Kosmetiikkakorneri: Keskiviikon pikakauneusvinkki

Hei ja ihanaa keskiviikkoa! Täällä on ollut oikein ihana päivä tänään, sillä olemme ehtineet Eveliinan kanssa käydä salilla sekä pelaamassa hieman Pokemon GO:ta. Nyt neiti on päiväunilla ja äiti saa hieman omaa aikaa vaikkapa blogin parissa. Telkkarissa pyörii taustalla Netflix ja Riverdale, johon olen jäänyt aivan koukkuun. Sarjasta on ilmestynyt yksi tuotantokausi jo aiemmin, enkä ymmärrä miksen ole tätä katsonut! Uusi versio Dynastiasta on myös saanut minut koukkuun, joten suosittelen sitäkin.

Nyt ei kuitenkaan ollut tarkoitus hölistä Netflixistä, vaan nopeasta kauneusvinkistä. Sain vähän aika sitten Nivealta testiin heidän uutuustuotteitaan Urban skin-tuotesarjasta, joka on suunniteltu erityisesti kiireiselle kaupunkilaiselle. Sarjan tuotteiden on tarkoitus suojata ihoa mm. ilmansaasteilta, säteilyltä sekä pölyä vastaan. Sarjaan kuuluu sekä päivä- että yövoide ja lisäksi myös kasvonaamio, jonka vaikutusaika on vain yksi minuutti. Pääsin testaamaan koko tuotesarjaa, mutta nyt haluan vinkata erityisesti kasvonaamiosta.
Nyt kun itsellänikin on lapsi, on omasta itsestä huolehtiminen välillä kortilla. Suihkussa käydään nopeasti sekä meikkaus jätetään niille päiville, kun oikeasti lähdetään jonnekin. Minuutin kasvonaamio onkin juttu, johon itselläni onneksi sentään riittää aika. Hengailenkin usein suihkussa tehokkaasti hoitoaine päässä sekä kasvonaamio kasvoilla. Ajankäyttö on maksimoitava!
Naamio on kasvojen iholla mukavan raikkaan tuntuinen ja se on helppo huuhdella pois. Se sisältää valkoista savea, joka auttaa poistamaan epäpuhtauksia sekä poistaa rasvaa iholta. Kasvojen lisäksi olen käyttänyt naamiota myös käsiini. Kyllä, luit oikein, suosittelen naamion käyttöä myös käsille. Omat käteni kuivuvat talvella todella helposti ja käsiä saisikin olla rasvaamassa koko ajan. Kun olen käyttänyt naamiota käsille, nekin tuntuvat ihanan sileiltä naamion jälkeen. Alunperin tämäkin testaus lähti vain siitä, kun levitin ensimmäisellä kerralla aivan liikaa naamiota kasvoilleni ja päätin laittaa loput voiteesta käsiini, jotta se ei menisi hukkaan. Siitä lähtien olen käyttänyt naamiota sekä kasvoilla että käsissä. Kummassakin tapauksessa iho on voinut paremmin sekä näyttänyt kirkkaammalta!

Millaisia kauneusvinkkejä teillä on?
 1. Hei tosi kiva vinkki toi naamio käsille! :) Täällä kans on yks kuivakäsinen talvisin, niin kokeilen ehdottomasti!

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan testailemaan :) Mulla on ainakin toiminut kivasti.

   Poista

Designed by FlexyCreatives