Ted Baker laattakokoelma - TedsTiles

Ihanaa lauantai-iltaa sinne! Melkoiset kaksi päivää on meillä olleet, sillä eilen hulinoimme Black fridayn parissa Sellossa sekä Kaaressa ja tänään kävimme Helsingin keskustan Stockmannin Värisilmässä tutustumassa Ted Bakerin uuteen laattakokoelmaan. Bakerin valikoima laajenee koko ajan ja tällä hetkellä uusinta uutta ovat tosiaan laatat. Suurena Baker-fanina jäin haaveilemaan näistä laatoista uudessa omassa kodissamme ja kyllä Laurallekin taisi pari pientä ideaa jäädä kummittelemaan mieleen.

A night on the tiles on huikea kattaus erilaisia laattoja. Mallistossa muun muassa imitoidaan puupintoja, leikitellään kuvioilla, jotka vaihtelevat geometrisistä viidakkohenkisiin. Mukana on tietysti Ted Bakerin vaatteista tuttuja kuoseja. Aluksi Ted Bakerin laattoja saa vain Helsingin Värisilmästä, mutta ensi vuonna laatat tulevat myyntiin muuallekin. Bakerin laatat valmistaa British Ceramic Tiles.


Ted Bakerin laatoilla sisustukseen saa hieman särmää, mutta ne säilyttävät myös trendikkään ilmeensä sekä kestävät aikaa. Itse jäin haaveilemaan tehosteseinästä kylpyhuoneessa, sillä uuteen kotiimme on tulossa "tylsät" vaaleat laatat. Kylpyhuoneeseen on tulossa pieni syvennys, johon saisi oivasti ilmettä esimerkiksi Paratiisi-sarjan laatoilla, jotka näkyvät parhaiten alla olevassa kuvassa. Laattoja on 4 erilaista ja laatat on pakattu sattuman varaisesti paketteihin, sillä tarkoituksena on ollut luoda aina erilainen seinäpinta. 

Olen muutenkin aivan täynnä uusia sisustusideoita, sillä olen katsonut aivan liikaa remppaa ja muuttoa. Harmi vain, että muuttoon on vielä pitkä aika, mutta ehdinpähän ainakin suunnitella. 

Mitä mieltä te olette näistä laatoista?
 1. Uu näyttääpä kivoille! Voi kun tuollaisia omaankin kotiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan remontoimaan ;) Harmi kun meille tosiaan tulee ne valmiit materiaalit uuteen kotiin :(

   Poista
 2. Kuten jo snäpissä ihastelin, nää on aivan upeita!<3 Mulla ei ollut aavistustakaan että Ted laajentaa myös laattoihin mutta vaikuttaa kuvien perusteella tosi onnistuneelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ollu tiedossa, että ihan näin sisälle sisustukseen laajennetaan. Meillä on jo Bakerin lakanat kyllä niin sen verran olin sentään kärryillä tästä hommasta. Nää on kyllä <3 <3 <3

   Poista
 3. Siis aivan mielettömän ihania! Kyllähän tässä taas sisustuskuume nousee...

  - Jenni

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives