Pieniä jouluvalmisteluja ja malttamatonta odotusta

Iik ja ihanaa, jouluun on alle kuukausi! Vaikka olen kovin malttamaton joulun suhteen, jouluhehkutus on jäänyt paljon vähemmälle täällä blogin puolella kuin olisin ajatellut. Tosin sen asian ehtii onneksi vielä korjata ja viimeistään nyt alan oikeasti kunnolla valmistautumaan jouluun!
Meidän olohuoneesta löytyy jo muutamia joulukoristeita, sillä kyllähän sitä vähän jo pitää joulun tunnelmaa luoda. Eveliinan pieni valkoinen kuusi hopeisine palloineen on ollut esillä jo pari viikkoa ja se sai seurakseen Black fridayn jälkeen valokuusen, jonka löysin Clas Ohlsonilta edullisesti. Even kuusi sai myös candy cane-koristeita tuomaan hieman joulunpunaista olohuoneeseen.

Ison joulukuusen esiin ottamisesta on ollut jo kauan puhetta, enkä sen suhteen kyllä malttaisi enää odottaa. Ilmeisesti lupa kuusen esiin ottamiseen heltiäisi heti joulukuun ensimmäinen päivä, mutta en ole aivan varma voinko odottaa perjantaihin saakka. Pienen liikkuvaisen lapsemme vuoksi kuusen paikka on ollut hieman auki, sillä neiti tykkää kiipeillä sohville ja ihan joka paikassa oikeastaan. Sekä lapsi että kuusi olisivat vaarassa, joten kuusi taitaa tänä vuonna päätyä jopa pöydälle. Saa nyt kuitenkin nähdä. Joulusiivous pitäisi tietysti myös tehdä ensin, apua.
Uutena juttuna meillä on tänä vuonna jokaisella omat joulusukat. Sukat pääsivät eilen esiin meidän työhuoneeseen ja tonttu oli käynyt tuomassa sukkiin hieman täytettä. Eveliinan sukkaan tonttu oli tuonut pari smoothiepussia ja meidän vanhempien sukat olivat täyttyneet suklaalla.
Joulukalenterit ovat myös odottaneet jo tovin kaapissa ja hieman yllättäen Teukka oli meistä innokkain kalenterinsa kanssa. Kova rapina ja tohina oli päällä, kun herra koitti kuoputtaa luukkuja jo auki. Ilkeä äiti kuitenkin vei herkut vielä kaappiin piiloon. Eveliina sai oman suklaakalenterin, mutta äiti on luvannut mielellään auttaa luukkujen avaamisessa ja sisällön tuhoamisessa! Olen hieman pettynyt, sillä jouduin itse tyytymään kaupan kamalimpaan kalenteriin, sillä Eveliina sai My little pony-kalenterin, Sami Ryhmä Hau-kalenterin sekä Teukka tietysti kissoille tarkoitetun kalenterin, joten minulle jäi joku aivan tavallinen suklaakalenteri. Onneksi löysin Sokokselta edullisen kosmetiikkakalenterin sekä tietysti meillä on myös Veikkauksen raaputuskalenteri.
Kenellä muuten on samoja ongelmia tämän vuoden pimeimpien aikojen kanssa, ettei kuvia meinaa saada otettua? Täällä meillä on ainakin niin pimeää tällä hetkellä vaikka kello on vasta kaksi iltapäivällä, etten edes harkitse kameran kaivamista esiin. Olisi ihana esitellä meidän kalenterit ja joulusukat, mutta kuvista tulisi niin pimeitä, ettei niistä saisi varmaan edes selvää, joten odotellaan suosiolla parempaa kuvauspäivää. Postauksen kuvat ovat viime vuodelta, mutta onneksi kohta saan fiilistellä tuota samaa kuusta livenäkin! Ihanaa joulunodotusta kaikille <3
 1. Joo kuvien ottaminen on yhtä tuskaa :D Valoisimpaankin aikaan pitää pitää valoja sisällä, jos ei halua hämärässä olla. Ota siinä sitten kuvia. Mut ihanan näköinen kuusi <3 Mullakin on joulukuusi jo pystyssä, ja parhaillaan askartelen siihen koristeita.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just koitin taas ottaa tän kuusiasian puheeksi, mutta ei, laatikonkin saa vasta hakea huomenna ylös :( Miten mä jaksan oottaa vielä yhen päivän! Tällä viikolla on kyllä ollu ihan toivotonta kuvata yhtään mitään, kun joka päivä on ollu tosi pilvistä ja pimeää :(

   Poista
 2. Superihana tuo valkoinen joulukuusi! Tuli heti jouluinen fiilis tästä postauksesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! <3 Joulujutut tulee varmasti jatkumaan tässä blogissa :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives