määrä. Lisäksi Postitalon K-Supermarketista ostettu takeaway-sushi oli aivan tajuttoman hyvää!

... biisi
Kun ajeltiin Tampereelta kotiin, kuunneltiin autossa HitMix-kanavaa ja sieltä tuli entinen lempparibiisini eli Danny Saucedon - Tokyo. Tätä tuli kuunneltu älyttömän paljon ja suunnittelin jo tämän lisäämistä salilistalleni.
 
... hetki
Se hetki, kun hoksasin Eveliinan osaavan antaa pusuja poskelle ♥

... ostos
Uusi läppäri! Tälläkin hetkellä näitä postauksia kirjoitellaan uudella MacBook Air-läppärillä. Nyt kun olen ehtinyt tutustua kunnolla tähän macin ihmeelliseen maailmaan PC:n jälkeen, voisin kirjoitella tästä erillisen postauksen. Oli kyllä melkoinen muutos, mutta ei kaduta!

... toive tulevalle kuukaudelle
Sami huikkasi, että kuukausi menisi nopeasti. Toisaalta toivoisin itsekin sitä, niin joulu tulisi nopeammin, mutta toisaalta joudun myös nopeammin töihin! Paha valinta siis!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives